İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mbguy sana bu konuda bir nebze katılabilirim ama ilan metnini okumadan apaçık yazılan ilan edilen şeyleri gelip burada sormakta işgüzarlıktır bence.
-
Arkadaşlar sinav için burada paylaşılan pdf ler yeterli midir başka bir kaynaktan çalışıyor musunuz ?
-
Yemin ederim foruma girince anksiyetem artıyor .Arkadaşlar alıcı kısmında zaten karakter kısıtlaması var sığmıyor tamamı . Bende de Yıldırım Beyazıt Üni döner sermaye işlet yazıyor sırf müdürlüğü yazmıyor diye para gitmediyse aşkolsun Boşuna insanlara evham yaptırmayın gözünüzü seveyim yav
-
@olursaolur garanti bankasının harf sınırı varmış. Vakıfbank’tan deneyince oldu.
-
Anlamadığınız ve karşılaşmadığınız problemlerin olması size istediğiniz şekilde konuşma hakkı tanımaz. Paranın açıklamayla veya alıcı adıyla gitmediğini biliyoruz. Benim adım uzun ve sınav adı T.C. numarası ad soyad sığmıyordu. Tc numarasının yarısını yazamıyordum. Yani ben T.C. kimlik numaramı yazamazsam bana gönderilen mesajdaki ad soyad T.C. numarası sınav adı kuralına uymamış olurum. Bu da o güzel zekanızla yazdığınız “ağbi zaten gelen mesajda ödemenin nasıl yapılacağı yazıyor. Başvuran giremesin” fikre benzeyen şeyde bahsettiğiniz mesaja uymamak oluyor. Umarım isim tamlaması,sıfat tamlaması falan biliyorsunuzdur da anlamışsınızdır ne demek istediğimi.
-
Ben de arıyorum sayfa başında sorular paylaşılmış ama sadece hatırlanan sorular var sanırım .
-
Arkadaslar beni de panik yaptiniz babam yatirmisti parayi pazartesi arayip sorayim bari
-
Arkadaşlar aöf kaynaklarına nasıl ulaşabilirim? Aöfde uluslararası ilişkiler okuyan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi acaba?
-
@mbguy ziraat bankasindan eft yapinca alici kismina her turlu aciklamayada yazilan isim sıgıyor siz nasil sıgdiramadiniz acaba
-
Arkadaşlar elinizde telefon halkbank şubeye gidin havale kağıdı verecekler size aybu'nun sitesindeki yönergeye göre doldurun hiç bir sıkıntı çıkmaz işlemi yapan kişiye de kontrol etmesini isteyin bukadar
Yarın çalıştığınız yerde insanların işini siz halledeceksiniz soru soran değil soru sorulan olacaksiniz
Eğer istisnalar dışında bu tarz işlerde cidden zorlaniyorsaniz yarın nüfus mudurlugunde bile basit bir işi solundaki arkadaşına veya arkaya doğru " müdürüm bu ii şey nasıl oluyordu " diyen arkadaşlardan olacaksınız malesef bu gerçek.
Hepinize başarılar -
@Willsmithh işte bu
-
Geçen yıllardaki sınavlarda başvuran sayısı 900 sınava giren sayısı 700 -750 diyip. Parayı yatırmamışlar hak yediler diye öfkeleniyorduk. Boşuna öfkelenmişiz parayı yatıramamış o girenler
-
@BrettonWoods güzel tespit
-
@metin2500 telefondan yaptığımdan sığmadı galiba Hocam bende anlamadım ki.
-
Ya arkadaşlar çok önemli bi şey soracam bu ceza hukuku genel Hükümler den sorumluyuz ya yaptırım hukuku (suçta tekerrür, cezaların ertelenmesi vs gibi konular) yani dediğim gibi yaptırım hukukundan sorumlu muyuz?
-
Evet sorumluyuz genel hükümler kısmında var zaten ama cok uzun degil konular
-
Bende mobil bankacılıktan parayı yatırırken alıcı kısmına sadece il göç uzman yardımcılığı yazdım okumamışım o kısmı ama diğer kısımları gönderici adı TC ve sınav bilgilerini açıklama kismaina doğru yazdim iletişime geçtim e mail üzerinden durumu anlattım Halkbankla iletişime geçin para hesaba düştü ise ve açıklama kismi doğru ise sorun olmaz dediler bankaya gittim para hesaba geçmiş dediler soyledim tamam sorun yok o halde dediler yani açıklama kısmını düzgün yazdiysaniz ve para hesaba geçti ise sorun etmeyin arkadaşlar
-
Sınav ücretini bugün şubeden yatıran arkadaşlar dekontta ödeme turu yazıyor ordaki sayıyı yazar misiniz kaç kişi parayı yatırmış az çok bilelim. Ben pazartesi günü 4 gibi yatirmistim ödeme turu 99 yazıyordu. Bugün 3 binlere çıkmış mi öğrenelim. Yazarsanız sevinirim.
-
@yunkyy Ben de pazartesi yatırdım bende de 99 yazıyordu
-
@roses hadi ya o zaman başka bir şey galiba
Oysa ne kadar sevinmiştim cuma öğreniriz kaç kişi yatırmış diye