2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısıı Tabi bitiririm, ara verdikçe giriyordum zaten foruma...
-
konunuz mu bitmedi
3-4 yıl beklemediniz
vb...temelsiz sallama ithamlar
kendi adıma hiçbiri haklı değil bu söyledikleriniz bende karşılık bulmuyosanki biz diyoruz ki aga sınavı teeeee aylar sonra yapsınlar...
biz diyoruz ki şu an ortamı analiz edemiyorsunuz
biz diyoruz ki doğru zamanlama ile doğru gerekçeler göstererek baskı yapılmalı
diğer türlüsü boşa boşa boşasınavın kısıtlama takvimi nedeniyle ertleenmesinin basiretsizliğinin verdiği can sıkıntısını neden benden çıkartıyorsun arkadaşım
-
@düdüklütencere ya susuyum diyorum yok arkadaş . Yıllardır burdayım daha hiç bi kurumun koordineli sınav yaptığını görmedim her bakanlık kendi tarihini belirler yapar sınavı kimse kimseyi beklemez . Bırakın insanlar uğraşsın emek versin arasın kurumu bu neden zoruna gidiyor onu anlamadım . Varsa bi önerin söyle okuyorum yazdıklarını her şeye muhalefetsin bıktırdın inanları zaten süreç zor bi de seninle uğraşıyor insanlar @karar dostumuz kuruma gitti görüştü bişiler yaptı bu durum sana göre de saçma yeter insanlar doldu zaten
-
sayfa 580
4. nolu entriden itibaren kronolojik olarak okursanız ne kadar saçma sapan tepkiler verdiğinizi anlarsınız -
Hocam sizi kaymakamlık başlığına , ticaret uzmanlıgı, vakıfbank , sayıstay, ticaret müfettisligi, kosgeb başlığina alalım mı ne dersiniz. Oradaki kurumlar içinde bu muhteşem fikirlerinizi yöneltin diyin ki arkadaşlar kurum" bu pandemi koşulllarında kalma gitme işlemlerini" niye düsünmüyor hep beraber arayalım da erteletelim diyin. Nisandan önce sınavı yapılacak onca kurum varda.
-
@125478 girmeseniz daha faydalı olur herkes için
-
Şu bekleyelim diyenlere gelsin "bi gidin arkadaşım, sabrımızı zorlamayın, bayramlık ağzımızı açtırmayın, işinize bakın, rahatsız oluyorsanız foruma girip etkinlik haberlerini görmeyebilirsiniz zaten bi faydanız yok bari zararınız olmasın, bi gidin artık, gerçekten bıktık bu süreçten bir de siz bunaltmayın insanları.."
-
@hayırlısıı emin ol ,haziran ayı olmasını isteyen birçok kişi var.Ama tiri,viri yani öylelerini pek kâle almamak lazım..
-
Whatsapp il il guy grupları kurmuşlardı.
Millet başkasının puanının derdine düşmüş sanki kaç puanınız var?Oha ,bilmem ne ..Zaten mantık olarak üzerine az koyacaksın yani ,dikkatli olacaksin biraz ,sınavı halledeceksin.Bana sayistay sınavına girmiyorsunki?2 ay daha ertelensin nolur,daha icra yetismediiiiiiGirme o sınava sen ..
Bir kere herkes tam olarak konuları halletmis vaziyette zaten sınavlara giremez.Muhakkak bir yer eksik kalır.Bu yüzden öylelerini ben çok kale almıyorum. -
@sokrates12
dostum benim şu başlığa ilk dahil olduğum günden beri söylediklerim kendi görüşlerim değil.karşınızda taleplerinize cevap bulacağınız mercilerin gözünden olayın iç boyutunu anlatmaya çalışıyorum sürekli. ancak yaşadığınız sıkıntıların günah keçisi gibi benden çıkartıyorsunuz her defasında hıncınızı.
maliye bakanlığının kaç tane birden sınavı varken verdiğiniz örnekler ile yaptığınız mukayese bir defa hatalı
sınav sayısını geçtim ilgili aday sayısı bakımından da benzerlik taşımıyorlar
öte yandan misal kosgeb, ilanı zaten aralıkta gelmiş bir ilan, tarihi de o zaman belirlenmiş bir ilan, şu an kosgeb çıkıp ne olursa olsun ben bu sınavı verdiğim tarihte kesin yapacağım diyemez, ha ayrı konu tek bir sınavı var, az kişi vb.. yapar, durumlar maliye bakanlığının sınavlarını yapmasına engel olacak vaziyetteyken dahi yapması daha mümkün.
ama zaten aralık ayında olması gerekip de aralık ayında kısıtlama dönemine girilmesi sebebiyle ertelenmiş bir sınavın, ertelenme sebebi olan kısıtlamalar konusunda herhangi bir gelişme herhangi bir yeni öngörü yokken, yani zaten ertelemeye sebep olan şeyde herhangi bir yeni gelişme olmamışken bir tarih almaya çalışmak karşısında, taleplerinize cevap verecek insanların bu taleplerinize bakış açıları yüz buruşturmak olur en fazla.
bunlar benim temennim ya da dileklerim değil ki bana pay biçiyosunuz. ben size gerçekten bahsediyorum.
bir tarih istemeye haklı gerekçe olabilmesi için mukayese ettiğiniz sınavların, mukayese ettiğiniz durumların, öne sürdüğünüz kıyasların benzerlik içinde olması lazım bunu diyorum.
