2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Soruların sızdırıldığına eminim ama ispatlayamam
-
Evet onun için çalışma yapılıyor. Grup da kuruldu inşallah güzel sonuçlar alacağız. Ayrıca şu an gündemdeyiz kurum içi haksızlığı için etkinlik var. Sabah gözümü açar açmaz etkinliğe girdim yatağımdan çıkmadan. Sizler de bir iki şey yazın lütfen. Ortalığı onlara bırakmayalım.
-
@locke yıllardır her zaman elimden geldiğince sesimi çıkarttım her zaman da devam edeceğim ankaradaki etkinlikte de vardım ama herkesin artık katılması gerek birileri ses çıkartsın biz de faydalanırız diye beklemekle olmuyor özellikle kurum içine daha fazla taviz verilmemeli. Oturup ders çalışmak yetmiyor gördük ki
-
@extraordinary soruların sızdırıldığına eminim ama ispatlayamam. Bütün ülke 90 üstü almış madem herkes bukadar süper zekaydı kpss de neredeydi kpss dahil bütün sınavlarda kaymakamlık hakimlik derece yapan herkes elendi cunku bunlara kolay gedildi sınav ama diğerlerine kolaydı hep 90 üstü. Oda tabanları görebiliyoruz kim bilir kaç kişi 100 çekti
-
@yaslıkurt yani yorumuzunu gördüm belli ki üzüntülüsünüz diye ses etmedim ama bi de beni etiketleyerek yazmanıza höh artık. Kusura bakmayın ben de sınavı geçtim geçemeyenlere de üzüldüm ancak tutup da sizin komplo teoriniz için verdiğim emekleri yaptığım fedakarlığı yedirtmem size.
-
Sınavı kazandığım kadar kaybedenlere üzüldüm buraya da yazdım. Yani kazananlar için de buruk bir sevinçti. Ama listede olmayan dostlar öyle şeyler yazıyor ki kızgınlıkla, yapmayın. Bu bizlerin suçu değil. Başarılı mıyız? Evet başarılıyız belki de ülkenin tus'tan sonra en zor sınav sisteminde üzerimize düşeni yaptık.
Bence amaç kurumiçi üzerine gitmek olmalı. Sınavları olmadı ise bakanlık üst kadroları değişti belkide bu sınavı istemiyorlardır. Ordan yürünsün, bizlere saldırarak değil. Hatta bizde destek olalım kurumiçi haksızlığına. Çünkü biliyorum ki bikaç soru hata yapsam bende şuan listede olmayacaktım. Bari bugün birlik olalım. -
@extraordinary bunun sonunun buraya varacağı belli hocam. varsın bize tepki göstersinler ama ortada olan başarıyı da yerler merak etmeyin.
-
@yaslıkurt musun nesin burda insanları itham altında birakiyorsun sorular verilmismis kaybedince sallamayin.kimin ne kadar emek verdiğini nerden biliyorsun sen eşşek gibi çalıştım sınavı geçebilmek için 75 le kapattı kpssde kurumda 86 89la geçtim ama nasıl emek verdiğimi nasıl çalıştığım bir ben bir allah bir de annem bilir nolur insanların hakkına girmeyin boyle sınav basitti dikkat isteyen sorular vardı onları yapan kazandı.su forumda yok şöyle yok boyle oldu madem öyle strateji yapsaydıniz neden gidip izmiri yazdiniz ankarayi yazdiniz kurum sınavında yuksek kapatacağını tahmin edemediniz mi bunu düşünüp yazmak bile basari.burda benim gibi sınavı geçenler için sorular sizdirildi vs ayıp ya gecseydinizde boyle der miydiniz acaba merak ediyorum
-
@aintmadatcha bu kadarı da pes artık hocam yani şuraya yaşadığım zorlukları yazıp ajıtasyon yapıyo dedirtmem ama bu itham altında da kalmam yani.
-
@yaslıkurt Kazansaydın sorular dağıtılmamış olacaktı herhalde.
-
@Earth11 hocam konudan bağımsız sizin sonucu merak ediyordum burda çok onlinedınız. Geçmenize sevindim ama gördünüz değil mi yüksek kapatmaz dediğiniz şehirlerin ne hale geldiğini. Bu işssiliz ve ilansızlıkta sonuç bu oldu. Kaybeden arkadaşlarda çok yüksek puanlar alıp kaybettikleri için bu kadar kızgın. Ama farkında değiller bunun sorumluları bizler değiliz. Dün guyu kaydedip ağlayarak video atan kızı bile haber yaparken atanamayan öğretmen yazmışlar. Düşünün ki mağduriyetlerimizi ülke insanı nasılda bilmiyor. Birbirimize saldıracağımıza birlik olup ülke insanımıza bunları anlatmak gerekte bu deve kuşları ile zor.
