2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hukukcukişi aynen oyle o kadar belirsiz ki her sey sanki bi daha ertelenecek boşuna calisiyormusum gibi geliyor içimden
-
Arkadaşlar merhaba, forumda göremedim ama 2021 a kadro hazırlananlar için bi başlık var mı, yardımcı olabilir misiniz?
-
Arkadaşlar merhaba,
Bu sınav için para yatırma durumu var mıdır? Bilgi verir misiniz?
-
@importante yok hocam öyle bir durum.
-
@importante yok hocam sınav giriş belgesini çıkartıp giriyosunuz bide kalem silgi vermiyorlar
-
Arkadaşlar bildiğiniz kaliteli guy denemesi var mı
-
Nizamülmülk kullanan var mı yorumunu merak ediyorum. Çok yanlış var mı içinde?
-
@misiko ben kullanmadım ama kullananlar yanlış çok var dedi . Guy çıkmış varsa gerek yok dediler
-
@su28a evet ben de öyle duydum karar verememiştim. Teşekkürler
-
Arkadaşlar rekabet 10 lu deneme nasil
-
Çikmis guy sorularını bir defa çözmüstum.Bir daha çözmek istemiyorum soru kalitesi bazı yillarda cok dusuk ve açıklamalar cok yetersiz.Sizce zorlanarakta olsa çözmeli miyim bir kez daha
-
Arkadaşlar icra iflas çalışmalı mı ne dersiniz?
-
@marsiyal bence konu atlamamak gerek
-
Arkadaşlar 60-70 soru kadar çıkmış sorularla aynı sorular çıkıyor diye duydum bilgisi olan var mı?
-
Ben kitabı 1 kere çözdum en son basımı aldım düzeltmem 1 ayı buldu her sene ya yanlış soru var ya da yanlış soruyu doğru diye anlatmışlar bence konu çalış 1 kere çözdüysen fazlasına gerek yok ona harcayacağın zamanda tarih çalış işletme iktisadı çalış 3 4 soru fazla yaparsın
-
@ztrkrdvn hocam sizin guy hangi şehir
-
@law eski guy sınavlarında evet. Soruları birkac kez cözüp giren gecebiliyordu. Ama artık bu sekilde yapılmıyor sınav öyle biliyorum.
-
@zenginmemur çıkmış soruları kesinlikle çöz özellikle son 5 6 sınavı daha dikkatli çöz , çözerken hangi konulara ağırlık verilmiş not al o kısımlarda eksiğin olan yerlere tekrar dön . Muhasebe her Guy sınavında aynı yerlerden gelir hemen hemen çoğu benzer sorulardır geçmiş yıllara bakarak sınavda muhasebeyi fule yakın yaparsın başarılar
-
Arkadaslar rekabetin denemesini cozen yok mu hic elime gecti arkadaşim verdi eger cok hata vs varsa cozmeyeyim
-
@hukukcukişi Hocam deneme çözüp kendinizi heba etmeyin. Onun yerine ders çalışın daha faydası olur eminim. Denemedeki başarısızlık sizi rehavete ve umutsuzluğa, başarı ise “yapıyorum zaten“ inancına itecek. Onun yerine hiçbir şey bilmiyor gibi sürekli konu çalışıp soru çözün bence. Her dersten bir iki tane saçma veya zor soru gelecek diye yıpratmayın kendinizi. Bildiklerinizi en üst seviyede sınava yansıtacak şekilde yol alın derim. Deneme bence zaman kaybı.