2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Gerçekten çok basitti sadece ben fazla üzerinde durmadım yani yüksek kapatmaz diye düşündüm.Ancak bu 35 yaş dısında listeye girenlerin oldugu bir sınav benim gözümde hep şaibeli kalacaktır.Niye 5027 kişiyle sınava giriyoruz.Kendimde o gücü bulsam direk iptalini isterim hukuk mahkemelerinden.Yaş sınırı yanlıştı hak yerini buldu peki piyangodan çıkar gibi niye fazla adayla sınava girdim ben hala onu anlayamıyorum.Gib idarecileri eminim gülüyordur halimize.Cıkmiş soruları hakkıyla bitiren 100 bile yapardı.O kısma hiç itiraz etmem.
Selamlar arkadaşım ben bişi mi kaçırdım 35 yaş üstü bu sınava girebildim mi "yaş sınırı yanlıştı" demişsiniz yaş sınırı olmadı mı biz bişi mi kaçırdık konuda?
-
@Spaces-0 35 yasa takılan liste disi kalanlar sonradan listeye girdi.öncesinde 35 yasa takılanlar çıkarılmıştı yerine 27 kişi eski listeye göre alindi.35 yasa takılanlar dava açtı gib iki grubu da dahil etti sizin haberiniz yoktu 35 magduruydunuz ve sınava giremediniz mi?
-
@noksani, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Şu saatten sonra kurumiçinin iptali için elimizden geleni yapmazsak yazıları olsun bize. Biz ve bizden sonrası için. Ailelerimize, akrabalarımıza mahçup olmaktan yoruldum. KURUMİÇİ HAKSIZLIKTIR
Kurumiçi haksızlıktır aynı oranda 35 yaş sınırı da haksızlıktır hatta ülke şartlarında yaş sınırı baya baya haksızlık sorular çalındı referans vesaire derken 35 yaş üstünde bi çok insan da zaman kaybetti gitti yazıklar olsun bu konuda da bişiler yapılmalı artık
-
@earth11, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Spaces-0 35 yasa takılan liste disi kalanlar sonradan listeye girdi.öncesinde 35 yasa takılanlar çıkarılmıştı yerine 27 kişi eski listeye göre alindi.35 yasa takılanlar dava açtı gib iki grubu da dahil etti sizin haberiniz yoktu 35 magduruydunuz ve sınava giremediniz mi?
Hayır vay serhat neler dönmüş ya ben kpssye girme tenezülünde bile bulunmadım bu geçen sene tam yaş doluyor diye ee bundan sonra 35 yaş sınırı yok mu yani yoksa sadece bu sınava yönelik miydi en son kaç doğumlular alındı 35 yaş mağduru olarak?
-
Bu şekil cimer vs İtirazlar işe yaramaz. Kamuoyu nezlinde tubanın yaptığı gibi sesimizi çıkarmak gerek. Gündeme gelmek gerek. O kadar kendi içimizde savaş veriyoruz ki o ağlayan tubayı atanamamış öğretmen diye yayınlayan haber siteleri var. Tek şart medya & siyasi kimlikli kişilere sesimizi duyurup kurumiçi iptali veya Ekstra bir alım şansı yaratılması. Onun dışında herşey boş. 3 yıldır yapılan tt çalışmaları da artık değersizleşti. İnternet üzerinden yapılan canlı yayınlara girelim topluca, aynı anda tek bir önemli siyasiye yazalım dm veya ment, gerekirse içinden gelen tuba kadar daralmış herkes video atsın. Sadece ve sadece şu sınava giren 5000 kişi toplu hareket etse çok farklı sonuçlar alınır. Hatta mülakata kalanları geçtim elenen 3000 kişi bile neler yapar neler. Ama yok onların yarısı kitabı sıyırıp kpss2021e başladı bile. Yazık diyorum sadece hayat gidiyor yazık. Biz vatanımızı milletimizi seven tahsilli eğitimli çocuklarız. Bugün elenseydim annem babam yine o kadar emeğime rağmen devletime sitem etmezdi. Biz bu şiyarla büyüdük ama gençliğimiz elimizden kayıyor. Hani bir şarkı varya moğolların; "bişey yapmalı, bişey yapmalı...
-
İnsana en çok koyanda tuzu kuru olup ağır referanslarıyla atanmış insanların tek kelime destek vermemesi. Adamlar ilgöç olmuş bizim gözyaşı akıta akıta zorla getirttiğimiz ilana başvuruyor o da yetmiyor en azından iki kelime destek de olmuyor. Diğer kadrolarda da durum aynen böyle. Bizde genç işsizler ilandır reklamdır kişi bası 20 30 lira para toplamaya calisiyoruz. Bizimle aynı yollardan geçip bu durumlarımızı görüp de destek vermeyen kişilere denecek çok şey var. İlişiklerinide kesmiyorlar yarın öbur gun yine cabamizla getirilen kadrolara basvurucaklar. Ayni referanslariyla yine eleyecekler milleti.
-
Arklar bu forumu uzun zamandır takip ediyorum.Yazili sınavı geçen arkadaslari tebrik ederim.ins mülakata sürecinde biter biran önce aramızda görürüz arkadaşları.vetgi dairesinde çalışan biri olarak çok ihtiyaç var bunu herkes biliyor zaten.B u yıl içerisinde tekrar bir alim daha olacak inşallah. Eğer şu hastalıktan dolayı sıkıntı olmazsa.Bulundugum ildeki vergi dairesi başkanı şöyledir gib personel daire başkanı da söyledi çalışmalarınıza devam edin sesinizi duyurun önümüz seçim ins bir an önce atanirsiniz.bizde buyollardan geçtik.
