İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@İbbfli19 enteresan bir yorum olmuş sizin kisi.genel kanı sistemin 81,090 puanlıyı 81.90 olarak listeye eklediği yönünde. Yanlış sıfırı atıyor sistem.bu hesaba göre puanlar çok az bi şey düşecek.
-
sorular gecenkinden kolay olursa 75 üstüde kapatabilir hocam . Bu kez çoğu kişi alanı hallettiği için kamu ve mevzuata da yoğunlaşıyor
-
@karamell 77.6 ya listeye girebilir miyiz hocam
-
@Nasippp ben kurum sınavı için demiştim hocam
-
@karamell farkındayım hocam ben dünkü talihsizlik için demiştim. Bir umut işte
-
Önemli DUYURU!!!
Değerli adaylar biz bu işin içinden çıkamadık. Kafalar cacık oldu. Görevli arkadaşlara evladım 75 ve üzeri puanı olan herkesi çağırın sınava dedik. Sıfırdı virgüldü kafanızı karıştırmayın talimatı verdik. Umariz yine bir sıkıntı yaşamayız.
~AYBÜ SINAV HİZMETLERİ~
-
@LioN inşallah hocam öyle olur️
-
Kutluay kararlının kitabını aldım bugün elime geçti. 100 sayfa mevzuatlardan konu anlatım 190 sayfa falan deneme var. Konu anlatım kısmının bi esprisi yok mevzuatın çıktısı resmen aynı fakat denemeler için alınabilir.
-
Dostlar bu makronun çıkardı soru bankası malesef güncel değil degisiklikleri kapsamıyor duyurulur notlar ilgili birşey diyemeyeceğim
-
Açıklandı bu seferde 81.85 de kapatmis.
-
Güncellendi arkadaşlar. Her iki unvanda da puanlarda değişim var;
Güncel taban puan bilgisine ve üniversite tarafından yayınlanan güncel listeler; -
il göç taban puan: 81,85233
merkez göç taban puan: 90,83127 -
@hayırlısı035 il göçte 4 puanlık düşüş olmuş
-
PDF leri toplu şekilde tekrar paylaşayım
İl/Merkez Göç Tüm Mevzuat ve 1000 Çalışma Soruları
https://dosya.co/nijx566mwi3h/İL_GÖÇ_MEVZUATI_KANUNLAR_VE_SORULAR_2020.pdf.html
İl/Merkez Göç Kamu ve Uluslar Konu-Soru
https://dosya.co/9583fyqhxjsb/İl_göç_Kamu_ve_Uluslararası_konu_soru.pdf.html
-
Milletin sıralaması yükselir benim sıralamam aşağı düşmüş bu il göçten hiç hayır göremedim
-
@BrettonWoods 81.86 idi 81.85 olmuş hocam nasıl 4 puan düşüş olmuş
-
@rassal hayır benim ki kanı değil kesinlik çünkü 85.00 küsürlü tanıdığım başvurmasına rağmen listede yok ama 84.9 olan var nasıl oluyor bu?
-
@İbbfli19 85 puanlı arkadaşın başvuramamış olmasın.
-
@BrettonWoods hocam il göç taban puanı 0,01669 puan düştü
-
@ygmr 1 yerine 4 yazmışım