İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
arkadaşlar puana gore mi basvuru yapacagiz yoksa siralamaya gore mi? bir puan turunde puanim yuksek ancak siralamam dusuk digerinde puanim dusuk ama siralamam yuksek nasil yapmaliyim?
-
birden fazla puan türü istendiği için ve herkes en yüksek puan türünden başvuru yapacağı için sıralamanın önemi kalıyor mu?
-
@zenginmemur malesef kıl payı kaçırdım hocam normal alan kitaplari yeterli. Kurum sinavin guy sınavının bir tık üstü. Alan kitaplari fazlasiyla yeterli olur. Sadece il göç mevzuati kamu yönetimi ve ua kuruluşlar bakmak lazim
-
@rabia89 puana göre
-
Ilk defa girecek arkadaşlar için bilgilendirme. Siralamanin önemi yok en yüksek puaninizi kullanarak başvuru yapınız
-
@Atlantiss23 çok teşekkür ederim, kolay gelsin
-
@tomjoad var mı arkadaşlar bilgisi olan
-
Arkadaşlar konular neler muhasebeyi açıklamada göremedim muhasebe varmı veya konuları bilen aydınlatabilirmi
-
@serra Hocam ilana girip bakabilirsiniz konulara muhasebe yok.
-
hayırlı olsun arkadaşlar bu başvuruda 2017 kpss puanımı kullanabilir miyim acaba?
-
@izzo umarım
-
@qwertt tek puan türünden alım yapsaydı sıralamanın önemi olurdu ama bence sıralamanın bir önemi yok şu durumda
-
@kingarthur 2018 ve 2019
-
75 puanla gelme ihtimali yok mudur sizce çalışmaya başlayalım mı
-
Arkadaşlar il göç için çalşma pdf olanlar varsa buraya yükleyebilirmi
-
Arkadaşlar 75 gelir mi
-
Diploma değil de e devlet çıktısı olur mu acaba bilgisi olan var mı??
-
@nvuraal oluyor hocam
-
arkadaşlar il göç uzman yardımcılığında eğitim durumu sebebiyle tayin var mı ya da halihazırda bir üniversite okuyan uzman yardımcılarına kurumun yaklaşımı ne şekildedir ? sınavlara girmek için izin verilir mi ? teşekkürler
-
@kartalyürekli teşekkürler saolun