İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@onuktekin katılıyorum. 81,8... ile kapanır.
-
@LioN 642 kişi vardı ben de ona bakmıştım
-
Bence eğer çok bir kişi eklenip çıkmayacaksa. Gerekli düzenleme yapıldıktan sonra. 25-30 kişi sınava giremeyecekse göç idaresi bir jest yapıp bu kisileride sınava davet edebilir. Neticede bu insanlarda bir an sevindiler. Aileleri ile paylastilar. Sonucta bu hatanın sebebi kendileri değil.
-
Aybu sınav komisyon baskanı : ya kardeşim nasil liste bu yapacağın ise senin
Görevli : baskanim 0 etkisiz değilmiydi ben onları etkisiz diye saymadım tüh
Başkan : ya sen salakmısin excelde enter'e basacaktın sadece niye kahraman olmaya çalışıyorsun
Görevli : matematik baya ilerlemiş ya alla alla 0 işte yok etkilemiyor en son öyleydi yani -
Isi bilene teslim etmek...
egitim kalitesi.
iste bunlar ne kadar onemli seyler.2 3 bilgisayar muhendisi arkadasa sordum bu hatayi direk anladilar nasil oldugunu ve cok basit sacma yapilmamasi gereken bir sey dediler.isimi bitirip hemen gideyim kafasinda olan boyle hatalari yapar dedi biri...hepimiz hata yapabiliriz insaniz ama bazi hatalar yapilmamali..fark edilmeseydi kac kisinin hakki gidecekti gorecegiz yazik -
@plansız hocam sence kitabı almaya gerek varmi
-
@LioN hocam olmaz o iş. Daha yüksek puan alan dışarda, düşük alan içeride olur.mesela 90.09 içerde 90.5 dışarda gibi.
-
@adanali01 4t den çıkan kitabı soruyorsunuz sanırım dostum. İncelememiştim şimdi siz sorunca tanıtımına baktım sadece mevzuat testi için yani 20 soru. Bu test sizlerin de mevzuat.gov dan indirip çalıştığınız kanunlarla halledilebilecek bir test, kitaba kesinlikle gerek yok. Şimdiye kadar kaç göç sınavı oldu kimse kitaptan çalışmadı biliyorsunuz ve kimse de gelip test çok zordu yapamadık demedi çünkü test, mevzuat düzenli okunduğunda yapılabilir bir test. Ayrıca oradaki bütün kanun isimleri burada da zikredildi, ekstra sorular da paylaşıldı defalarca, bence paranız boşa gitmiş olur gerek yok.
-
@onuktekin üstad sadece alt sıralarda değil de üst sıralarda da bu durumun olma ihtimali var mı ?
-
@plansız hocam ben mevzuattan 15 yaptımda uluslarasi hukuk felan icin soruyorum hani para onemli degil yardımcı az da olur diyorsan
-
900 kişilik ilanda 87 ile kapatan ilan nasıl olurda 4000 kişilik de 81 küsürle kapatır anlayamıyorum gerçekten
-
@avemim kimse anlam veremiyor hocam bu sistem olmaz olsun
-
Yarın inş çok üzülen olmaz. Hiç mi listeler kontrol edilmemiş. Şuan kılpayı girenler buruk sevinç içinde. O kadar zorluk var birde kurumlar İİBF''liyi daha da zora sokuyor ne diyelim inş düzelir bir gün .....
-
@adanali01 Dediğim gibi elime alıp inceleme imkanım olmadı ama alıp beğenen arkadaşlar varsa onlar daha sağlıklı bilgi verirler diye düşünüyorum. Olmazsa almadan gidip bir kitapçıda inceleyin beğenirseniz, işinize yarayacak içerikte ise alırsınız.
-
@Ludwig-Büchner sorun sadece virgül sonrasıyla ilgiliyse sadece 81 bandını ilgilendiriyor. Üst banttakiler listeteler sorun yok. Sadece sıralamaları oynar biraz o da oynarsa.
-
@plansız teşekürler hocam
-
Arkadaşlar 82 üstü puanlar liste dışı kalmayacaktır orada sadece sıralama değişecektir. 82.1 puanlı arkadaş 3903. Sıradaki arkadaştı. 97 kişinin puanı 81küsürlü puandı. Liste dışı kalma olayı da mesela 81.091li arkadaş 81.91 ile listeye girmişse ve ya 81.088 li arkadaş 81.88 ile listeye girmişse bunlar listeden çıkacak son sıradaki arkadaştan devam etmek üzere en yakın puanlı arkadaş listeye dahil edilecektir. 81 küsür puanlı 97 kişiden de böyle hatalı kişi sayısı max 15 kişidir benim tahminim.puanı doğru olan arkadaşlar da kendisine sıkıntı yapıyor onlardan yana bir sıkıntı yoktur. Puanı yanlış olup ümitlenen arkadaşlar için üzgünüz
-
@atmosferabi ben saydım 16 kişi var büyük ihtimalle 81.84 gibi bi puanla kapatır
-
@onuktekin doğru üstad, 81,62 ye düşme ihtimali için ne dersin ?
-
@bynkeynes doğrudur hocam. Listede olup puanı doğru yazılan arkadaşlar da panik halinde onlar için küçük bir açıklama yaptım