İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@avemim Belli puan türünde yığılma var demekki hocam
-
@avemim kardeşim benim şahsi düşüncem. Son 2 yıldır kurum sınavlarının bukadar uçuk kapatmasinda alımların azlığının yanında 2018 kpss sınavının görece diger yıllara göre kolay olmasıydi. 2018 de etrafımda çevrende hatta forumdan kime sorsam 85 ler havada uçuşuyordu. Hukuktan o sene 36 nin altinda net yapanı tokatliyorlardi. Velhasıl puanlar yüksek olunca ve alımlarda azalınca kurumlarda yüksek kapatıyor hala. Çünkü o yüksek puanlilar erimedi bir türlü. Fakat 2019 da durum öyle değil. 2019 da puanlar düşük sıralamalar yüksek fakat sıralamanın yüksek olmasının bir esprisi yok. Sınava katılan sayısı bu sene geçen seneye göre 20 binin üzerinde azalmış. İşin özü 2020 kpss ye girecekler bu bakımdan avantajlı çünkü 2019 larin puanı 2018 liler kadar yüksek degil.
-
@BrettonWoods hocam listeden sadece yanlış puanlı arkadaşlar çıkarılacak son sıradan giren arkadaşa en yakın puanlılardan yanlış puanlı arkadaş sayısı kadar listeye ekleme yapılacak. Kıl payı giren arkadaşlarla ilgili en ufak bir sıkıntı yok eğer sorun sadece virgülden sonrayla ilgili basamak kaydırmaysa
-
@Ludwig-Büchner eğer yapılan hata dediğim gibi bir hataysa mümkün değil. 81'de yığılma var. XX.01234 yerine XX.12340 yazılmış. 81 bandında 13 kişinin puanı sıfır ile bitiyor. Bunun kaçı yanlış bilmiyoruz. Hepsi yanlış olsa yine 81.80'i anca görür.
-
@LioN 2020 de aynı 2019 gibi olabilir çünkü sınava giren sayısı gittikçe azalıyor , 2019 da giren sayısı az olduğu için puanlar düşük geldi ama uyarlanmalıydı tabi ki yemin ediyorum sayılardan önce biz eridik
-
Geçen alımda 900 kişiden kaç kişi para yatırmadı acaba
-
@merasim34 bunu bilmiyorum ama bu sefer sınava gelmeyen + para yatırmayan sayısı toplam 500 ü bulabilir
-
Sitelerinden duyuru: ''Taşra Teşkilatı İl Göç Uzman Yardımcılığı” girişi yazılı sınavı' na ve “Merkez Teşkilatı Göç Uzman Yardımcılığı” girişi yazılı sınavına girecek aday listeleri KPSS puan sıralamasına bağlı bir hata nedeniyle revize edilerek 10.01.2020 tarihinde saat 17 00 de ilan edilecektir. Ortaya çıkan bu hata nedeniyle sınava girecek adaylardan özür dileriz.
-
Nasıl bir hata olmuş acaba
-
@manisalipinar Başlıkta şöyle bir kaç sayfa geriye okuma yaparsanız görürsünüz hocam.
-
@modigliani-0 ben o gün bakmıştım 100 e yakındı en az bu sefer 500 den fazla olur keşke 500 ile kalsa
-
Bana gmailden otomatik yanıt geldi dediğimde kimi arkadaşlar bi sana mi geldi diye gülmüştü şükür sıkıntı olmamış başvurumda ve listedeyim herkes bak bi deyince korkmuştum açıkçası şükür sıkıntı olmamış
-
Yazılı sınav kaçla kapatır acaba
-
@özgeee en son yapılan sınavda 71 le kapattı yanlış bilmiyorsam başvuru yapan yüksek puanlarin bir kısmı para yatırmayıp girmeyecek ve sayıda fazla bunları düşünürsek 70 veya daha düşük olabilir ama sınav zorluğu ve kolaylığı etkiler tabi
-
Virgülden sonra mesela xx. 0.... ile başlayanları listeye almamışlar ama daha düşük puanlı xx. 9....ile başlayan puanlıları almışlar yani mesela 85.0.... ile başlayan kişiyi almıyor listeye 84.9..... İle başlayan alıyorlar listeye benim anladığım hata bu bu düzeltilince 81.8.... küsürle başlayan liste sonu 82 ye doğru yükselir xx. 0.... puanla başlayan sınava başvuran sayısı kaç ise o kadar kişi sıralama değişecek bence en fazla 82 küsürlerde kapatır
-
@supernatural hocam emin misiniz 70 baraji yok mi?
-
@supernatural @extraordinary 70 barajı var arkadaşlar, ilanda yazıyor.
-
70 baraji var ama 70 le kapatmaz arkadaslar. Son ki sinav zor oldugu icin 71 dogruyle kapatti ama bundan onceki sinav 73 ondan onceki de 76 ile kapatti
-
@whshw Hocam 800 kişi mülakata kalacak nasıl 70 le kapatmaz?
-
@Gülbeşeker hocam listenin yarisi 90 li puanlardan olusucaktir zaten. Bos adamlar girmicek yani sinava. Ortalama bir sinav oldugu taktirde 75 dogru supriz yaratmaz