2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@nic39 suan kurum ıhtıyacının 5000 kişi olduğu soylenıyor , bı sınav daha busene yapmalı kurum.
-
@mervenil Hocam işletme adı sorusu doğruydu ticaret siciline tescil edilmesi gerekiyor diye bircogumuz ticaret unvanı yaptı artı eski soru aynısı diyede düşünmüş olabilirsiniz(ben öyle düşündüm şahsen) tıpkı maliyedeki tepki hatasıni işaretlemem gibi işletme ortaklarından bağımsız diyordu soruda son kısımda ama ortaklardan bağımsız dediği için işletmeyi hedef alıyordu işletme adıydı yani cevap iktisattaki doyum noktasi sorusunda u=ax ifadesinde a ile x neden eşit olsunki iki değerde sonsuz değer alabilir pozitif eğimli orjinden çıkan doğru
-
@guyguy26 değil bir yapmak istense 2 tane daha yapılır.. kpss öncesi de sonrası da.. ama kurum içi olayı çok kritik.. dünden beri sesimiz ilk defa bukadar gür çıktı.. ve maalesef yüksek puanla elenmelerin etkisi çok bunda.. keşke iş buraya gelmeden de bu ses çıkabilseydi.. ama her şer de bir hayır.. bunda ki hayırda bu olsun umarım.. Twitter i oldukça aktif kullanmalı.. ders çalışma zamanı değil... Sadece dersle yüksek puan alıp hem bekliyoruz hem eleniyoruz.. önce şu hak olanı almalı..
-
@ksünr kesinlikle olur hocam destek veririm metin varsa cimerede yazarım hocam gün geçtikçe alımlar azalıyor yani artık A dan 90 ve üzeri yapmak gerekecek artı kurum sinavlarindada 95 falan yapmak lazım yoksa çok zor herşeyi en iyi yapmak gerekecek kurumicine verilen kadro yönetmeliğe aykırı sanırım tam okumadım gerçi yönetmeliği ama
-
maksimum 9 yanlış bekliyordum. Yazılanlara göre 15 yanlış gelmiş.Cevaplar da yayimlanmiyor.Düsünüp durmakta çok kötü
-
@earth11 İkisi de diyelim:) Yaz başı süreç tamamıyla noktalanır, işbaşı başlanır diye tahmin ediyorum.
-
@cons3693 gib Nisan ya da Mayıs'ta yapacaksa mülakatları zaten bunu öncesinde ilan edecek.. yani duyum ya da tahminden öte reele bakmak lazım artık..
-
@nic39 Hocam sınav olsunda tarih ayarlanır olması için yürütmenin durdurulması kararı ya da kurum içinin iptal olması şart
-
@zenginmemur aynen öyle hocam.. kurum içinin iptali olamazsa olmazimiz.. başka türlüsü şahsi görüşüm geçmiş olsun..
-
@nic39 ki sadece guy da değil dguy da düşünsenize 1500 kişi.. hatri sayılı puan alipta dışarıda kalan adam kalmaz..
-
@nic39 inşallah dava durumundan haberiniz var mı?
-
@zenginmemur açılacak gibi ya bakalım.. açılmış bi durum yok.. telegram link i vardı bulursam atayım oradan takip edilebilir..
-
arkadaşlar mülakat için 4t liyakat mı yoksa adem kılıçın mülakat kitabını mı tavsiye ederseniz? kullanan var ise bilgilendirirse çok memnun olurum
-
Twitterda dünden beri çok güzel bir kenetlenme var arkadaşlar sesimizi daha güçlü duyurmalıyız özellikle
- Kurum içi alımların iptal edilmesi
- 35 yaş şartının kaldırılması
- Alımların bir düzene bağlanması
Bu konulara daha çok ağırlık vermeliyiz
-
@amiree süre dolmadan cumaya kadar dilekçe yaz itiraz et. Bizde de aynı sorun var
-
@paretowilfredo hocam şu 3 günde gelinen durumun bi değerlendirmesini yapmanızı istiyorum şahsen... baştan beri tehlikenin farkına varmamiz için elinizden geleni yaptınız en gerçekçi şekilde hem burda hem Twitter da.. kimimiz uğraştı kimiziz ders i tercih etti eleştirmek için söylemiyorum.. ama şu an geldiğimiz nokta ortada.. kurum içinin ne kadar önemli olduğu.. sözüne öngörüsüne tek güvendiğim kişisiniz.. hep en gerçekçi ( acı da olsa ) değerlendirmeleri yaptınız.. bu sefer ki çıkan ses öncekilerden çok farklı.. sadece görüşlerinizi merak ediyorum.. bi umut bi duyum vs bunlar değil.. salt görüş..
-
@yaslıkurt ekleyelım cuma dılekce ellerınde olacak sekılde, posta gecıkmelerı onları bağlamıyor .
-
adamlar bunca 90 puanlı adam sayısından 1.5 kat fazlası kadarını(1500 gelir uzmanı) güvenlikten aşçıdan şoförden vs (hem de direk uzman olarak, uzman yardımcısı bile değil) alıyor.
buna kimsenin gıkı çıkmıyor, hala sorular mı çalındı goygoyları yapılıyor bu kadar kişi 90 alamazmış kesin bir şeyler varmış vs. valla bu iş böyle gittikçe 95 bile olacak o. sonra bizi linç edersiniz 90 dedi yok artık falan diye. Ama bundan sonra böyle devam edecek gibi duruyor zaten. ders çalışmaya devam
-
Sorular mı çalınmış:) 1 puanla elenen biri olarak şunu diyebilirim ki kafayı komple teorisine yoracağimiza nasıl bu duruma çare buluruz ona bakmamız lazım. Sesimiz yeni duyuluyor bunun üstüne devam edelim. Bu çalışan sınavı geçen herkesin günahına girmek olur... Helal olsun geçtiler inşallah hak eden mülakatı geçer torpili olan değil.
-
@aintmadatcha bazı arkadaşların bazı da değil çoğu iibf linin şu anki durum umrunda değil. onlar sadece ders çalışarak atanabileceklerini sanıyor. gerçekleri bir gün göreceklerdir. böyle böyle elinden bir sürü kadrosu iibf linin. 4001 i ayrı 3-5 kişi ilanı ayrı kaymakamlığa alan dışu bölümlerin gelmesi ayrı ama hala itiraz eden yok buna. varsa da nasılsa birileri uğraşır diyorlardır.
mesela şimdi sıra guy a geldi. guyda da 90 almış birçok kişi mülakatı 30 40 gelerek elenecek. çünkü orada soruların önemi değil listeye girmenin önemi var.