2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@düdüklütencere boşa laf anlatıyorsun
-
@poncik hocam arayan dostlarımız var ben de aradım farklı cevap alamadığımız için buraya yazmadık yalnız değilsiniz merak etmeyin
-
@yolosapiens bak hala laf atıyorsun Ankara’da yaşıyor diye değil Ankara sınav en doğusundan en batısına sınav nerde olursa oraya gider sınavıma girerim. Millet burda yıllarını vermiş yaşları 30 gelmiş acıtasyon yapıyor diyorsunuz ya daha da size cevap vermem Allah’a havale ediyorum sizi
-
@hayırlısı035 ya saka gibi:) adalet, hak, hukuk diyor.Adaleti düşünen var mi su an? Şayet ben düşünmüyorum yaşı sınırda olan hic düşünmüyor su donemde bencil olmayipta ne yapacaksın ekmek aslanın ağzında değil artik midesinde.Burda atıp tutanların belli ki güvencesi var belli ki yanliz yaşadığı evi var bol keseden atip tutuyor nitekim geçen gün attığı fotoğraftan gördük:)senin ideolojini burda kim napsın burası ideoloji yarıştırma merkezi değil kendini kanıtlama dürüstlüğünü gösterme merkezi de değil.Düdüklü sınavın erkene alınması için biraz caba sarfet damlaya damlaya gol olur bak ekmek pis ağzıma düş değil buraya bu kadar zaman ayiracagina birazda sınav merkezine ayir. Güzel gel faydalı gel bizde seni anlayalim olur mu? Muhalefet edip karşı tarafta durma olmasını istediğiniz tarafta dur olur mu?
-
@karar, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@düdüklütencere anlamadım hocam şimdi biz kimi sevecez ?
Süleyman Demirel
-
Sapiens de demiş dudukluye boşver demiş bunlar buraya yazmayla uğraşsın ders calisamasinlar balikesirde girecekmiş sınava balıkesirli arkadaşlar iyi çalışın bak sağlam rakibiniz var sapiens gümbür gümbür geliyor
-
Manyak olursunuz yapmayın. Şuraya kim olduğu belirsiz insanların yazdıklarını bu kadar ciddiye almayın. Kendimden biliyorum sinir hastası olursunuz yazık etmeyin kendinize.
-
@marjinalmaliyt57 kullanıcı adları bile değişik. Cs1.4 zamaninda knigt zamaninda aldigimiz nickler gibi bir cogunuz sadece bundan dolayı bile ciddiye alınmaması gerekiyor
-
Arayıp sınav tarihi isteyen dostlar anlam veremiyorum. Sanki keyfi ertelenmiş de mağdur edilmişiz gibi davranıyorsunuz. Tamam eyvallah şimdi baskı kurduk bize 16 Ocak için mesela tarih verdiler. Sonra vakalar yüksek diye ertelense hoş mu olacak? Herkese düdüklünün üzerine gidiyor ama adam yaza yaza parmaklarında derman kalmadı. Sinsi olsa dediğiniz gibi yani konuları yetişmemiş olsa burada size laf anlatmaya uğraşmaz gidip ders çalışır. Adı yok sanı yok sınavın ertelenmesini gerçekten kendi menfaati için istemişse çeker giderdi platformdan. Bu çok seslilik güzel ama şu an “sınav tarihi verin yaaa” demek fırtınaya karşı yelken açmakla aynı şey. Bir fırtına durulsun bir önümüzü görelim herkes destekler zaten bu konuda herkesi. Burada bir arkadaş var ortalığı galeyana getiriyor. Gidip hepimiz için mücadele eden Murat hocamızı bir tivitiyle zan altında bıraktı. Hala daha sınav tarihi konusunda baskı yapalım diye ortalığı bulandırıyor. Yapmayın herkes zor durumda bıkmış durumda. Birbirimize destek olalım. Yarın iş arkadaşı olacağız belki. Kinimizi sağa sola atmak yerine ders çalışalım.
-
@locke sizin daha anlamadığıniz seyler var gelmiş dudukluyu savunuyor adamın ertelenmeden önceki mesajlarını da oku amaç sınavı 16 Ocak ta yaptırmak değil arkadaşım amaç arayıp bıktırmak onlar zaten vakalar düşünce yapacaktir
-
Sınavın belirlenmesi hakkinda herkes ayni seyi istiyor fakat başta ertelenmesini isteyenler ve istemeyenler olarak birbirine elestiri yapmak hataydi arkadaslar herkes kendi fikrini savunabilir durumlari farkli olabilir ertelenmesini isteyen hazir degil eksigi var vb ithamlar gereksizdi bence gordugum kadariyla. sadece isteyene degil zaman herkese işliyor herkes çalışmasini yapiyor bu sürede zaten.
