İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@abdulbakitr evet hocam ancak kamu gelirleri bölümündeki vergiye dair terimlerden sorumluyuz
-
Arkadaşlar sınav ucretini eft olarak internet bankaciligindan yatirabilirmiyim acaba?
-
@Aslan-Reyiz hocam merhaba. Bu linkte tüm konular mevcut mu ? Ona göre çıktı alıp çalışmayı düşünüyorum . Kafam karışık
-
@80üstamadnnmsz geldi mi hocam burdan diğer notları nasıl gönderebiliriz acaba
-
@Cengower geldi mi hocam
-
Arkadaşlar sınavda uluslar ve kamu için nasıl çalışmayı tavsiye edersiniz. Özellikle tecrübeli arkadaşların önerileri varsa yazabilir mi? Yani not cikartmak mi gerek tabi ki calisma tarzi farklidir ama yani cok korkutuyor bu bölüm:/
-
@LioN ahahhaa gece gece güldürdün beni,bakıp bakıp gülüyorum.Allah ta seni güldürsün
-
@Nasippp hotmailde göremedim hocam
-
@muammasi evet tüm kanunlar ve yönetmelikler mevcut ve bunlarla ilgili çalışma soruları da var .Diğer pdf de de kamu ve uluslararası ilandaki sıraya göre konu soru şeklinde gidiyor.
-
30 Kasım 2019 soru ve yanıtları elinde olan var mı? Paylaşıldıysa sayfa numarasını söyler misiniz?
-
@frank evet hocam yatırabilirsiniz ancak açıklama kısmını unutmayın. Eğer imkanınız varsa bankadan yatırın eft ücreti ödememiş olursunuz
-
@Aslan-Reyiz teşekkürler
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,öncelikle kurum sınavına girmeye hak kazanan arkadaşları tebrik ediyor,bu sınav olmasa da bir sonrakinde göreceğim arkadaşlara da sabır ve azim diliyorum.Hem bu sınav hem de önümüzdeki sınavlar için faydalanabileceğimiz Hukuk İktisat ve Maliyeden 'soru bankası' önerisi olan var mıdır? Çıkmış sorular tarzında değil de daha çok karışık sorulmuş ve bilgileri tazeleyebileceğimiz bir kaynak olursa sevinirim.
-
@extraordinary Bu alan zaten çok geniş dostum, not çıkararak çalışmaya kalkarsanız çok vakit kaybedersiniz, az zaman kaldı. Hızlı okuma yaparak tekrar yapmanızı öneririm. Üstüne soru çözersiniz. Yine de size en uygun çalışma biçimini kendiniz bilirsiniz tabi.
-
Kutluay kararlinin kitabındaki denemeler kısmı sadece mevzuatla mi alakalı yoksa diğer bölümler de var mı?
-
@BrettonWoods teşekkürler hocam
-
@halillll hepsi var
-
Arkadaşlar bir seyi merak ediyorum neden merkez il göç ve tasra il göç sınavları ayrı yapılıyor? Baska kurumlarda da boyle oluyor
-
Merhaba herkese taşra için atamalar nasıl olacak bilgisi olan var mı hiç bi yerde bulamıyorum
-
@plansız evet hocam not çıkartmak bana da mantıklı gelmedi.