ve bu benzerlikleri doğru mantıkla kurabileceğimiz şekilde aynı ay içersinde ertelenmiş benzer sınavlardan tarihi açıklanan var mı ? varsa bunların örnek gösterilmesi açısından bunları burada konuşarak derleyelim diyorum.
tane tane mantığıyla sana anlatıyorum şu anki durumun sebebini, beklentilerine hizmet etmeyen hareketler yapıyorsun diyorum
ama siz hala sanki sonuca ulaşmak önemli değilmiş de hobi olsun diye etkinlik baskı falan yapıyormuş gibi işin bu boyutuyla asla ilgilenmeyip sırf bi şey yaptığını sanmak için bi şey yapıyorsunuz.
böyle olmaz arkadaş diyorum, tamam yaaa sana destek ol diyen olmadı diyorsunuz ama aynı zamanda da katılım göstermeyene iibliler şöyle böyle diyorsunuz.
bakın durumun böyle bir sebebi var diyorum, bu nedenle canı gönülden tarih belirlemek isteyen insan dahi tarih belirleyemez şu an diyorum, sanki ben tarih belirlenmesini istemiyormuşum gibi algılanıyorum.
şu kafadan bi çıkın önce yoksa boşuna öğretmenleri falan örnek göstermeyin
dışarıdan ya da sizi dikkate alması gereken merciilere karşı çok ciddiyetsiz görünüyorsunuz böyle.
hele ki karşınızdaki insan hakkında hiçbir somut tanımışlığınız yokken konunuz mu bitmedi, 3-4 yıl beklemediniz tabi gibi ithamlar eli belinde mahalle ağzı düzeyinde
kendi adıma söyleyeyim ben bundan 1 ay önce de girsem bugün de girsem guy sınavını gözüm kapalı geçerim. konu bu değil konu benim ne isteyip istemediğim de değil
konu gerçeklerin neler olduğu bu gerçekler karşısında sonuç odaklı düşünüp ona göre hareket etmek gerektiği.
-
Hali hazırda ''kısıtlamalar varken''
bir sürü sınavı olan ve çok fazla adayı ilgilendiren maliye bakanlığına
memurların esnek çalıştığı, ulaşımın büyük problem olduğu, keza konaklamanın da aynı şekilde, öte yandan sınava girecek aday sayısı sebebiyle kısıtlamala gerektirecek kadar yoğun bir dönem olduğuna göre çok fazla pozitif adayın da kesin olacağı bir kısıtlama döneminde
bunca sınavı minimum fire ile yapılmasını hatta yapmayı geçtim koordinasyonunu sağlayacak bir planın varsa
ara bunu anlat abicim maliye bakanlığına
varsa bunu mümkün hale getirebilecek bir çözümün buyur konuş
aklın alıyorsa kısıtlamanın seyrinin ne olacağı hakkında kimsenin haberi yokken bir tarih belirlemenin mümkün olacağını ara konuş
bunu söylüyorum. bununla yüzleşin önce. bunlar benim temennim ya da fikirlerim değil. olayın gerçek boyutu.
-
arkadaslar sinav kesin olarak mart sonu nisan basi deniyor (duyum)
-
2-3 günde bir çıkıp çıkıp iibfliler böyle şöyle, hak etmiyorlar hiçbir şeyi, etkinliklere katılmıyorlar ağzı yaparsanız
ben de çıkıp derim ki şu şu şu sebeple saçma geliyor bu nedenle katılmıyorum..
ondan sonra bana diyor ki sen yazma bi şey yaaa
hatta diyor ki sana destek ol diyen olmadı
daha 2 dk önce yazdığını unutuyor, neyin neye cevap olarak verildiğini unutuyor ama atmakta tutmakta üstüne yok
-
Düdüksuz denen şahsiyet senden bir cacik olmaz kardesım .
-
@düdüklütencere Hocam siz sürecin içinde değilsiniz sanırım. Kusura bakmayın ama boş konuşuyorsunuz. İnsanlar sınavlarla ilgili burada bilgi paylaşmak, süreçle ilgili bir şeyler öğrenmek istiyor. Siz ise devamlı bir muhalefet olma aynı şeyi elli kere tekrarlama uğraşındasınız. Burada sizi zorla tutmuyorlar. Zaten hayat zor yarını düşünmekten insanlar perişan olmuş. Gerçek amacınızı açıklayın da rahatlasın herkes. Size tavsiyem bu forumdaki güzel insanların olumlu düşüncelerinden edinmeniz yönünde
-
BENİ BANLAYIN BU FORUMDAN SÜRESİZ OLARAK. ONAYLIYORUM.
YOKSA KENDİME YAKIŞTIRMICAĞIM Bİ TERBİYESİZLİK OLUCAK GIDIM KALDI.
KENDİ İSTEĞİMLE SÜRESİZ OLARAK UZAKLAŞTIRILMAYI ONAYLIYORUM. -
@rabia89 hocam siz nerden gördünüz paylaşır mısınız
-
Listeye girememiş birtakım insanlar burada her söylediğinize zıt gidip zamanınızı çalıyor arkadaşlar. İtibar etmeyiniz.
-
@125478 yapsa nolur ya? Halkbank sınavına 55 bin kisi girdi. 10 tane sehirde yapsa her şehirde 5 bin kisi girecek. Bu mudur bahaneniz? Sen arama biz ararız. Senden ricada bulunan mı oldu? Bak ne yazmışım orda. SUS!
-
@maliyeciece
atıp tutma rekoru da bu olur seviyeye gel