-
@pinarbasi devir değişti artık.Kesin gelir mi?Kpss sonrasına kalırsa bu seferde 95 puanla açıkta kalıriz.
-
@sokrates12, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İnsana en çok koyanda tuzu kuru olup ağır referanslarıyla atanmış insanların tek kelime destek vermemesi. Adamlar ilgöç olmuş bizim gözyaşı akıta akıta zorla getirttiğimiz ilana başvuruyor o da yetmiyor en azından iki kelime destek de olmuyor. Diğer kadrolarda da durum aynen böyle. Bizde genç işsizler ilandır reklamdır kişi bası 20 30 lira para toplamaya calisiyoruz. Bizimle aynı yollardan geçip bu durumlarımızı görüp de destek vermeyen kişilere denecek çok şey var. İlişiklerinide kesmiyorlar yarın öbur gun yine cabamizla getirilen kadrolara basvurucaklar. Ayni referanslariyla yine eleyecekler milleti.
Ya o konuda ben de kızgınım aslında kurumun da hatası var asıl ihtiyacı olanları umursamıyorlar il göç ve göç sınavları açıklandıktan sonra daha olay soğumadan il göçü kazanan arkadaşlar twitterda sgk guy için etkinlik yapalım diyorlardı bu kısır döngü döngü bitmeli aynı şekilde yaş sınır ve kurumiçi de aynı şekilde bitmeli artık
-
@zenginmemur benim duyumum aralik ayı sınavın yapılacağı kardeşim.ondan önce olmaz bence çünkü kurum içi denen rezalet sınavı yapacaklar.
-
@sokrates12, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@pinarbasi, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@zenginmemur benim duyumum aralik ayı sınavın yapılacağı kardeşim.ondan önce olmaz bence çünkü kurum içi denen rezalet sınavı yapacaklar.
@pinarbasi, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Yaş sınırı kalktı mı bilgi veren yok bilginiz var mı?
-
@sokrates12 hiç unutmuyorum il göçün mülakatına hazırlanırken bu kamu denetçisini ziyaret ettiği fotografı paylaşan kişiyi.. Ben elendim mülakattan bu arkadaş kazandi,bu sefer guyda da ismi var sınavi da kazanmış. Doymuyorlar.. Allah hiçbirimizi geçtiğimiz yolları unutturacak kişiler yapmasın.
-
@spaces-0 kardeş yaş 35 bildiğim bir bilgim yok yaşla ilgili. Ama sınav açılacak ins.
-
@spaces-0 Maalesef yaş sınırı kalkmadı bu arkadaşlar normalde sınava yaş sorunu olmadan girebiliyordu sınava 1 hafta kala coronadan erteleme olunca bi sonraki yıla sarktı arkadaslar listeden çıkarıldı yerine baskalari alindi. Arkadaşlar da hukuki mücadelelerini vererek sınava girmeye hak kazandi.
-
@pinarbasi uzun zamandır takip ediyorum diyorsunuz da katılım tarihiniz 1 gün önce.. duyumunuz için teşekkürler ama artık reele odakliyiz bizler.. zira duyum uğruna ne seneler yitirdik.. önceliğimiz kurum içi iptali bizim artık sınav sonrası..
-
@nic39 güzel arkadaşım ben şuan beş yıllık zorunlu görevimi tamamladim memleketime tayin istiyorum.personel yetersizliğinden olmuyo.Bu duyumum personel daire başkanından .ha şartlar değişir alım ertelenir bişey diyemem.ancak ins olacak bizde sizin kadar alımları bekliyoruz. Tayin olamıyoruz dairelerde çok açık var.keske kurum içi iptal olsa ben sizden daha fazla istiyorum.1500 kk adro çok fazla onlara ama yapacak bişey yok o siyasi karar di yapılacak.
-
@extraordinary, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@spaces-0 Maalesef yaş sınırı kalkmadı bu arkadaşlar normalde sınava yaş sorunu olmadan girebiliyordu sınava 1 hafta kala coronadan erteleme olunca bi sonraki yıla sarktı arkadaslar listeden çıkarıldı yerine baskalari alindi. Arkadaşlar da hukuki mücadelelerini vererek sınava girmeye hak kazandi.
Guyda hangi ilin listesine girdi o arkadaş nereden paylaşmıştı ki fotoğrafı valla o il göç sınavı efsaneydi kazananlardab bazıları kazandıklarını söyledikten sonra sgk guy ilanları ne zaman gelecek diye twit atmaya başlamışlardı bile ilginç yani
-
@pinarbasi peki güzel arkadaşım dediğim gibi biz şu an sınav için değil kurum içi iptali için uğraşıyoruz.. teşekkürler ilginiz için..
-
@nic39 iptal ettiremezsiniz arkadasim o sınavı. Bakanın onayından geçmiş bir sınav. Siz bir sonraki alıma odaklanın.
-
@pinarbasi ha rengini belli ettin.. tamam biz uğraşalim da elimizden geldiğince iptal etmesinler yapacak bir şey yok deriz..