-
arkdslar duyumu olan var mi alimlarla ilgili
-
@earth11 arada kendi emeğiyle sıyrılmış olanlara bir lafım yok benim sadece bir tahmin 2018 guyda 72-74 le kapattı neredeyse her yer bu sene hep 90 en ücra köşeler bile sizce de normal mi bu durum herkes mi dahii oldu bir anda
-
@lannisjk o konuda bisey demiyorum ama sorular sızdırıldı vs ortaya bisey atılır iptal olur beklerim artik.düzen bu napalim yıllardır boyle.ama katılıyorum harekete geçmek lazim.3 yildir alim olmaması ve herkes çok çalıştı sorular da basitti ayrıca ben basit olmasından dolayı bu kadar yükseldiğini düşünüyorum sinavdan çıkınca kesin geçtim demiştim ben zaten o derece basitti.şöyle anlatayım bu sınav strateji isi doğu illerini yazanlar kazandı bunları düşünmek bile basari diyorum size sonuçta sınavda en iyilerini aldılar su basari değil mi peki kpssde 75 almış kurum sınavında 90 sınav anını yonetebilmis.su da var 89 da izmir ankaraya giremeyen başka bir ile girdi ama bunu bilerek girildi sınava strateji diyorum yapanlar kazandı.hayırlısı olsun ben olsam güç alirdim bu durumdan ne yapabilirimi kendi İçimde sorgulardım belki daha iyisi olacak 24 nisanda ziraat bankası sınavı var biraz ing biraz genel yetenekle belki daha iyisi olur herşey kısmet isyan edip umutsuzluğa kapilmanin kimseye faydası olmaz
-
@yaslıkurt 4 kere ertelendi ve ilan gelmez diye herkes çalışmış belli ki ayrica sınav soruları aşırı basitti basit değil aşırı basit.ben her soruda çok fazla durdum çünkü sınav anında tahmin ettim yuksek kapatacağını muhasebe full yaptım yapilacak gibiydi 2 kere cozdum ve bir sorunun bile ne kadar önemli olacağını sınav anında kavramıştım zaten yani herkesin yuksek yapması sınavın çok basit olmasından
-
Bu sınav kolaydı evet zaten sınavdan çıkan herkes kazanacağını düşündü ama önceki yılların taban puanlarını baz aldı hatta önceki yılların guy sınavlarıda zor değildiki onlarda gayet basit sınavlardı ama 74 lerden 91 e uzanması insanı şüpheye düşürüyor olsun da 83 falan olsun. Tekrar tenzih ediyorum emek verip yüksek yapanlar kusura bakmasın ama garip gelmesi normal değilmi 94 p48 li adamlar kaymakamlık hakimlik kazanmış adamlar biliyorum guy sınavını kazanamadı onlarda hiç yatmadı deli gibi asıldılar bu sınava ama patladı hepsi bu adamlar zor sınavı uçurakcak insanlar bu sınavda patladı. Yine söylüyorum o gördüğümüz taban puanlar kimbilir kaçtane 100 var.
-
@yaslıkurt ya sınav anını bilemezsin belki çok heyecan yaptı sınavda ben çıkmış soruları cozdum karşılaştırınca basit yani 10 tane iki sık arasında kalınan soru vardi. Bir de şey demişler ayrıntı çalıştım yapamadim yahu ayrıntı çalışan her turlu yapardin giriş düzeyinde bile değildi
-
Arkadaşım vallahi inşallah herkes hakkıyla almıştır 90 üstüleri ve kimsenin hakkı yenmemiştir inşallah aksi bi duru yoktur.
-
@yaslıkurt kimse emekleri ile birşey yapmadı sorular sızdırıldı öyle mi? arkadaşlar ithamlarınıza dikkat edin. birilerinin üzüntüsü olabilir doğrudur gün geldi bende 2 kurum sınavından elendim çok üzüldüm anlıyorum. bildiğiniz birşey varsa savcılık orda ama yoksa iftiralarla anca kendinizi bitirirsiniz. nefretinizi bu kadar belli etmeyin.
-
@yaslıkurt siz bence aksini dileyin çünkü emeğiyle canını dişine takıp +90 almış insanları zamanında bu ülkeyi ele geçirmeye çalışan teröristlerin yöntemleriyle bi başarı elde etmiş gibi suçlamak çok büyük vebal.