Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
@wollstonecraft hocam benim meslekte 2.kişiden biri anlatmıştı sadece turneler burda yazılanlar kadar olmuyormuş birde ankara'da iken iş yükü neredeyse yok denecek kadar az ve ankaradayken çok rahatsın onu duydum birinci agizdan değil bunuda belirteyim pareto hocamın sayfada yazdığı gibi kariyer açısından bakanlık içinde biraz zor olabilir doğal olarak epey hukukçu var
-
@paretowilfredo üstad bu sene kaçla kapatır?
-
@Blueberry Ben taban puan yorumu yapmıyorum dostum malesef
-
@iibfpalace bu meslekte gelinebilecek en üst nokta bas kontrolörlük oncelikle bunu belirteyim, cte genel mudur genel mudur yardimcilari daire baskanliklari sadece hakim savcilar icerisinden ataniyorlar, turne konusuna deginince gidilen yerde bir ay hatta iki ay kalindigi ve sure zarfinda sadece turneyi icra edilen yerde kalmak gerektigi bildigim konular arasinda, cezaevlerinin gorev yapmak icin zor oldugu da bir gercek maalesef
-
@mert12344321 2 ay kalinmasi buyuk problemmis ozellikle benim gibi evli ve cocuklu birisi icin.Digerleri gözardı edilebilir ama bu benim icin edilemez.
95,8 P9 puaniyla başvurmuyorum arkadaşlar,sıralamayı hesaplamaya calisan olursa bir kişi eksik hesaplasın
Kadrolar insallah en cok isteyenlere nasip olur -
@iibfpalace hocam bu 2 ay kalınması kesin bir durum mu ? Ben haftalık gitgeller.olur diye düşünüyorum burda 6 ay bence o şekilde bir müfettiş 2 ay ne yapacak
-
@Willsmithh hocam ben sunu biliyorum sayıştay denetçisi de senede 6 aylık teftiş süreci var. Gittiği kurumu 6 ay denetliyor fakat isterse evraklari isteyip merkezde de denetim yapabiliyor. Bu da gitgeller seklinde olur
-
Ben bu kurumun mülakatına geçen sene girdim tövbeliyim artık giren arkadaşlara hayırlı olsun
-
@Willsmithh tum turkiyedeki cezaevlerine denetime gidiliyor, ornek vermek gerekirse kars ardahan veya o civarlarda bir ilçe cezaevine gittin ve bir sorusturmayi aydinlatma gorevin var(rusvet olabilir, mahkumun supheli ölumu olabilir) ve uzun surecek bir tahkikat bu durumda haftasonlari ankaraya gitmen imkansizlasiyor ulasim güçlüğünden kaynakli, ancak ankara yakini biryerde turnede isen gidip gelebilirsin tabiki bu bir zorunluluk degil mecburiyet olusturuyor
-
@Willsmithh hocam sence kaça düşer tahmini
-
Bana geçen sene hız problemi sordular atasözü sordular enteresan bir kanundan soru geldi komisyon hakimlik mülakatını yapan komisyondu yüzüne bile bakılmıyor garip kasvetli bir ortam
-
@adanali01 hocam dediğim gibi ben kendi adıma tahmin yapıyorum sonuna şartlar herşey aynı bu yılki talep azlığı veya çokluğu +1 oynatır diye düşünüyorum daha iyi tecrübeli analiz yapan arkadaşlar yarın gelir buraya
-
@Willsmithh saolun hocam
-
@Caykovski adalet bakanlığı tabi kuşku uyandırıyor insana heyecanını yaşayamadan ilanın aklımıza bazı şeylerin gelmesi çok uzucu
-
@ibovic arkadas calisiyo galiba. Aklimizdaki sorulara cevap vermeli. cte gelin deyip cekilmek olmaz
-
91.72 ye gelme ihtimali nedir?
-
90 la başvuru yapmama gerek var mı sizce?
-
Arkadaslar kurumda calişan bayan yok. 40 senedir de olmamis. Basvuracak arkadaslarin bunuda degerlendirip insanlarin haklarina girmemesini rica ederim.
-
@desertiger başvuracaktım ama meslek hakkında bilgim yoktu burada yazılanlardan sonra kadınlar için oldukça zor bir meslek olduğunu anladım vazgeçtim.
-
Şu 2 3 ay muhabbeti eğer gercekse bende basvurmayabilirim tamam denetim sonuçta ama bi yerde 2 ay kalmak çok fazla degilmi?