2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@duha Böyle bir mevzuat hükmü varsa iş değişebilir hocam bilmiyordum açıkçası. Peki kurum içi olayı yeni değil daha önce dava açılmadı mı açılmıştır diye düşünüyorum.
-
@duha
sılaşlar arasındaki boşluğu silin. ilgili mevzuata ulaşamayanlar için
3601 sayılı yönetmelik -
@muddei-hususi
var tabi ki hocam. kurumiçinin genel dayanağı anayasadaki liyakat, kariyer ve sınıflandırma ilkeleri.. bu tek başına yeterli değil.
her kurum kendi görevde yükselme yönetmeliğini çıkarabilir ve uzmanlık, yeterlilik, tez aşaması gerekenlere de uygularım diyebilir. ancak hmb nin yok ve genel yönetmeliği uyguluyor. ilgili yönetmeliğin hükümleri de açık. paylaştım.
başka detayları da vardır. idari yargıda somut bir mevzuata dayandırmalısınız iddianızı. avukat bey yapmıştır araştırmasını güveniyordur kendine.
bakalım izleyip görürüz süreci. -
@muddei-hususi evet biz doğru olan sonuca ulaşılacağına inanıyoruz, köstek olmadan, elbirliği ile.. hukuk bilgisi yaristirmiyoruz.. böyle inanıyoruz bizim tercihimiz..
-
@muddei-hususi Hukukçu musunuz??
-
arkadaslar su an kac kisi toplandir acaba dava acmak icin son durum hakkindabilgisi olan var mi
-
@rabia89, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@ksünr ama istisnai yillar olmus 2 kere 3 kere alim yapilan yillar olmus neden olumsuz dusunelim ki etkinliklere katilalim tama ama bir birbucuk sene ilan gelmeyecek demek cok acı bizler icin
Hocam hala açılmadı mı gözlerimiz ya, inanmayın şu ilan gekecek diyenlere. İhtiyacı bizden karşılayacak olsalar zaten sayı 1000 olarak kesinleşmezdi.
2019'DA BERAT ALBAYRAK 5 YILDA 2 KEZ KURUM İÇİ YAPACAĞIZ DEDİ AÇIK AÇIK.
HALEN KURUMİÇİNE KARŞI ÇIKMAYIP OTURUP "SADECE" DERS Mİ ÇALIŞACAKSINIZ, ÇALIŞINIZ HOCAM AMA BUNUN SONU DA YİNE HÜSRAN, ARTIK TABAN PUANLARI 95'LERDE GÖRÜRÜZ.
-
arkadaşlar bende cimere uygun dille yazarak kurum içine karşı olduğumuzu ve işsizler yerine işi olanların alınmasının hiç mantıklı olmadığını söyledim. lütfen sizde cimere yazarak talebinizi iletebilirsiniz. ben 87 puanla erzurumu kacirdim
-
@busegundogdu
Sonraki senelerde de olacakları söyliyim:"BAKANLIK ÇALIŞANLARINA MÜJDEEE 2. KURUMİÇİ SINAVIMIZI HAYIRLISIYLA YAPIYORUZ"
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/bakan-albayraktan-calisanlarina-mujde/1493607
Havuz medyası başlıkları: "MALİYE BAKANLIĞĞĞIIINDAAN 5000 YENİ İSTİHDAM!!!!!"
İçerik: 4000 KURUMİÇİ UZMANLIK, 500 DUY, 500 GUY.
Taban Puanlar:
DUY - 93
GUY - 95 -
eminimki sayın cumhurbaşkanımızın bunlardan kesinlikle haberi yoktur. eminimki bu olanlardan haberdar olduğu zaman kesinlikle izin vermeyecektir. gerekirse kendilerine mektup yazalim ve taleplerimizi dile getirelim
-
bana kalırsa şu dönemde istediğini almanın en etkili yolu kamuoyu oluşturmaktır.
cimer, vekiller, hocalar vb aracılığı ile yapılan girişimler de etkili elbette ancak medya üzerinden yürümek bana daha etkili geliyor.
bu konuda bize destek olabilecek (salt muhalefet odaklı organ ve yayınları hariç tutmalıyız) kişilere de ulaşmamız gerekiyor.
aklıma gelen kişilerden biri cüneyt özdemir. kendisini de etkinlikler de etiketleyerek ve mail adreslerine yüksek sayıda mail atarak destek olmasını rica edebiliriz. dikkate alacaklardır bence.
benzer farklı isim ve tv, internet yayıncısı önerileriniz varsa onlaı da değerlendirip etkinliklerde etiketleyip mesajlar atalım diyorum.
kamuoyu gücü hepsinden daha önemli arkadaşlar.
uzun zaman sonra iibfden güzel bir tepki yükseliyorken bu rüzgarı kaybetmeden büyütmek gerek. -
Arkadaşlar herkes bu davanın tarafıdır buradan sormayın herkes takipçisi olursa memnun olurum. Avukat beyin instagram kullanıcı adı comertterdem ne kadar çok olursak o kadar güçlüyüz. Nasıl olsa birileri açar demeyin idare mahkemelerinde dava açmak günah değil ayıp değil. Dava açan sayısı artarsa ücretler vs. Maliyetleri düşecek. Bizden sonrası için sahip çıkalım bizden sonra gelenler rahat etsin. Takdir yüce Türk mahkemelerinindir. Herkesi davanın takipçisi olmaya davet ediyorum.
