İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Marsiyal mevzuatın özetiyse almak istemiyorum.
-
@Godot Ne yapacaklar hocam? iki hesapla birbirlerinin pr'ını yapmaktan başka Maalesef samimiyetine zerre inanmıyorum. Bir hesaptan güzel görünürken tilkinin hörgücü müydü, o hesapla milleti azarlıyor aynı kişiler. İlan paylaşma işini biz yapıyoruz zaten forumda. Piyasanın ihtiyacı bu değil. Ama konu sadece kendi rantı, popülaritesi olunca ortaya düşenler bir araya gelirse ortaya çıkacak iş bu kadar olur.
Neyse hocam konumuz bu değil, şimdi herkes twitter'a.https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1215646302534619137
Hatta haber de yapılsın bu durum @paretowilfredo her etkinlikte de dile getirilsin artık.
-
Merhaba dostlar herkese.
Öncelikle sınava girmeye hak kazanan dostlara başarılar diliyorum. Giremeyen dostlarımız için de gerçekten üzgünüm. İnşallah GUY ve diğer muhtemel sınavlarda kendinize yer bulursunuz. Lakin @albertcamus nun dile getirdiği konu gerçekten önemli. Kulağıma gelen organize oluşlar ve takınılan tavır beni gerçekten rahatsız etti. Durumu haberleştireceğim ancak somut olarak şu sınava kaç kişi para yatırmayacak görmeyi bekliyorum. Bunu dayanak alarak durumu dile getireceğim tekrar tekrar.
Özellikle yaptırım konusu üzerinde duruyorum. Bunun düzelmesinin tek yolu bu. Bence bunu sürekli, istikrarlı ve yüksek sesle dile getirmeliyiz. -
@paretowilfredo Bir eşkiyamız, çetemiz eksikti, o da oldu çok şükür Bize de bu yakışırdı, kendi belamızı bile kendimiz üretiyoruz Adamlar zararlı cemiyet kurmuş, haberimiz yok!
-
@whshw aynen valla iş bulduk da beğenmiyoruz.
-
Arkadaşlar gecen seferki 45 kişilik alımın soruları elinde olan varsa atabilir mi acaba ?
-
Sinav nerede yapilacak bilen var mi?
-
@80üstamadnnmsz e posta gönder hocam atayım
-
Arkadaşlar 6458 dışındaki diğer kanunlarda sadece yabancılarla ilgili hükümleri mi okuyacağız
-
@mathilda Aynen öyle dostum, geçmiş sayfalarda detaylı anlatmaya çalışmıştım
-
@plansız çok teşekkürler hocam ️
-
Arkadaşlar sınav ucretini nezaman yatıracaz
-
@frank başladı hocam 17 Ocak saat 17.00 a kadar süre var
-
-
@Nasippp mesaj ile gönderdim teşekkür ederim
-
@Nasippp hocam bana da gönderebilir misiniz zahmet olmazsa (cengizkayran@hotmail)
-
Hayret ediyorum şurda minimum 7-8 defa paylaşılmıştır sorular arkadaşlar . Daha bugün tekrar paylaşıldı . Usanmayın da linklere bi tıklayın bakalım neler var .
-
arkadaşlar maliye de vergi hariç herşeyden sorumluyduk değil mi
-
@kartalyürekli arkadaşım göndermeye razı olan biri var acaba Sana noluyor sırf tartışma çıksın maksat bu .
-
@abdulbakitr gecmiş yıllarda çıkmış sanırım vergi ama son sınavı bilmiyorum zamanın kalırsa bak bence .