2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@karar af buyrun şoför olacak .
-
@DüdüklüTencere2 Şahsen bende saydığım mülakatlara(duy , ticaret vs.) girme şansı elde etmiş olsaydım böyle bişey yazanı linç ederdim. Fakat elinde avucunda sadece GUY kalmış memur adayı olduğum için en rasyonel olanının bu olduğunu düşünüyorum.
-
@ezequiel
Yok linci ondan değil de biraz beklemenin bir sakıncası olmadığını vurgulamaktan yiyeceğini düşündüm bıktık, bittik diyeHer şeyin iç içe yapılmasından dolayı zaten belki de hiç işine yaramıcak adaylarca doldu kontenjanın büyük bir bölümü, en azından mülakat aşamasında, yakın bir zamanda sonuçlanabilecek mülakatlar sonuçlandıktan sonra, tek dayanağı guy olan adayların mülakata tabi tutulması ya da en azından bu durumun indirilebilecek düzeyde minimumda olması tabi ki en rasyonel tutum. bu konuda aynı görüşteyim
-
Şuan hmuy mülakat süreci devam ediyor bir hafta sonra da duy başlıyor guy bu ikisinden sonra olacağı için için hmuy ve duy kazananlar guya girmez en azından büyük bir kısmı guya girmez diye düşünüyorum
-
@düdüklütencere2 hocam normal standartlarda dediğiniz çok doğru mükerrer adaylar olmasın diye.
Fakat başka kurumları kazanan adayların GUY mülakatına gitmeyeceğinin garantisi yok.
Halihazırda atanmış insanların isimlerini görüyoruz ne yazıkki.. -
@azalan-terimler aynen öyle, zaten mülakatların açıklanması baya zaman alıyor mülakatların sonuçlanmasını beklemek imkansız gibi görünüyor bana. Mülakat her halükarda sonuçların açıklanmasından erken olacaktır. Ayrıca ben azıcık bu insanları tanıdıysam kazansalar bile yine gidip guy mülakatına girerler. Beklemenin bir anlamı yok o yüzden.
-
@azalan-terimler
katılıyorum şahsen ben duy dahil diğerlerinden biri olumlu sonuçlanırsa guydan feragat ederim.
fakat birçok kişinin mükerrer olacağı gerçeğini de değiştirmiyor ben ve benim gibi düşünen arkadaşların varlığı.
ankara listesinde iskide müfettiş yardımcısı olmuş arkadaşları görüyorum hala. bu durum için özel şart felan kabul edemem malesef. istanbulda çalışacağınız da belli şartlarınız da. oraya girmeseydiniz o zaman..
yine de duyarlı olacak 100 kişi çıksa 100 yeni sevinç demektir. değer mi beklemeye bence değer 1 ay için. öyle ise eğer tabi. -
@duha GUY kurum sınavıyla beraber yaşanılanlardan sonra ben sizin durumunuzdaki adayların daha anlayışlı olacagına inanmak istiyorum. Yöneticilerden bizi anlamasını nasıl bekliyorsak ondan önce adaylar olarak birbirimizi anlamalıyız önce. En basitinden şu sahneyi aklına getirirse iyi olur insanlar. GUY sınav cıkışı adayların umutla bekleyen ailelerini kapıda gördüğümde şahsen bana hayatı ve sistemi fazlasıyla sorgulattı.
-
Maalesef DUY kazansa bile kendi şehri olduğu için her halükarda GUY seçen kişiler olacaktır. Zaten onun mülakatı yakın, biz daha mülakata giresiye vs aşaması çoktan biter. O yüzden önümüzü bir an önce görelim...
-
@ezequiel
evet hocam kapıda insanların ailelerini beklerken görmek bana da bir garip hissettiriyor. elbette bizim de bekleyen ailelerimiz var.
@pepe35
malesef katılıyorum hocam. benim mesela ikisi de ankara olduğu için feragat ederim diyorum ama duyda çoğu ücra yerler. guy tercihi merkezi ve istediği yerse çoğu kişi ona da girer.
kosgeb açıklanacak gibi birkaç güne. ordan gelen olmaz bence fazla. hmuy açıklanırsa çok kişi gider asıl orası etkili olur. teftişler genel olarak az kişi alıyor zaten beklemeye gerek yok. vmy sayısı iyi ama vmy yi bekleyelim desek ömür yetmez -
Arkadaşlar benimki biraz absürt bir soru olucak ama merak ediyorum hali hazırda denk bir kurumda calisan kisiler mülakatta kendilerini nasıl ifade ediyor? Üstte mesela denmiş ibb müfettiş guya girmiş diye örneğin o arkadaş mülakatda kendisine sorulunca ne dicek?
-
arkadaşlar acaba bu mülakatlar bittiğinde mülakata gelmeyenlerin yerine geriden çağırma olabilir mi? örnek veriyorum Erzurum mülakata 36 kişi çağıracak bunlardan 5 10 kişi defterdarlik yada başka kuruma giderse mülakata başka çağırma olur mu yoksa olduğu yerde sonlandırırlar mı?
-
@apalerner mülakata ek çağırma olmaz hocam.
-
hocam habi gelmeyen çok olursa yada başka kurumda çalışan olurda yeterli sayı sağlanamaz diye sordum. yok öyle birşey değil mi?
-
Mülakata gelemeyenlerin yerini kurum içiyle doldururlar hocam sen dert etme.
Zaten bahane arıyorlar bizden almamak için -
@apalerner
Normalde mülakata yedeklik olmuyor, mülakattan sonrası için mülakata girenler arasında yedek olunuyor ama şu an içinde bulunulan durum biraz değişik olduğundan öyle bir şey yaşanır mı feragatlar dikkate alınır mı böyle istisnai bir durum yaşanır mı o da belli olmaz -
bundada vardır bi hayır. kaderimize ne yazıldıysa onu göreceğiz elbet. kurum içi rezilliğini sonlandırmak için soruları çok zor sorabilirler ve kimseyi küstürmeden biz sınav açtık ama siz kazanamadınız diye bilirler. onların sınavlarından sonra me kadar boşluk olacak ona göre plan yaparlar elbet belliki 2 3 ay sabredecegiz.
-
Yine de olmaz hocam.
-
Arkadaşlar kurum içini savunanlar 657 yükselmeye dayandırıyor ama,dün Erdem Cömert net bir şekilde bu konu hakkında fikrini beyan etti.
' 657'de tanımlanan kurum içi yükselme şef,müdür,daire başkanı ve genel müdürlük gibi makamlara yükselmeyi ifade eder.Uzmanlık özel yetenek sınavlarıyla edinilebilen bir unvandır.Uzman olmak yükselme anlamına gelmemektedir. '
-
@maxiidareci ne listesi?