-
@Duha
Kesinlikle hocam, CÜNEYT ÖZDEMİR canlı yayınında ve sosyal medyada bir paylaşımda bulunsa sesimiz daha gür çıkar, daha çok kişi duyar. TGRT Haber sunucusu bu konuda çok duyarlı davrandı, Cüneyt Özdemir de eminim yardımcı olacaktır. -
https:/ /www.memurlar. net/haber/960040/yazgan-kurum-ici-uzmanlik-kadrolarinin-ihdasi-tum-kamuyu-kapsamalidir.html
Haberden ''Genel Yetkili Sendika Büro Memur-Sen, kurum içi uzmanlık kadrolarının ihdasının tüm kamu kurumlarında uygulanabilmesi için Cumhurbaşkanlığı ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na resmi yazı gönderdi. Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan "Kurum içi uzmanlık kadrolarının ihdası tüm kamuyu kapsamalıdır. "dedi.''
Adamlar GUY'u DUY'u elden aldılar, yetmiyor, daha fazla istiyorlar. Bütün İİBFlileri işsiz bırakacaz, 90'larla eletecez diyorlar Neyse biz ders çalışmaya devam edelim. Ders çalışanlar kazanıyor sonuçta değil mi?
-
@aintmadatcha demek ki bu gelişmeler tedirginlik yarattı onlarda.. biz bize düşeni yapalım.. merciilerin vereceği kararlara boynumuz kıldan ince.. tek istediğim vazgeçmeyelim.. mahkeme haksıssıniz der buna da yapacak bir şeyimiz yok..
-
@busegundogdu
cüneyt bey in instagram ve twitter adresleri @cuneytozdemir şeklinde. aslında kısa bir metin hazırlayıp öz şekilde dertlerimizi taleplerimizi ve bize nasıl yardımcı olabileceği konusunda göndermek istiyordum. pazar günü sınavım var pek vakit ayıramayacağım o nedenle. pazartesinden itibaren bu konuda metin hazırlamaya çalışacağım.
kalemine güvenen ve vakti olan arkadaşlar o zamana kadar bir metin hazırlar ve paylaşırsa ortak olarak iletiriz arkadaşlar.
bu konuda birşey yapmak isteyen olursa şunu ekleyeyim; kendisi uzun mesajları çok sevmiyor okumuyor hatta bazıladını. destan yazmayalım. mutlaka değinilmesi gereken şeyler; iibf nin son dönemde yaşadıkları, cüneyt beyin bize yayınında süre ayırarak veya aramızdan birilerini konuk ederek sesimizi duyurması veya sosyal medyada paylaşım yapması. izin veriyorsa tuba hanımın videosunu kendi hesabından, tgrt nin haberini vb de ekleyebiliriz.
çok sayıda mesaj atarsak dikkate alıyorlar mutlaka. etkinliklerde de mutlaka etiketleyelim kendisini. -
@nic39 onların en büyük farkı örgütlü olmaları, örgütlüler ve haberde bahsedildiği gibi resmi yazılarla, kamuoyu oluşturmalarla istediklerini alabiliyorlar. Baksan ilana görürsün 1000 GUY alımı 1500 GU alımı. binlerce iibf mezununu bile geçecek derecede uzman kadrosu almayı başarmışlar. İİBFliler örgütlü olmadıkça maalesef kurumiçici uzman kadroları guy duy'u bile aşıp bütün kamuya yayılacak.
-
@aintmadatcha ben şöyle düşünüyorum kaybedecek bir şey yok.. zaten kurum içi geçmiş durumda ama kazanacak çok şeyimiz var.. dün ve önceki gün çıkan sesden dolayı farkında mısınız alalecele çıkan sözde duyumlar, bugün ki bu gelişmeler.. bu tedirginliğin göstergesi.. biz hukuk yoluna başvuracağız dediğim gibi kaybederiz saygımız sonsuz... Kaybedersek zaten elimizden gitmiş birşeyi kaybedeceğiz ama kazanırsak farkında mısınız sadece guy ve duy için toplam 3000 kadro kazanacağınız..
-
Hocam dediğiniz gibi bir metin oluşturmak çok önemli. Bu metinle kamuoyunda sesimizi duyurabiliriz. Metin hazırlanana kadar ulaşabileceğimiz milletvekilleri, gazetecilerin mail ve telefonlarını içeren bir liste hazırlamayı düşünüyorum. Metin hazırlandıktan sonra toplu bir şekilde ulaştırabileceğimiz kadar yere ulaştıracağım. Liste hazırlıklarına hemen başlıyorum. Buradan paylaşırım. KURUMİÇİ HAKSIZLIKTIR HER YERDE HAYKIRALIM
-
rezillik. gözleri doymuyor. verdikçe verin diyorlar. ne kadar şükürsüz insanlar var. ben ufacık işim olsun daha birşeye bakmam şükreder otururum yerimde diyorum bunlar verdikçe verin diyorlar. hakkimizi yedikçe yiyorlar. acaba kul hakki nedir biliyor mu o inatla kul hakki yemek isteyen kişi. koltuk çok rahat olmali. ona ahireti ve yasliligi unutturmus belliki Allah hem bu dunyada hemde mahserde hesabini sorsun böyle adamlardan. hakkim helal değil. haram zıkkım olsun.