İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@balamir arkadaşlar bir soru sormuştum bilen varsa cevaplandırabilir mi?
-
@balamir sadece halkbankasının gişesinden ya da eft yoluylada olabilir
-
@Cengower herhangi bir internet bankacılığından olabilir mi.
-
Yabancılar hukuku başlığı altında olan kanunların tamamından(pasaport,iş gücü,iskan vs..) soru geliyor mu arkadaşlar??
-
@ridvan bu mevzuat kısmında son sinavi detaylı inceledim ona binaen çoğunluk 6458 den gelmekle birlikte 6735 den de soru gelmis..mavi kart sahipleri sorulmuş pasaport kanununa bakın derim,6706 dan gelmis uluslararası adli is birliği yasasi bir okuyun yine gelebilir..çalışma izninden soru gelmis işgücü kanununa bakın derim..yani her yerden 1er 2 şer sormaya çalışmışlar yine de temkinli olmakla fayda var ..muhtelif kısımlar tam bir çorba ama bu kısıma titizlenmek yararımıza..
-
@olursaolur dediğiniz gibi herbirine bakmak faydalı olacak.
-
@balamir bildiğim kadarıyla oluyor
-
Nasıl gidiyor çalışmalar yoldaşlar daha önce bu sınava giren var mı tavsiye verebilecek ? Ben ilk defa giricem alan için güveniyorum kendime ama %20 lik dilim için çalışmaya 15 gün kala başlamayı düşünüyorum sizce süre yeterli mi ?
-
Muhtelif kısma çalışmayan birinin bu sınavı kazanma ihtimali yok mudur
-
Son ilgöç sınav soruları elinde olan varsa gönderebilir mi ?
-
@Muhalba Alınacak bir risk değil dostum. Emin ol diğer bölümlerden de çokça soru kaçırılıyor
-
Arkadaşlar, para yatırma dekontunu herhangi bir yere mail atamız gerekiyor mu? 2016 da girdiğimde mail olarak istemişlerdi.
-
@olursaolur iyi çalışmalar arkadaşlar en son sınav soruları elinde olan varsa mail olarak gönderebilir mi
-
@orwell mailinizi yazabilirseniz gönderebilirim hocam
-
Para yatırdıktan sonra herhangi bir işlem yapmaya gerek var mı?
-
@guyvomen mesaj olarak ilettim hocam
-
@shlimazl Aslında ilanda başka bir şey yapın demiyor. Ben önceki sınavlarda dekontu mail olarak attığım için merak etmiştim. Yine atacak mıyız diye?
-
Arkadaşlar askerlik ile ilgili sıkıntı yaşayan var mı? Şartlarda yazmıyor ama 2020 içinde bedelli yapacak olanlar için askerlik sıkıntı olur mu;?
-
@sinan-taylan öyle bir sey yapılacak olsa ilana yazılırdı diye tahmin ediyorum ama yine de emin olmak istedim
-
@sinan-taylan gerek yok hocam bence isteselerdi belirtirlerdi . Açıklama kısmında hata yoksa tamamdır