2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@poncik olmuyorum
-
Admin arkadaşlarla konuştuk. Özellikle @paretowilfredo üstadın fikrine uyarak başlığa müdahale etmeme kararı aldık.
Kendinize layık gördüğünüz, yakıştırdığınız düzeyde sürdürün başlığı arkadaşlar. -
@mk-ank Daha da ötesi kardeşim. Dediğim gibi sizlere de. Başlıktan fayda uman, bilgi almak için takip eden, yardımlaşmak için kullanmayı bekleyen dostlarımıza saygısızlık olacak olmasa ilk defa böyle aktif bir başlığı kapatma kararı alırdım.
-
Bu başlıktaki sürtüşme ne şahıslarla alakalı ne de hangi düşüncenin doğru ya da yanlış olduğuyla.
Bu başlıktaki sürtüşmenin sebebi 3-5 kişinin eline tefi almış kendi çalıp kendi oynuyor oluşu ve aksi bir görüş belirtildiğinde aynı 3-5 kişinin agresifleşmesi sonucu ortamın gerilmesi. Ama sorun o esnada yalnız kalana biçiliyo. Bu bendim öncesinde, ben olmadığımdaysa bi başkası oluyo.
Kıstırdıklarını indiriyolar.Sonra da laf anlamamazlıkla, terbiyesizlikle falan suçluyolar ya bi de, te allaham.
Bi sürü sınav ertelenirken aynı tarihlerde olan bu sınav da ertelendi zırıl zırıl susmadılar sanki bi bu ertelenmiş gibi. Şimdi yüz yüze sınavlar ertelenmiş hala sanki bi tek bu sınav ertelenmişcesine haksızlık, hak aramak, baskı falan muhabbetleri.
Baskı yaparak şu anki kısıtlama dönemini kaldırabilecek misiniz ? hayır. O zaman zaten sebebi pandeminin durumu ve kısıtlama dönemi olan bir sınavı baskı ile nasıl yaptıracağınızı sanıyorsunuz ki, yok iibfliler böyle, yok hakkımız, yok hak verilmez hak alınır. Yahu ne hak yemesi ne hukuku ? Sanki tek ertelenen sınav bu.
Maliye bakanlığının bir sürü sınavı var, hadi bi bu sınavla uğraşacak olsa dersin ki yap kurtul. Yahu şöle bi dönemde hangi birini yapabilecek ? Nasıl sağlanacak bu işin koordinasyonu ? Biri bi anlatsın ya ?
Belki bi çoğunuzun sadece gelir uzman yardımcılığı var ve o yüzden bu sınav özelinde düşünüyosunuz olayı ama o işler öyle değil.
-
@düdüklütencere değil tabi size katılıyorum.Birde felaket senaryoları diz boyu.Mayis ayında olur yok 2021 kpss ile birlestirecekler.Arkadaslar kazanılan bir hak var ortada ve normal bir dönemde sınav ertelenmedi.2018 vergi müfettişliği sınavı ertelenip iptal olduğunda normal dönemdi.Simdi ise anormal bir dönemden geçiyoruz ve kurumun hem guy,hemde vmy aşırı derecede ihtiyacı var.Ancak bu belirsizlik hali insanlarda kaygı bozukluğu yaratıyor haklı olarak.Ama yapacağımız tek şey sabredip,ders çalışmak..
-
@düdüklütencere tesekkür ederim aynen dediğin gibi bir ortam var. Kurumda personel acıgı var sınavı yapacaklar su anda kurumda calısanların iş yükü fazla ve sikayetciler bu durumdan tanıdıklarım var
-
@güneşşş Ne Mayıs’ı birader ??
-
@düdüklütencere komedi misin sen ya!yine gelmiş arkadaşım kimse doğru düzgün yazana bisey demiyor burda benim menfaatime uymayan şeyler söylersen tabikide terslerim seni..az ötmedin burda ertelenmeden önceki caban da cabasi..ertelensin diye diye grubun başının etini yedin sen tayfan.amaç burda sınavı bir an önce yaptırmak, beklememek, uzamamasi ..zamanımda herşeye muhalefet olan arkadaş gelmiş grup analizi yapiyor.de haydi işine bak ya
-
@earth11
şekilde görüldüğü gibi mesela -
@earth11
dostum pandemiyi ortadan kaldıracak, kısıtlamaları tamamen ortadan kaldıracak, bu sayede bunca sınavın peşi sıra yapılmasında hiçbir koordinasyon problemi yaşanmamasını sağlayacak bir çözüm falan buldun da bizim mi haberimiz yok ? eğer bunları bulamadıysan yaptığın baskı hava cıva anladın -
@earth11 calismistir kapamıştır açığını en çok ona yaradı
-
@maltus95 ya mayısa kalmaz zaten o kadar uzamaz sürec subat mart gibi yaparlar tahminimce. Onu tepki olarak yazdım o kişiye
-
@bybredd
boş temelsiz farazi atıp tutmalı konuşuyosunuz işte aranızda -
şu muhabbete bakın bi bana bu ortamda bi hafta ban attınız objektif bakın bi şu diyaloğa
-
@güneşşş mekanları cennet olsun. Bana niye bulaşıyorsun? Senin özelinde mi yazdım? Saçma sapan hareketler yapan sensin şu an kusura bakma. Bizde tanıdıklarımızı sevdiklerimizi kaybettik. Bi siz mi korona oluyorsunuz? Biz kaybettiğimiz insanları sınava girdi diye mi kaybettik? Hepsi evlerinde otururken hasta olup vefat etti. Her şeyi kendi etrafınızda dönüyor sanmayın.
