İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Herkese iyi akşamlar kolay gelsin. Arkadaşlar ben bir şey soracaktım.2019'da yapılan ilginç sınavında iptal edilen soru(lar) hangileri biliyor musunuz ?
-
arkadaslar uluslararası kamu yönetimi notları olan siteye atabilir mi acaba ?
-
@güneşşş sitenin başlığında tüm notlar mevcut hocam.
-
@ege-mahmut yanlış bilmiyorsam yalnızca idt sorusu iptal edilmişti
-
@ege-mahmut idt sorusu iptal oldu
-
@tozkok bahsedilen hoca kim?
-
78 e kadar düşer bence
-
@zenginmemur Alican hoca
-
@merasim34 hocam gerçekten mi 78’9 la moraller rezil
-
Arkadaşlar puan mı yoksa sıralamaya göre mi puan türü seçmeliyiz başvuru yaparken?
-
@kpssasgkdenet benimde puan o aralikta kardesim. Hakkımızda hayırlısı can sıkmaya gerek yok. 78.9 önüne 1 koy ne oldu 1789. 1789 nedir Fransız ihtilalidir. O zaman bu ne demektir çağ kapatıp çağ aciyoruzdur. Yine bahçeli hesabına donderdik iyi mi:))
-
@yasemen en yüksek puanınızı seciceksiniz hocam. Asıl olan Puan yani.
-
-
@ShaCo çok teşekkür ederim hocam
-
@yasemen Rica Ederim Hocam.
-
Geçen sınavda hangisi idt değildir diye sorup cevap olarak halkbank veren soru iptal edildi. Sınav genel olarak özentisiz hazırlanmış soru(n)larla dolu idi özellikle maliye sorulari nerden hazırlanmış merak edilesi konu.. kamu yönetimi kısmına yapilacak çalışma sınavın kazanılmasında etkili olacaktır
-
@LioN O cocuk aklindan geciriyor ben de siralamaya girsem benim de isim olsa diyor anne bana niye almiyorsunuz diyor bizde niye yok diyor!
-
-
Bende de bir 79,50 var puana gelir mi diye düşünmekten ders çalışamıyorum
-
@kamusaldenetci bu Sayıştay Uzman muhabbeti yapan hocayı bana da özelden yazabilir misiniz? Dikkat edelim