2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Kahrolsun sendikacılık Binlerce Türk gencinin umutlarını alacakları oylara peşkeş çekiyolar.
-
@güneşşş kim bilir zamanı gelir belki bir biri"koşullarda eksiklik" şartını işletir. Adalet er geç yerini bulur.
-
Yaş sınırından dava açacak arkadaşların durumu ne oldu acaba?
-
Kurumiçilere göre güvenlikçiler kuruma 90 üstü ile girmiş. Yeni alınan güvenlikçi taban puanı bakarsak en yüksek 81 ile kapatmış. O da ortaöğretim KPSS ile alım yaptı.
İİBF KPSS-Alan adayları ise GK-GY yanında muhasebe, vergi, maliye, hukuk, iktisat, Türkiye ekonomisi, idare hukuku, anayasa gibi birçok dersten hem kpss hem de kurum sınavına tabi tutuluyoruz. Bide uzman olabilmek için de 2 yıl sonra tekrar sınava tabi tutuluyoruz. Hani liyakat?
Bu yeterliği sağlamayan kurumiçiler kolay yoldan uzman oluyorlar. Sonra ekonomi neden kötü? Bürokrasi neden yavaş? Tabi ki bu sorunlar ortaya çıkar.
Haaa unutmadan ben 2014 yılında ortaöğretim KPSS sınavında 85 puanım vardı. Ehliyetim de vardı. Eğer bilseydim şoför veya güvenlikçi uzman olabileceği o zaman olması gereken yolu değil. Kolay yolu tercih ederdim. Sadece ben değil. Birçok İİBF'li KPSS-Alan adayları aynı yolu izlerdi. Buda haksız rekabetin göstergesidir.
-
ALINTI TWEET: @ferhatangat
-
Son tekrarlarinizi nasıl yapıyorsunuz dostlar hangi kaynaklara bakıyorsunuz
Allah zihin açıklığı versin cümlemize -
@tozkok bilgilendirme için teşekkür ediyorum
-
Hazırlananlarin bulunduğu bir telegram grubu var mı? Varsa bilen linki özelden atabilir mi? Iyi çalışmalar.
-
Arkadaşlar nizamülmülk kitabını almaya gerek var mı alanlar tavsiye eder mi ?
-
@su28a bu kitabı ben de merak ediyorum, alican hoca ckmslar yeterli olmaz mi
-
@rabia89 Alican hocanın çıkmış var elimde hocam acaba ekstra ne var diye merak ettim almak lazım mı guy cikmis yetmez mi ki
-
@su28a hocam ben cikmisi cozmustum simdide kendi normal.kpss kitaplarimdan eksik oldugum konulari cozmeye calisiyorum ekstra degisik bir kaynak almadim elinizdeki kitaplardan gidebilirsiniz eksikleri
-
Arkadaşlar merak ediyorum benm gibi bir türlü odaklanamayan varmı yoksa tekmiyim , stres yaptim iyice..
-
Ayni durumdayim duy açıklanmadı onunda etkisi var
-
@pisagor kaymakamlık sonucu bekliyorsunuz aynı zamanda değil mi
-
@pisagor evet ben de ayni durumdayım çalışmak içimden gelmiyo sanki heyecanla beklediğim sinav bu değil gibi.bi sorun var ama ne bilmiyorum
-
@beyaz-fil, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Yaş sınırından dava açacak arkadaşların durumu ne oldu acaba?
Ben de merak ediyorum bunu var mı bi gelişme haberiniz ?
-
@amiree evet hocam
-
@pisagor ben de bekliyorum,bu yüzden odaklanmak zor oluyor guy sınavına.
-
@nimesay hocam o bende de var eskisinden daha az calisiyorum sebebi bu belirsizlik ortami sinavin ertelenmis olmasi ve bakanligin hic bir isi duzgun yapamamasi