2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bakan beyin martta eli kulağında dediği sınav önce ekime ordan aralığa ordan da yine belirisiz bir tarihe ertelendi. Böyle mükemmel bir devlet yapımızın olduğu durumda kurumların aldığı kararlar göz yaşartıcı cinsten.Burada son senesinden tutunda , yaş sınırına takılanlara , ailesinin yüzüne bakmaya artık yüzü olmayanlara, her gün kaç yaşında babası işe giderken işsizlik içinde boğusan insanlara kadar yüzlerce kişi var.
Mümkünse siz anlayış manlayış beklemeyin bu insanlardan , hikayelerinizi de gidin başkalarına anlatın. 5 bin kişinin sınava girmesinden daha tehlikeli olan 1 avm'nin 1 gün açık kalmasıdır. Duyarınızı da oralarda sergileyin. -
ayda 3-4 kere ankaraya sınava gidip gelmeyi avmye gitmekle bir tutan arkadaşlar var.
arkadaşlar ben boş yere gerilmekten bıktım hazır yeni sayfaya geçmişken size iyi akşamlar en az bikaç sayfa daha yazmam olur da bana söylediğiniz bi şey olursa cevapsız kalacaktır kabalık olarak algılamayınız.
-
@düdüklütencere o kadar uzun yazmışın ama hepsi boş sizin gibiler yüzünden zaten ibflinin sesi cikmiyor.arkadaş sen şöyle bakalım bu pandemi ne zaman bitecek? Hadi dostum bir tarih ver seneye haziran, temmuz..peki ne zaman olsun istersin sınav çıkmaz ayin son çarşambası..bak bu sınav en geç martta yapılmazsa sen ve senin gibileri burda şikayet yağmuruna tutarım haberin olsun
-
@sokrates12 Aralık’ta eli kulağında dedi martta açıklama yaptı Eylül Ekim’de olacak dedi sonra kpss ertelendi sınavlarda ertelendi. Şimdi koronadan ertelendi. Mart olur 2. Dalgadan ertelenir. Sonra 2021 sınavını bekleyelim madem denir. Sınavdan sonra zaten almasakta GİB kendi kendine idare diyor kurum içiyle devam ederiz biz der tamamen iptal ederler.
-
@earth11 neyseki engelledim de ne yazdığını görüp sinirlenmiyorum düdüklüye sana da tavsiye ediyorum cok huzur verici bir durum
-
@poncik ne saçmaladığını görüyorum. arkadaş guy sayfasını iç dökme defteri yapmış o değilde insanları da yanlış tarafa çekiyor surda sınav merkezini arayan olur belki hayrimiza olur( çok arayınca sonuç alamazmışız öyle bir alırızki nitekim yarın açıklanır dendi o gun aksam ertelendigi açıklandı. ama amacı ne anlamıyorum bunu sayfaya dış güçler mi yolladı acaba
-
@earth11 beni de etsene. Merak etme kurumdakilerin kulağını cekerim yaparlar sınavı. O kadar etkiliyiz ya.
-
@scofieldmustafa senin de basın sag olsun
-
@güneşşş seni es geçer miyim düdüklü bir sen iki
-
@earth11 yaşşaa be unuttun diye korktum ama
-
-
@mrvguy hocam guzel demissiniz o arkadaslari engelledim sinirim bozulmuyo ama haklisiniz cogu insani etkiyorlar belkide etkinlikler icin bende onu dusunuyodum asil amaclari nedir surekli 2- 3 kisi herkese bi saldiriyo sayfa tartisma sayfasina donuyor
-
@earth11 aynen hocam acikcasi ben ve bi kac arkadas arayinca sanirim bu kurum ici guyuda sormuslar sonra ertesi gun mu ne kurum ici ertelendi.biz yarin yapsinlar demiyoruz ki en azindan baska sinavlar yapilip maliye neden yapmiyor yani cok belirsiz bi durumdayiz herhangi ufak da olsa aciklanmanin yapilmamasi insani biraz karamsarliga surukluyo .
-
@güneşşş Bayrağı siz devraldınız sanırım.
-
Yılbaşından sonra etkinliklere ağırlık verilmesinden yanayım. Vakalar düşüyor ve 4 günlük yasaktan sonra azalacağı görüşündeyim. Ocak ayı etkinlik, telefonla arama vs. yapalım. Telefon işine aslında karşıyım çünkü oradaki insanlara yazık. Ancak bizlere de yazık oluyor maalesef belki bunalıp gereken yerlere aradığımızı söylerler. Herkes cefa çekiyor inşallah bir an önce tarih belirlenir. İlkbahara kalmadan çiçekler açacağız umarım.
-
Gidip bakan beyle görüscem. Herseyi sorcam.
-
@mrvguy Hangi sınavlar yapılıyor?
-
@estergon-kalesi öyle görünüyor düdüklütencere sahaya dönene kadar
-
Ortama bakilirsa mart nisan ayini bulur gibi sanki yazili . umarim subat ayi olur gonlumden gecen bu .allah yardimcimiz olsun .zor bi surec kaldi ki surec normal yazili mulakat sonuclar en 6 ayda eklersek kpss yolu gozukur bizlere arkadaslar
-
@mrvguy yüzde yüz p3 bakmak lazım