İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
merkez göç taban puanı 0,00199 puan düştü.
-
@rassal hayır düzeltildi ismi eklenmiş
-
Son 2 çıkmış sınav sorularını atabilir misiniz?Sitede ulaşılamıyor.
-
Tekrardan herkese hayırlı olsun. Şimdi liste aciklandi. Biz listede değiliz. Sınav günü kampüsün önüne gidip elimede bir zikirmatik alacam başlayacam tık tık sınava giren adayları saymaya sonuç 3999 çıkarsa eğer bir overlokcu ile anlaşıp universitenin önünde sınav bitene kadar megafondan avaz avaz bagiracam overlokcu geldi haaanım overlokcu halı kenarı paspas kenarı kilim kenarı 5 dk da dikilir elinize verilir diye. Birde aralarda alyazmalim müzigi. Hadi cözsünler bakalım o seste sorulari madem öyle işte böyle:)
-
Ben bu hatayı tam olarak anlayamadım neyse geçti gitti şimdi iyi çalışmak lazım herkese iyi çalışmalar dilerim
-
Arkadaşlar ben de merkezi 0.09 puanla kaçırdım tasra geldi sevinebildim mi hayır. Giremeyenler yds puanı alıp puanınızı yuksek tutup cok daha iyi kurumlara girin eninde sonunda acılır uzulmeyin hele il göç için hiç uzulmeyin
-
@LioN Hocam dguy hala başvuyor. Merkez göçe çalışma yeri ve sosyal haklar aynı olmasına rağmen başvuruyor. Ben anlamıyorum bunları.
-
@LioN geçen sene bunun gibileri yüzünden aynı puana rağmen KPSS-A puanı bir kere bile kullanamadım.
-
@hayırlısı035 ne diyelim kardeşim nickin gibi hayırlısı olsun. Belkide çok çok daha iyi yerler kismetinde vardır. Fakat başvurupta çok özel bir sebebi olmadığı halde sınava gitmemek. Gerçekten ayiptir.
-
Sınava giremeyenler çok da üzülmesin neticede rotasyonlu meslek
-
@merasim34 kardeş market poşetinin bile para ile satildiği bir devirde sence insanların iş beğenmeme gibi bir lüksü var mı?
-
@LioN hocam insanlar nasıl teselli etsin kendini peki
-
Rotasyon motasyon var ama maasi turkiye sartlarina gore iyi arkadaslar bence
-
@LioN elbette yok ama kurumlar sınav acıyor ve calıştıgımız kurum da onemli. Yani arkadasın da dedigi gibi pek de ahım sahım bir yer degil tabi calışıp işini sevenler de var ona bir sey diyemem sonuçta dısarıdan yorum yapıyorum ama bir bilgi teknolojileri bir sayıstay ve hatta vergi müfettişliği de değil puanlar yuksek olursa ihtimal artar
-
Rotasyon bence kotü degil farklı şehirler de calışma da guzel bunu kast etmiyorum tabi bu krizde haklısın sen de
-
@merasim34 böyle diyeceğinize üzülmeyin bir kaç gün kafanızı topladıktan sonra guya çalışın deseydnz daha mantıklı olurdu yoksa artık kimsenin iş beğenme veya seçme gibi bir lüksü yok.
-
Tekrar hayırlı olsun arkadaşlar, listeler de netleştiğine göre çalışmalar hızlanabilir artık, geçmiş başlıklar gibi soru paylaşımının ve faydalı muhabbetlerin yapıldığı bir süreç olur inşallah. Kolay gelsin
-
Arkadaşlar daha atanmadan kariyer mesleklerine burun kıvırıyorsunuz. Bu meslekleri kötüleyerek değil, sizler kendi kaliteniz ile yükseltebilirsiniz. Belki farklı mesleklere geçen olacaktır lakin önümüzde bir dünya aşama varken şu durumda kötülemek samimi gelmiyor. Ben forumda takıldığımdan bazı arkadaşların iyi niyetini biliyorum ama hiç üye olmayan kişileri ister istemez etkiliyorsunuz.
Ayrıca artık diyemeden geçemeyeceğim ; 45 kişilik ilanda puanı yetmediği için burun kıvıranlar şu an harıl harıl ders çalışıyor. Kedi uzanamadığı ciğere mundar derler ya, aynı o durumu yaşadık. Siz önce bir kurum sınavını geçin, mülakatta başarılı olun sonra ne diyecekseniz deyin.
-
Bu konu önemli arkadaşlar. Destek olun ki iyice dillensin. Kendilerini kılıcı sananlara karşı bir yaptırım gelmeli, getirilmeli. Her mecrada sürekli dile getirilmeli bu konu. Bugünden başlanmalı.a
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1215646302534619137
-
@albertcamus Hocam sorması ayıptır kendisine dernek diyen kişiler ve aynı kişilerin kullandığı diğer twitter hesapları napıyor? Ne işe yarıyor? Bi de söyleniyolar utanmadan buluştuk şu kadar az kişi geldi diye. Sıkılmadan aidat istiyolar bi de. Burda destek olmayacak yapı ne işe yarar?