İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar izmir iktisat kongresi kaçıncı kez yapıldı bi yerde 5 diyor bi yerde 6 incı, en son 2013 değilmi?
-
Ben de parayı yatırdım dekontu aldım da yapılacak başka bi şey var mı önceki sayfalarda mail filan yazmışlar bundan sonra yapılacak bi işlerim var mı mail atma gibi filan yoksa sadece artık sınav giriş yerlerimi açıklanacak ve ne zaman açıklanır bilen varsa?
-
@İbbfli19 31 Ocak
-
Eftde alıcı kısmına AYBU döner sermaye işletmesi müdürlüğü sığmıyor. Kısaltarak yazsak sorun olur mu ?
-
@roses alıcı kısmına bir sey yazmanız gerekmiyor hocam. Aynu Döner Sermaye yazın yeter. Önemli olan doğru iban ve açıklama kısmı
-
- 1923
- 1981
- 1992
- 2004
- 2013
-
@BrettonWoods Evet beklediğim cevap
-
Önceki yıllarda mevzuat testinde gelen bir soru şuna ilişkindi : Aşağıdaki yabancıların hangisinden ülkeye girişte vize şartı aranmayabilir? (6458/12)
4 seçenek birinci fıkradaki "aranmaz" şartını sağlayanlardan oluşuyordu, 1 seçenek yani doğru cevap ise ikinci fıkradaki "aranmayabilir" şartını sağlayanlardan oluşuyordu.
-
Ya bu ilanda yabancılar hukuku virgül 04.04.2013 sayılı ve 6458 sayılı yabancılar ve uluslararası koruma kanunu diyor tamam ikincisine ve pasaport kanunu nufüs kanunu gibi çalıştık da bu virgülden önceki yabancılar hukuku neresi oluyor bi de uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar demiş ilanda bi de daha sonra uluslararası kuruluşlar demişuluslararsı kuruluşları anladık da uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar noluyor anlamadım bu iki kısım kafamı karıştırıyor acaba eksik bi şeyler mi var çalışmama da?
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Acaba maliyeye nerden çalışıyorsunuz çünkü geçen sınavdaki soruları görünce maliye notumun bayağı yetersiz olduğunu anladım. Tavsiye edeceğiniz bir kitap yada pdf filan var mı?
-
Arkadaşlar mobil bankacılıktan göndereyim dedim, ama isim soyisim TC + Sınav ismi açıklamaya sığmıyor. Bankaya gitmek en iyisi dimi ?
-
@crowdingout aynı soru benim de kafamda dönüp duruyor 4t özgünle yetinmeyi dusunuyordum ama farkli bir kitap önerisi olan varsa ona bakalim
-
@lannisterjk bankada gişeden halledin hocam
-
@crowdingout Hocam 2019 kpss Maliye ve son göç sınavı da gösterdi ki maliyeye ne kadar çalışırsanız çalışın bi şeyler eksik kalacak...Soru tarzını çok değiştirdiler. Çok gerilmeden biraz da şansınıza artık
-
@roses hakkımızda hayırlısı o zaman
-
@mathilda tamamdır. sağolun
-
-
Merhaba arkadaşlar. Alan ve yabancılar kısmı dışında kalan yerlere buradaki 400 sayfalık nottan mı yoksa Murat yayınlarının AÖF kitaplarını alanlar olmuş oradan çalışmak mı daha mantıklı
-
Arkadaşlar merhaba, ben gişeden ücreti yatırdım ancak banka görevlisi önce ad soyad T.C. yazmak yerine T.C. ve ad soyad şeklinde yazmış sizce sıkıntı olur mu
-
@monalisa Halkbankasından 90 tl yi yatırınca masraf alıyor mu ?