2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar Gelir Uzmanlığındaki yönetmelikteki madde aynen şu şekilde :
Kariyer dışı uzman atanamayacağı
MADDE 35 – (1) Uzman yardımcılığı safhası geçirilmeden uzman kadrosuna meslek dışından atama yapılamaz.Acaba bu maddeneye dayanarak mı dava açılacak alıma ?
-
@billofrights sadece aldığımız kpss puanlarına dayanarak bile açılabilir.. hiç alım yapmazsa hiç bir şey diyemeyiz ama dışarıda bu puanlarla girmeye hak kazanacak adamlar varken kurum içinden alınması hakkaniyete aykırı en başta
-
Arkadaşlar Twitter da @Eminekaplan06 kişiye gönderilerin altına sorunlarımızı yazarsanız İyi olur. Sesimizi yetkililere iletmemizi söyleyelim. Kendisi cumhurbaşkanlığı muhabiri. Kendisi de İİBF li. Bana mesaj attı meselenin ne olduğu ile ilgili. belki iyice durumu izah edememiş olabilirim. Lütfen herkes gönderinin altına taleplerimizi yazsın.
-
@hedefsgk arkadaşlar bilmiyorum belki umursamiyorsunuz ama @EmineKaplan06 öğretmenlerin sesini yetkililere ileteceğini söylemişti. Hatta MEB bakanıni konuk etti sorunlarını iletti. Herkes yazarsa bizim sorunlarını da yetkililere iletir hatta maliye bakanını konuk eder sorularımızı orda sorar.
-
@hedefsgk Kardeşim az önce ben etiketleyip yazdım.
-
Mülakatlar, Ramazan ayında tamamlanır diye düşünüyorum. Süreç hızlı olacak...
-
@cons3693 duyum mu aldınız tahmin mi?
-
@locke herkes yazsa daha iyi ilgilenir.
-
arkadaslar bu konuyla ilgili arayacagmiz bir yer yok mu duyum icin planlama icin magduriyetlerimizi anlatmak icin falan alimin yetersizligini yuksek puanlarla disarda kaldgmizi twitler atiyoruz ama telefonla da aramak lazm bence daha etkili olur
-
Arkadaşlar ben maksimum 5 ya da 6 yanlış beklerken 16 yanlışım geldi cevaplarımdan emindim niye böyle oldu anlamadım çelişkili sorular mi vardı ona göre itiraz edecem yorum yazarsanız sevinirim
-
@thechallanger69 vardı da arada oynayacak 10 soru kadar yoktu.
-
mecbur itiraz edecem o zaman
-
@thechallanger69 benim de aynı sayıyorum sayıyorum 10 tane yanlış çıkıyor daha aşşağıya düşemiyorum adımdan çok emin olduklarımın yanlış çıkması lazım daha fazla düşmesi için senin gibi 16 yanlış çıkmış bendede. Hadi 2 tane de cabası olsun diyorum doğrulardan siliyorum ama yinede olmuyor.
-
yaslikurt bir şekilde sinav cevap kağıdıyla soru kağıdının tarafımıza gönderilmesini isteyecez başka türlü olmaz emin olabilmemiz için
-
@yaslıkurt itiraz icin gec kalmayin cumaya kader ellerinde olmazsa dilekceniz hak haybi yasarsiniz
Hem cimerden yazdik hemde pazartesi dilekcemizi kuruma yolladik .Benim de 7 soru eksigim var .Yaklasik 40 arkadas benim bildigim basvurdu -
@thechallanger69 acaba diyorum hani kontrol ettiğimi doğru olarak baz aldığımız -hani şu ortalıkta dolanan soru ve cevaplar varya- cevap kağıtları mı hatalı
-
@yaslıkurt o cvplara bakarak tam puan geldigini soyleyenler var ozaman onlarin o puani almamasi gerekir bu mantikla
-
@yaslıkurt soru ve cevaplar millet aklında kalanı mi yazdı ben soru cevapların yayınlanmadığını biliyom
-
@thechallanger69 yok yayınlanmadı milletin aklında kalanlar işte
-
@yaslıkurt sinavin 1 günde açıklanması sistemsel hata ihtimali üzerinde düşündürüyor beni ama teknoloji ilerledi böyle birşey de olmaz anlamadım daha önceki sınavlarımda hiç böyle olmamıştı hep bekledigim civarda gelmişti