2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısı035 reis etkinliklere daha sıkı yapmamız lazım öncü ol
-
Aaa durun arkadaşlar kurum ne zaman yapılcağını cok iyi bilir bence bekleyelim sonuçta bizim baskımızla sınav tarihini mi belirleyecekler sanki
-
@poncik Valla hocam haklısınız ama bu zamana kadar hangi etkinlik sonuca ulaştı ki?
-
@poncik
arkadaşım söylenenlerden hiçbi şey anlamadığın o kadar belli ki. ben etkinlik yapılmasını yanlış bulmuyordum, doğru zamanda yapılmamasını yanlış buluyordum.daha yeni kısıtlama dönemine girilmişken vaka seyri belirsizken tarih almaya çalışmak gülünç bi haraketti, kimse bu konuda bilgi vermeye ya da karar almaya vakıf olamazdı çünkü.
ancak şu an vaka seyrelmesi ile ve eğer birkaç kurum da sınav tarihi açıklarsa elbet ki baskı ya da etkinlik mantıklı olacaktır, boş yapmak başka bi şey doğru zamanda yapmak başka bi şey.
-
Ocağın İlk haftasından itibaren etkinlik, özellikle de telefonla arayarak baskı yapmak lazım. Etkinliklere az katılım oluyor yine yapalım ama direkt ulaşmak daha etkili olur.
-
@gürkan35 hocam haklısın da 90 üstü alanlar da bekliyor YDS puanı olan da bekliyor sorun sürecin çok uzun olması şuan ilan gelmişken sınavın yakın tarihte olması hepimiz için iyi olur burda bazı arkadaşların dediği gibi öyle ocakta subatta sınav olması zor onlar bu süreçte daha yeni şöyle bi 3 4 yıl beklemeden akıllanmıyoruz çünkü önceden de söylediğim gibi her yer açılır biz sınavı bekleriz
-
@harmanhh etkinlikten ziyade bence herkes arasın, bu daha mantıklı.. Ama çokta ters teptirmemek lazım Bu sefer adamlar gıcık olur iptal fln ederler mazallah...
-
Neden nisanın ortasında yapılacak bu sınav? Neden yani ne açıklamanız var , insanların hayatlarını bu kadar ertelemeye hiç içiniz acımıyor mu? Virüs mirüs diyen muhteremlerde geçsin köşeye konuşsun az , dinleyelim şimdi.
-
@abondance_55 en iyisi aramak. Bizim ibf pek rahatsız etmiyor kurumu hep beklemede kalınıyor, sıkıntı olmaz:) Birileri arar zaten...
-
Böyle olmayacak arkadaşlar daha fazla bastırıp Şubat-Mart gibi yapılmasını istememiz gerekiyor.
-
@sokrates12 valla onu çok detaylıca bir düşünsünler derim.Iki yıl ilan gelmedimi anlarlar onlar.Zaten bu sınav ne kadar gecikirse ,2021 de başka ilan ,milan gelmez onu soyleyim ancak 2022 de bi 1000 kişilik alıma çıkar bu kurum.Belki o zaman anlarlar.Su an marjinal faydaları pozitif olan bir kesim var,ben onları negatife geçtiklerinde göreceğim.
-
Yarın aramalar yapabiliriz. Aslında neyi bekliyoruz ki ? Sürekli arayalım yarından itibaren.
-
Kısaca sınavın gec yapılması bu kurumun işine geliyor.Sinav ne kadar gec yapılırsa o kadar az ilana cikariz diyorlar. Bu 1000 kişilik alim bizi bi 2 sene götürür mantığıyla hareket ediyorlar.Alin ertelendi işte sınav, ertelensinci arkadaşlar biraz sinirden patlayın,çatlayın bu bize müstehak...
-
@ztrkrdvn Orası öyle tabii de ben genel dedim. Çoğu sınav yapıldı mülakatlar yapılacak ama dil olmadı mı işte böyle bir kaç ilana sıkısiyoruz o anlamda dedim yoksa dediginiz doğru
-
Arkadaşlar yarından tezi yok aramalara başlayalim gerekirse @karar abla gibi binalarına gidip yetkililerle gorusmeye calisalim yoksa olucak iş değil bu.
2017-18 alımında sınav yapıldıktan sonra mülakat sonuçlarının açıklanması 5.5 ayı işe başlama ise 8 ayı bulmuş. Nisanda yapılıcak olursa 2022 başı her şey yolunda giderse bize gözüken tarih gibi. İnanılmaz geç inanılmaz. -
bu tayfayla bi şey yapılmaz ben yine uzaklaşıyorum
-
İcraatta buluncak arkadaşlar aranıyor gitmek veya kaçmak isteyene güle güle.
-
önce bi sakin olun
kafanızda kurup kurup inanıyonuz yok mayıs yok nisanmevzu aman bu çocuklar virüs kapacak mevzusu değil. bir kısıtlama takvimi var ve bu takvim de haftadan haftaya görüşülerek gidişat 3 aşağı 5 yukarı belirleniyor. kısıtlamaların ne zaman esneyeceğiyle ilgili bir öngörü olmadıkça sınav tarihleriyle ilgili de bir öngörü olması mümkün değil. dünyada ''bu çocuklar bir an önce yollarına baksınları'' en çok isteyecek adamı bul getir o dahi eğer kısıtlama süreci kestirilemiyorsa bi tarih verme şansına sahip değil.
çünkü ne buradaki adayların sadece gelir uzmanlığı sınavı var ne de sınavları yapma kararı tek bir sınavı ilgilendiriyor. kısıtlama dönemi demek memurların esnek çalışmada olması demek, ulaşım problemi demek, kalma konaklama problemi demek, fazlaca pozitif sınav adayı demek bu şartlarda 10'larca sınavı koordine etmek asıl mesele. sadece guy özelinde düşünüyorsunuz muhabbeti.
o sebeple saldırırcasına tavır bi şey ifade etmez. asıl ulaşılması gereken bilgi sürecin gidişatı, bu gidişat hakkında bazı öngörüler var ise o öngörüler dahilinde bir baskı yapılması. yoksa teneke sesinden öteye gitmiyor baskı sandığımız şey.
demek istediğim çirkefleşmeden aklın yolu bir hareket etmek.
-
yani aradığında adam sana yeter artık arayıp durmayın dediğinde
haklı olarak şunu diyebilmen gerekiyor;
bakın ertelenen şu sınav bu tarihte yapılacağı duyuruldu ya da bakın şu tarihe sınav koydular ya da bakın şu kısıtlamalar şu şekilde esnetildi bu nedenle tarih konusunda sizin de bir an önce planlama yapmanız elzem
diyebilmek gerekiyor.
diğer türlü bağa tarih vir bağa tarih vir diye aramak hem kendinizden soğutuyo hem sonuca hizmet etmiyo hem de taleplerinizi ciddiyetisizleştiriyo
bi sakin olun bi şurda düzgün düzgün konuşabilelim yahu bi ortaklaşa hareket edelim.. öyle biri ortaya hadi arkadaşlar etkinlik bu hurrrraaa yapıp ölçmeden tartmadan atlamayalım tek demeye çalıştığım şey bu
-
@düdüklütencere Bende var bir örnek, kurum içi sınavı 27 Mart’ ta yapılacak.