İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
arkadaslar sinav giris belgesi ne zmn yayinlanir acaba? sinav yerine yakin nerede kalabiliriz bilgisi olan var mi
-
@rabia89 ilanda yaziyor her şey.
-
@metin2500 oneriniz yoksa yorum yapmayin hocam. ilani okuduk herhalde ... kalacak yer onerisi istiyorum siz ne yazmissiniz!sanki biz ilani okumadan basvurduk..
-
@rabia89 sınav aybünün hangi kampüsü belliyse ben önereceğim 4000 kişi alacak bir kampüsü yok keçiörendeki alır mı belirsiz
-
@metin2500 ilanda kalacak yer yazmıyor maalesef
-
Arkadaşlar yanlış cevaplar doğruları götürüyor mu acaba ilanda göremedim de
-
İlanda ne zaman yayınlanacağı yazıyor
-
@İkhumuma
Götürmüyor -
Konuları yetiştirebilen cindir
-
İnternet bankacılığı ile ücreti yatiracaktim ancak alıcı isim soyisim belirtmediklerinden dolayı işlemi yapamıyorum.
-
@Muhalba havale yapacaksınız, iban ı yazmanız yeterli
-
@abdulbakitr enparada para transferi yapılıyor orda da isim soyisim istemekte.
-
@Muhalba pzrtesi bankada halledersin o zmn dostum, biraz sıra bekleyeceksin artık bn işcepten havale ile kolayca hallettim
-
@Muhalba "Yıldırım Beyazıt üniversitesi döner sermaye işletmesi" bir deneyin hocam
-
@rabia89 evet okumamissiniz. Sinav giris yeri o zaman belli olcak yaziyor.
-
@metin2500 ondan sonrada planinizi yaparsiniz.
-
Arkadaşlar Kamu yönetimi notu 454 sayfa, hepsini okuyormusunuz atlayarak mı yoksa, kısaca nasıl çalışıyorsunuz buna aklımda kalmıyor da
-
@Gülbeşeker ilk konular özellikle kopuk kopuk kamu yönetimi, siyasi tarih bilgisi olmayanlar için o kadar yabancı ki kapattığınızda bir şey kalmıyor akılda.. ordaki sorulardan anlamaya çalışıyorum düşünürlerin savlarını not alıyorum onları artik olduğu kadar ..diğer konular daha net en azından oralara yoğunlaşmakta fayda var
-
@olursaolur Aynen konudan konuya atlıyor şuan aklımda bişey kalmadı zaten, önemli yerleri okuyarak geçeceğim artık
-
Pek fikri olmayan arkadaşlar ana hatlarıyla bilsinler son kısımla alakalı . 1 ayda halledilecek bir yer değil çünkü. Kötü de yapılmaz zaten ana hatlarıyla bilindi mi