İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Willsmithh Sonuna kadar hak veriyorum, keşke gerçekten hakeden ve kurumda kalmayı isteyenleri kuruma alsalar. Bunu bilmek hiç zor olmasa gerek. Kpss puanlarımız onlarda, diğer bakanlıklarla da irtibata geçip adaylar guy sgk dguy falan nerelere başvurmuş ve ne kadar yüksek puanlarla yapmış bakıp o adaylara mülakatta kariyer planları hakkında soru sorsalar, samimi bir şekilde il göçte kalmayı düşünmeyen adayları eleseler biraz niyet okumak gibi olacak ama sonuçta 45 kazanan 150 kaybeden olacak, o kaybedenler arasında kaç tane hakeden ve tek başvurusu il göç olan var.
-
@felix-felicis Ben de sadece il göç'e başvurdum hocam kurumu gerçekten isteyerek gideceğim, iki ay sonra başka bir kuruma atanma isteğim olmadan. Umarım bu yaşadığınız acı tecrübeyi tatmam. Sizi şuan en iyi anlayan benim diyebilirim. Sitemim de bu yüzden zaten.
-
@TRRS hocam inşallah mülakatı kazanırsınız fakat kimseyi suclamayalim biraz işsizlikten insanlar 95 puanı olsada biyer yerleşip sonra kariyer hedefleri koyabilir ben ilgoc de çalışmam demiyorum ama gireceğim istediğim kadrolara girmem belki 4 5 yılımı alacak işsiz parası tek yere odaklanmak zor . Bende nasipse kazanmak kendimi geliştirmek istiyorum ama şu gerçek 90 üstü almış insalar 35 yaşına kadar potansiyelini bildiği için başka kurumlarda deneyecek şansını..
-
@TRRS, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Göç idaresi 35 yaşı
Hocam ben mülakat süreci devam ederken ilanın gelmesinin puanları çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Mülakatı 45 kişi kazanacak ve bu sınava başvuracak 45 kişinin puanları etkileyecektir. Mülakattan elenen 151 kişinin puanı etki alanının dışında olacak. Sonuçta sadece 45 kişi kazanacak. Ayrıca o mülakattakilerin kazanmasından çok hali hazırda daha iyi kurumda çalışanlarında başvuracağını artık bu süreçteki herkes biliyor.Ancak 4000 kişi iyi bir sayı ve puanlar oldukça düşecektir.
-
@errayn wp grubu var mülakat ordan baya çıkan oldu ben mulakata 196 değil 130 120 kişi anca gireceğini düşünüyorum hatta evrak tesliminden önce açıkandı evrak vermeyen de olmuştur
-
@paradokskralı nerden anlıyorlarmış biracaklarini
-
@Baelish kaça düşer gülüm :))
-
@Willsmithh Orası öyle haklısınız hocam. Umarım liyakat esas alınır diyelim.
-
@strtmn 80.95 Şaka bir yana 78 79 ları görür diye düşünüyorum. Tabi ekstra bir analizim yok bu hususta.
-
Arkadaşlar, kamu ve uluslarası kısmı notları çok fazla sayfa sayıları var. Daha önceki sınavı geçen arkadaslar nasıl çalıştınız.? Bu kısım da belirleyici olur diye düşünüyorum. Üstad @paretowilfredo sizce bu konuda nasıl çalışmak lazım?
-
@Willsmithh işte belkide alım ondan oldu bilemiyoruz
-
@scofieldmustafa sence açiklanan listeleri bi tek biz mi takip ediyoruz sanıyorsunuz. Adamlar forumlara kadar bakıyor. Burada yazılan her seyden haberleri var merak etme dostum.
-
@paradokskralı hocam kurumlardan kurumlara o kadar cok kisi geciyor ki bunu engellemiş olsalar naçizane yorumunuza içtenlikle inanırdım. Kurum değiştirmeyen sayılı insan var. Atamalar o kadar başarılı herkes istediği yere girseydi dediğiniz olurdu. İyi forumlar. Burdan forumları dolaşan arkadaşlara selamlar
-
Bence 79 ile kapatacak.hem rotasyonlu meslek hem de şartlar guy kadar bile değil.5 bölge olayı falan bi de sınavında işimize yaramayacak tonla konu var.kamu uluslar gibi buna başvuracağıma muhasebe çalışırım
-
Bir kardesimizinde dediği gibi hali hazırda mülakat sonucu bekleyen arkadaşlar varsa başvuru için beklerse biraz güzel olur. Ve sınava başvurup kafadan gitmeyeceklerde var ise bu dusunceden vazgeçsinler. Bir İİBF li daha belki ekmeğine kavuşur böyle düşünsünler. Gecende sordum ama bilen yok sanırım. En son ki sınava 900 kişiden kaç kişi girmedi duyan eden var mı?
-
@Cemre33 kamu yönetimine burada paylaşılan notlardan ayrıntıya girmeden üstün körü baktım. Kanuna ve alana iyi çalıştım. Hatta kanunu hergun okudum diyebilirim.
-
atama sadece il merkezlerine mi yapılıyor ilçeye atanma ihtimalimiz var mı?
-
Arkadaş 87.93 ile kapatmış son alımda 350 kişi sgk'yı kazandı gitti, bu 87.93 ne kadar etkileyebilir ? Mesela 1 puan etkiler mi ? Ya da bu sefer yaklaşık olarak son alımın 4.5 katı kişi sınava girecek 4.000 kişi bu puanı düşürecektir evet ama ortalama kaç puan düşürebilir 4.5 kat?
-
Arkadaşlar başvuruda diploma belgesini yüklerken e devlet üzerinden mezuniyet belgenizi mi yüklediniz ? Önceki başvuruda diploma fotoğrafını yüklemiştim ancak bu sefer e devlet üzerinden karekodu görünür bir şekilde istiyor belgeyi. Başvuru yapan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
-
@dukeofcambridge ulaşılamıyor diyor