2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@muddei-hususi uzman yardımcılığı süresi geçirilmeden uzman olunamaz maddesine aykırı. Açıkça hukuka aykırılık var yani. Ayrıca anayasanın eşitlik ilkesine de karşı bir karar. Aynı kadroya atanıyorsak aynı yoldan geçmeliyiz
-
@spesifik aynen yönetmelikte öyle bir madde varmış ama yönetmeliği zaten bakanlık çıkartmıyor mu değiştirirler o maddeyi bize yine kabuğu soyulmuş salatalık kalır tuzlar tuzlar yeriz gibi geliyor ama umutsuz olmamak lazım Allah büyüktür mücadele etmek lazım elimizden geldiğince
-
@yaslıkurt hocam olaya sadece surdan bakmamız gerekiyor.. bir yerde o kadro için gereken yol neyse o yolun tüm aşamalarını halleden binlerce kişi var ve bir yerde içeriden başka kadrodayken bu kadroya direkt uzman olarak geçmek isteyen.. ha içeriye bu kadro verilmese buna denilecek birşey yok ama ihtiyaç varken bunun içeriye verilmesi zaten başlı başına hak yemek.. bu kadar.. yönetmelik vs bunlar artık davanın işin ehli hakimlerin mahkemelerin kararı.. biz bize düşeni yapalım karara saygımız tabi sonsuz olacak..
-
Kurumici olayı bence şu. Şimdi x kişisi zamanında maliyede düz memur olmak için hazırlanıyor ve düz memuriyet kadrosuna başvurup o prosedüre göre ataniyor. Bu x kişisi ben düz memur olayım sonra uzmanlığa adımımı atarım saiki ile hareket etmiyor. Uzmanlık için gerekli şartlara uymadığını en başında bildiği için düz memuriyete talip oluyor. Şimdi bakınız maliyede düz memurun kurum içi yarışma sınavı ile şef olmasını anlarım. Çünkü maliye 1000 tane şef alacak diye bir genel ilana cikmiyor. Veyahut belli bir sene şeflik yapmış bir kişinin kurum içi bir sınav ile birsekilde müdür yardımcısı olmasınıda anlarım mezuniyet şartlarıni vs de taşıyorsa. Çünkü maliye 1000 tane müdür yardımcısı alacak diyede genel bir sınav açmıyor. Dolayısı ile bu örnekler kurumicinde kariyer ilerlemesi olarak tanımlanabilir. Lakin mevzu surda kopuyor. Eğer maliye uzmanlık sınavı için genel bir sınav açıp kpss + kurum sınavı+ mülakat aşamalarını istiyorsa işte burada uzman olmak için gidilecek yol bellidir. Uzman olmak için bu yollardan herkesin geçmesi gerekmektedir. Zamanında maliye meslek yüksek lisesinden mezun olup kpss b ile okuduğu okulunda ek puan vermesi ile maliyede düz memuriyete atanmış bir kimsenin ben gözümu uzmanlığa diktim demesi olmaz. Bu hakkaniyetli değil. Bütün mesele bu. Eğer guy olacaksan aşamalar belli o aşamalardan herkes gibi geç sonra gel denilmesi gerekiyor.
-
Hocalarım kurumu aradım 2 aylık takvim dolu dediler sayın müdür yusuf bey miş 0312 387 33 45 1325 dahili numara baskı yapalım olmaz mı ? Herşeyin ucunu açık bırakarak söyledi . 2 ay sonrası geç değil mi ?
-
@karar çok geç hocam, o tarihlerde oluşabilecek belirsizlikler de cabası.
-
@estergon-kalesi baskı şart yorulduk valla napsak ama ucunuda açık bıraktı topa girmeden bilemedim tabi geç .
-
@karar mülakat tarihi için mi 2 ay dolu? Çok geç bence sonra da ne zaman olur belirsiz bir ise girmek için ne kadar cabaliyoruz
-
@earth11 şu an zaten mülakatlar var kurumda 2 aylık takvim dolu dedi müdür yoğunuz saat 4 kadar çalışıyoruz biz normal memuriyetlikler gibi değiliz vs . 98. Müdürlük arayın sorun baskı yapalım mutlaka . Arayın sizlerde öğrenin .
-
@karar şoför, hizmetli, tekniker alımlarının mülakatlarını guy dan önce yapıcaklar o zaman. Takvim dolu dediğine göre planlar yapılmış.
-
@karar ariycam ben herkes arasın kaç yıl oldu bekliyor bu sınav eleman eksik madem millet tayinle gidemiyor neyin beklemesi bu anlayamıyorum
-
@byteks1 aynen söylediği buydu ama dediğim gibi herşey her an olabilir konuştu sizlerde arayın .
-
@karar Şu an daha elzem noktada olan biziz, herkes lütfen arasın. Bizim mülakatın daha önce yapılması lazım.
-
Arkadaşlar ben baskı yapmaktan yana değilim mülakat için. Bence ticaret den. duy gibi mulakatların sonuclanmasının ardından yapılması şansımızı arttıracaktır. aceleci davranmayalım bence
-
@ezequiel
eğer akıllandılarsa linç yemezsin ama akıllanmadılarsa birazdan çok pis linç yersin seni burda ayağından tavana asarlar -
@ezequiel Ticaret Bakanlığı, en ağır işleyen kurum maalesef onları beklersek DUY zaten yakın zamanda olacak. Bayramdan önce yapılması ideal olur, yoksa süreç uzadıkça uzuyor.
-
@pepe35 sen iste yeter ki gib nedir ? Her şey olabilir dedi kuzum lehimize olsa bir kerecik çok mu ? 2 aylık takvim dolu hazır dedi ama baskı şart kime gidebiliriz bilmiyorum .
-
Mülakatın Ramazan’da olmasını tercih ederim, bayrama kadar beklemek istemiyorum. Ben diğer alımların netleşmesinin bizim mülakatlarımızla pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Kazananların gitmesini beklemek ok de bakalım benim gireceğim mülakatta bu kişilerden var mı boşuna beklemeyelim.
-
@ezequiel dediğiniz sonbaharı bulur . Hiç bir kurum diğerini beklemez ama gib takvimi yoğun . Serviste yok bildiğim nereye şöför alıyorlarsa .
-
@ezequiel Yani ticaret yavaş işlese de en azından DUYun sonuçlanması ve feragatlerle GUY mülakat sürecine girmek çok daha iyi olur en azından çifte kazanma durumları bir nebze azalmış olur. Tabii duy olup yine de guya girecek olan çıkar mı bilmiyorum gerçi illa çıkar da.. bence de makul olan bu.