-
@mk-ank, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Admin arkadaşlarla konuştuk. Özellikle @paretowilfredo üstadın fikrine uyarak başlığa müdahale etmeme kararı aldık.
Kendinize layık gördüğünüz, yakıştırdığınız düzeyde sürdürün başlığı arkadaşlar.Herkes kendine uygun gördüğünü karşısındakine layık görürmüş zaten üstad beyler saygılar
-
@düdüklütencere ertelendikçe her gün bütün sınavlar birikiyor. Hepsi birbiriyle çakıştığı zamanda bir de çakışmasın diye uğraşacağız. Bu insanlar atanmak için ders çalışmaktan çok ilan gelsin, sınavlar yapılsın, ertelensin, ertelenmesin muhabbetinden yoruldu.
-
@düdüklütencere valla ben değilde Ziya Selcuk 250 lerde gezen vefat sayılarına rağmen bir hafta önce 4 ocak ta sınav yapma kararı almıştı.çalışmayan öğrencilerin ya da sınava girmek istemeyen tembel öğrencilerin tweetleriyle sınav iptal edildi.ben en başından beri formalite olduğunu düşünüyorum yazın üni sınavını yaptın nerden biliyoruz o dönem gerçekteki vefat sayısının bundan az olduğunu bir açıklamayla herşey tersine döndü.olan bize oluyor kimse farkında değil yılbaşında oteller açık o zaman sınavlarda yapılmalı
-
@earth11
ya şu kafaya bak tek tek cevap vercem.''komedi misin'' demişin; bu basit, yok değilim.
''yine gelmiş'' demişsin; gelirim. zira bu başlığın gerginliğinin sebebi ben değilim ben yokken de ortam aynı, size günah keçisi lazım.
''menfaaetime uymayan şeyler söylersen tabikide terslerim seni'' demişsin; buna harbiden cevap verme gereği duymak acı verici yahu. zaten başlığın halinin sebebi bu. sınavlara bir an önce girip herkesin işini eline alması herkesin menfaatine zaten. ama bu sınavımızı yapın demeyle olacak bi şey değil ki. komik duruma düşüyorsunuz. ayrıca bu konuda yaptığınız etkinlikler bir iibfli olarak temsil ettiğiniz insanlar da iibfliler olduğundan dolayısıyla dolaylı olarak beni de etkiliyor ve ben utanıyorum gerçekten. ciddiye alınır tarafı yok istekleriniz. bir an önce sınavımızı yapın diye elli kere tekrar etmenin hizmet ettiği hiçbir amaç hiçbir sonuç yok saçmalamış olmak dışında.
bana bi anlat ya, bunca sınav nasıl yapılacak ? bi anlat. şu şartlarda, bak tek bir sınavdan bahsetmiyoruz bir sürü sınav var, şu şartlarda nasıl yapılacak bi anlat. 10-20 kişiyi sadecd tek bir alan için alan kurumları örnek verme boşuna, aynı koordinasyon ihtiyacı yok maliye bakanlığının sınavları ile, ki maliye bakanlığının bir sürü sınavı var.. öte yandan daha ertelenen onlarca sınav için de aynısı geçerli.. esnek saatli çalışan memurlar, hafta sonuulaşım problemleri, aşırı yüksek vaka sayıları, sınava girecek adaylar arasında bile bir sürü covidli ev karantinasındaki aday.. bi anlat nasıl yapabilirdin bu sınavı sen olsan ?''az ötmedin burda ertelenmeden önceki caban da cabasi..ertelensin diye diye grubun başının etini yedin sen tayfan'' demişsin; ertelensin demek başka bi şey, ertelenmesini doğru bulmak başka bi şey, ki ertelensin demenin de sonuca etkili en ufak minicik gıdım bi katkısı yok bunu da anlamakta güçlük çekiyosunuz.
''zamanımda herşeye muhalefet olan arkadaş gelmiş grup analizi yapiyor.de haydi işine bak ya'' demişsin; zaten olana itiraz eden karşı çıkan sizsiniz, zaten normal şartlarda kısıtlama dönemine girilmesi ve onlarca sınavın ertelenmesi ile bu sınavın da ertelenecek olması normal olandı, muhalefet eden ben değildim, sizdiniz.
-
@scofieldmustafa
peki tamam nasıl yapılsın bi onu anlatın hele ?