İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mulkiyelii, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar başvuruda diploma belgesini yüklerken e devlet üzerinden mezuniyet belgenizi mi yüklediniz ? Önceki başvuruda diploma fotoğrafını yüklemiştim ancak bu sefer e devlet üzerinden karekodu görünür bir şekilde istiyor belgeyi. Başvuru yapan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
E devletin neresinde yapılıyor bu halletiniz mi hocam barkod vs ne oluyor anlamadım?
-
@mulkiyelii mezuniyet belgesini e devlet üzerinden bilgisayara indirip yükleyebilirsiniz
-
@İbbfli19 e devlette kendi sayfanızı açtıktan sonra Yükseköğretim mezun belgesi sorgulama kısmından erişebiliyorsunuz.
-
@shlimazl tamam hocam teşekkürler
-
@mulkiyelii 2010dan sonra mezun olanlar içinmiş peki öncesinde mezun olanlar için jpe pdf vs dosyası şeklinde yapıyor diyor bu tarayıcıdan mı yapılıyor acaba?
-
@shlimazl e devletin neresinde bu diploma ya sinir oldum yardımcı olur musunuz
? -
@İbbfli19 arama yerine mezuniyet belgesi yazıyoruz sonra arama yapıyoruz çıkan pc indirip yüklüyoruz zaten indir dediğin zaman pdf olarak inecektir
-
Merhaba arkadaşlar
mobilden jpeg olarak yükleyecek arkadaşlar özellikle sonuç belgesinin eldar görüntüsü alıp telefondan yazdır seçeneği ile pdf olarak kaydedip yükleyebilirler ben android cihazımdan yaptım kontrol ettiğimde problem çıkmadı -
@mulkiyelii, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@İbbfli19 e devlette kendi sayfanızı açtıktan sonra Yükseköğretim mezun belgesi sorgulama kısmından erişebiliyorsunuz.
Evet oradan girdim tc yükseköğretiö kurulu başkanlığı Ankara
Mezun belgesi altta da tc baba anne adı üni adı
vs diye giden belge mi altta ilgili makama diye bi yazı da var sağ üst köşede de bi barkod var bi de en alt sağda barkod gibi bişi var bu mu hocam -
@malthus_emmi sağolun
-
@İbbfli19 evet hocam o mezuniyet belgenizi pdf olarak indirip sisteme yükleyeceksiniz
-
peki mail gönderdikten sonra dönüş alan var mı
-
@mulkiyelii ee ben bi şeyi anlamadım ben 2009da mezun oldum iş göç ün sitesinde 2010 dan önce mezun olanlar bu belgeye ulaşamaz diyor ama ben ulaştım bu nedir ya anlamadım
-
Fotoğrafı telden veya PC den çekip yuklesek ayıp olur mu acaba vesikaliga para vermeyelim şimdi:)
-
@LioN Vesikalık gibi telden çekip yüklemeniz problem olmayacaktır.
-
@LioN o da ayrı dert bunlar gene çok istemiyor bu tigem ilanına baktım 6 fotoğraf istiyor adamlar ne yapacaklarsa artık o kadar fotoğrafı eskisi gibi de değil 4 foto 20 lira şu an burda
-
@Estevez bir de daha sıralamaya bile girmeden başvuru esnasında posta yoluyla fotograf isteyen kurumlar var. sıralamaya giremezsen boşa gitti
-
@qwertt bu tigem öyle işte başvuruda 6 fotoğraf istiyor ondan dedim ne yapacaklar acaba zaten alım sayısı az listeye giremezsen gitti fotolar
-
ÖSYM sitesindeki fotoğrafı indirebiliyormuyuz. Orda kadir inanır bakışı atmıştım:) Onu yükleyen var mı acaba?
-
@Estevez fotoğraflarla beraber boşa giden puanlar emekler hayaller.. bari fotolarımızı elimizden almayın