İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Paylaşılan notlardaki mevzuatta asıl çalışılması gereken kanun hangisi? Pasaport kanunu vs yüzeysel baksak yeterli mi
-
Arkadaşlar forumda gezinirken denk geldim de bir açıklama yapma ihtiyacı duydum. Alican Hoca (Dovletov) bana göre KPSS'de muhasebe alanındaki en iyi hocadır. En zorlandığım derste ilk senemde (2013) 34-4 yapmamı sağlayan bir hocadır , hocamdır. Kendisi Türkmenistanlı olduğu için dil konusunda bazen karışıklık yaşayabilir.
-
@jrobinson2002 üstte yazdılar kim olduğunu hocam
-
@roses 6458 özenle bakın hocam diğerlerine 1-2 bakın işte birde cb kararnamesi önemli
-
@HaniYaKi hocayı tanımam kimsede bişey diyemez ama bir sınavda yüksek net yaptırmasından ziyade öğretmesine bakmalıyız bence çünkü bir sınav kolay olur 40-40 yaparsın benim için böyle tabi herkes için durum başka olabilir
-
Arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var ben kpss sonuç belgesini ekran resmi alıp kaydettim kabul etti kod belli oluyor net ama puan turleri net değil sizce sıkıntı olur mu
-
@gulcan hocam ekran görüntüsü yerine sağ tık yapıp kaydet diyin ordan pdf olarak kaydedin daha sağlıklı olsun
-
@errayn onu yaptım kabul etmedi boyutu büyük dedi tekrar mi yapayım
-
@gulcan boyut büyükse netten indirme programları var online hocam en sağlıklısı o diğer şekil risk ama yapana varsa birşey diyemiyorum
-
75-80 puan aralığındaki arkadaşlar zaman kaybetmeden alana yuklenmelisiniz. Zaten çok az konu var. Gelirse siz kazanırsınız gelmezse guya hazırlık yapmış olacaksınız. Kaybedecek hiç birşey yok. Düşünmekten çalışamıyorum diyenler var düşünecek ne var ki. 10 ocakta adınızı görürseniz daha çok panik yaparsınız. Puanı yüksek olanlar zaten başladı çalışmadiginiz için kaybedeceksiniz.
-
@kepssmağduru hocam merhaba benim puanım tam 75.20 var ve gelmesi zor deniyor . Ama siz 75-80 arası deyince sormak istedim . Sırf gelmez diye başvuru dahi yapmadım .
-
@Su28A hocam başvuruda ücret yok eğer sınava çağırılırsanız ücreti yatırıyorsunuz yani kaybedecek birşeyiniz yok oldu ki o puanla kapattı bu sefer keşke dememek için bence başvurun
-
Arkadaşlar maile geri dönüş olmadığını sonradan öğrendim bu nedenle dosyamı 2 kez mail attım kuruma sıkıntı olur mu?
-
@Su28A benim de puan kritik hocam 78 ama yine de yap başvurunu ne kaybedersin ki en kötü ihtimal alana çalışmış oluruz bir umut işte bizimkisi.
-
@lostfreedom kurum ikinci bir şans vermeyi seviyor dostum, sıkıntı olmaz :))
-
@strtmn :))) teşekkür ederim hocam cevabınız için
-
@errayn tamm tekrar öyle yapayım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
-
Arkadaslar bu ilgoc calisma kosullari cok mu kotuki guy bile daha iyi diyorlar..guy gelmiyor son senem ve ilgoce puanim yetiyor ama butun isteğim moralim sifirlandi
-
@sinoki hocam öyle diyenler hayatlarında hiç özel sektörde ya da bi esnafın yanında çalışmamış. Kırk yılda bir mesaiye kalınca ya da 17.01 de işten çıkınca sıkıntı yapan tipler. İş konusunda binlerce çalışan insan var sıkıntı yapmanız gereken konu bir an önce sınava hazır hale gelmeniz gerektiğidir.
-
@nikola-tersLa Anladim hocam sagolun