İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Son sınav zormuş
-
Vatsap grubu varsa beni alır mısınız
-
Arkadaşlar elinde güncel Ekonomi verileri olan var mı?
-
@mathilda mail inizi yazin attim hocam
-
Maliyeden bütçeyle alakalı güncel soru çözümlü ya da konu anlatımlı sadece bütçe konusuyla alakalı kitap önerisi lütfen?
-
İcra müdürlüğü olmadı maalesef hedefler il göçe daha kuvvetli yöneldi dostlar 3. Senem maalesef bazen kurumda bazen mülakatlarda elendim pes etmemek gerek allah hepimize sabır versin zor süreç
-
@mathilda hocam bana da atabilirmisiniz
-
@malik bana da atarmisiniz ozelden mailimi atsam?
-
@mathilda bana da atabilirmisiniz özelden malimi atsam?
-
Turk dis politikasi ozet notu olan var mi linklerde yoktu sanirim
-
Şimdi soru dağıldımı olarak Türkiye ekonomisi iktisatın içinde mi yoksa kamu yönetimi/uluslararsı sorularının mı içinde uluslararası hukuk kamu yönetimi/luslararasının mı içinde yoksa hukuk mu ve insan hakları göç mü yoksa kamu/uluslararası nın mı içinde dağılım nasıl?
-
@İbbfli19 Türkiye ekonomisi 20 soruluk iktisat kısmında. Ulus hukuk ve insan haklari hukuk kısmında hocam
-
@sinoki tabi atarim hocam malinizi gonderin
-
@malik attim.hocam sagolun simdiden
-
@sinoki hocam bana da atabilir misiniz rica etsem
-
6458 dışında kalan kanunlar için soracak olursam; biri diğerinden daha önemli, soru gelme olasılığı daha yüksek, diğerlerine göre daha çok çalışalım diyebileceğimiz kanunlar hangisi?? Mesela pasaporta, iskana nispeten daha çok mu bakmak lazım? Ya da ul. iş gücü nüfustan daha mı önemlidir? Ne dersiniz arkadaşlar??
-
@ridvan Hocam öyle bi şey yok bence. Şansımıza artık
-
İlanda yer alan uluslararası ekonomik ilişkiler bildiğimiz uluslararası iktisat değil mi?
-
Sınava kaç kişi para yatırmadı acaba bilgisi olan var mı
-
@İbbfli19 yok hocam