-
@ztrkrdvn ztn lafım arayanlara değil kardeşim eyvallah amac sınav tarihi almak da değil ztn bunu anlayamıyor kimi arkadaşlarımız
-
@locke hayırlısı olan arkadaş bursa bütğn etkinlikleri üşenmeden paylaşan bir arkadaş kimseyi galyana getirdiği de yok birinin lafıyla galyana gelseydik şimdi bu halde olmazdık ztn murat hoca özelinde bir paylaşım da değildi o paylaşım kurumiçine yayın cıkaran bütün görseller paylaşıldı burada hayırlısı denen arkadaş ve bikaç arkadaş haricinde ztn bu yolda çabalayan pek kimse yok yani gelip düdüklüyü savunmak da cok sacma düdüklü ne gibi bir katkı sağlamış etkinlikler adına uzun zamandır ben bir iletisini dahi göremedim faal anlamda
-
Bu sınav haziranda yapılırsa şaşırmayın inşallah öyle olmaz ama vakaya gore haraket edersek mevsimleri baz alirsak öyle gibi.haftasonu yasak olmasına rağmen halen vakalar 32 bin ben daha bu işin çok uzayacağını düşünüyorum almanya gibi 14 gün tam kapanma ver toptan coz.simdi yapılsa yapılır sınav ösym iptal etmiş sınavları paran gelen yerlerde halen pandemi yokmuş gibi davraniliyor farkında misin tvde hergun farklı farklı diziler bunlara pandemi yok mu acaba ya valla olan bizim sınava oldu yok yokmuş bilmem neymiş altı ustu 5 bin geçen sene milyonların girdiği üni sınavını yaptılar.pandemi var da kime gore neye gore...ben gerçekten şaşırıyorum artik para giden yerde pandemi var gelen yerde pandemi yok buna yoruyorum artik.burda bazıları şöyle boyle ya bırakın gidin isinize bakin
-
@earth11 yazdıklarınıza katılıyorum bu kadar aciz bir grup olamaz ya Türkiye de bu kadar aciz bir kurum da olamaz ya sağlıkçılar patır patır Alınıyo öğretmenler 60 bin atama diye ağlıyo polisler maşallah yılda 2 kez Alınıyo emeklilik tazminatları bile 350 bin ve onu bile beğenmeyip 500 bin e çıkaracağız diyo bakan biz de afedersiniz ama kıçı kırık guy için yıllarımızı verdik yazık bize çok yazık kime sorsan personel eksikliğinden ağlıyo daireler deniyor bu ne girdap ben bilemedim
-
@earth11 Forumu takip ediyorum kardeşim düdüklünün tüm iletilerini okudum hemen hemen. Kafasını çözdüm arkadaşın. Sizleri de anlıyorum. İki farklı kutup olunmuş ona üzülüyorum. Sadece düdüklünün art niyetli olmadığı kanaatindeyim. Öyle olsaydı diyorum sayfalarca yazmazdı zaten o yüzden savundum. Düdüklü aramanız beyhude demek istiyor ve sürekli kendini ifade etmeye çalışıyor. Sizler de her seferinde yaftalıyorsunuz.
Evet bu konuda katılıyorum bıktıralım ama daha çok erken. Oradaki insanlar karar verici değil yazık üzülüyorum. Benim konu bitirme gibi bir derdim yok çok şükür. Sınav zamanında olsa da olmasa da bana farketmezdi. Beni “bir tarafçı” ilan etmeyin lütfen söyleyeyim baştan. Görüşlerim baştan beri takip ettiğim okuduğum iletiler için.
-
@poncik Evet kurum içine yayın çıkaran herkesi paylaşmış. Murat hoca dışındakileri hangi etkinlikte gördük? Hiçbirinde... Öyleyse Murat hocayı hedefe koymadan önce ona sorulmalıydı. Bu adam kendi atanacak gibi kimsenin yapmadığını yaptı. Bu adam ne çileler çekti bizler için. Arada kaynamasına gönlünüz razı geldi mi? Benim içim sızlıyor parçalanmamızı gördükçe.
Benim sitemim aynı yolda yürüdüğümüz insanların böyle sağa sola çarpışıdır. Düdüklü veya başka biri bana farketmez. Birlik olalım, görüşlerimize saygı duyalım.
-
@locke sorma ya, ihale Murat hocaya kaldı. Çok ayıp edildi bence kendisine. Mustafa Karadenizli denilen zat kurum içi haksızlıktır, gençlerin hakkıdır diye tweet atmış. Bir de kurum içi özel sınavı için kitap çıkarmış. Vallahi çok üzücü. Tweet'i şuan önümde bu arada, bakıp bakıp gülüyorum. Velhasıl, Murat hoca candır. Eyvallah..
-
@locke hocanın durumuna bende üzüldüm eğitim verebilir tabiki kime verdin diyede kimse eleştiremez. Kim ne demiş hocaya konuya yabancı kaldım bu grupta hocayı mi eleştirdi biri
-
@strtmn murat hocaya bende bisey demem saygı duyarim. İktisati üni de değil bilge beyaz murat guzelli, mesut güzelli sayesinde öğrendim kim ne dediyse haksızlık etmiş.sayfasında guy takip edip sürekli bilgi veren bi hoca