2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@thechallanger69 arkadaslar eminseniz kagidinizdan dusunmeniz neden anlamiyorum.Bir dilekceye bakar yazin yollayin
-
@thechallanger69 çelişkili 2 tane soru vardı hocam biri işletme adı olandı diğeride doyum noktası ile ilgili olandı..benim tam beklediğim gibi geldi..bazı arkadaşlarımız sınav 4 şıklı olduğu için C şıkkı diye d işaretlenmiş olabileceğini söyledi öyle birşey olabilir mi sizinde🥺sorular yayınlanmadığı için bilemiyoruzda..
-
@mervenil sanmam işaretlemeye dikkat ederim genelde
-
@thechallanger69 gelir idaresi 2018 sınavı hariç sınavları hep ya ayni gün yada ertesi gün açıkladı hocam
-
@mervenil soruların yayınlanması lazım arkadaşlar bunu nasıl talep edebiliriz şeffaf olsunlar kim kaç puan ile kazanıyor listede açıklasınlar ayrıca bi de soruları verdikleri cevapları yayınlamalarını talep etmeliyiz ben 2018 de ki guyda birkaç soruda hep tereddüt etmiştim o zaman tereddüt etmese idim mülakata kalmıştım iki puan ile kaybetmiştim o zaman bence soruları yayınlasınalr bu bizim en doğal hakkımız..
-
Net olarak bir sorunun zaten iki cevabı vardı ..
-
O zaman da itiraz etmemiştim keşke etseydim .. konu dışı soru soruyorlar mesela buna da itiraz etmeli değil miyiz sizce normal mi söyledikleri konuların haricinde soru sormaları şahsen ben Para banka sorusunu doğru da yaptım ama Türkiye ekonomisi sorusu belli değil bende , açıklamış olsalar soru cevap kontrol de edebiliriz doğrusunu da öğrenebiliriz mesela bi sonra ki sınav iÇin de yine bilmemiz gerekir bizim
-
Ösym sınavları hariç hiç bir kurum sınav sorularını paylaşmıyor ki hocam keşke yayınlansa bu saatten sonrada yaparlar mı sanmam
-
evet soruları yayınlasalar da en azından hatalarımızı görsek en azından
-
@guyguy26 arkadaşım senden ricam itirazı nasıl nereye yapıcam beni bilgilendirebilirmisin
-
@ksünr cimere uygun bir dille yazabilirsiniz hocam şeffaflık gereği vs sorularin cevaplarının açıklanması ve kazananların kaç puanla kazandıklarının yazması
-
Arkadaşlar mülakatlar ne zaman yapılır duyumu olan var mı?
-
@balans-etkisi aslında bi tek bunu değil bu kadar yüksek puanlar ile kurum mülakatına bile kalamadık işe girememeyi geçtim ben . Bunu uygun bi dille güzel Metin hazırlayıp hep beraber cimere yazsak en az 3000-4000 kişi yazar yazmalı sesimizi duyurabilmek adına iyi bir atılım olmaz mı sizce de arkadaşlar ??
-
Bana dün kurumu aradığımda memurun dediği şey eğer puanlarınızdan şüphe duyuyorsanız dilekçe verin tekrar okuturuz optiği ama dedi ki bugüne kadar böyle bi hata olmadı içiniz rahat olsun bu sizin en doğal hakkınız dedi , sorularda da şüpheniz varsa bize soruları bildirin hatırladığınız kadar tekrar o soru incelensin demişti
-
Arkadaşlar geçen ki alımda genel puan ortalaması 60 ve üzeri olan mı çağrılmıştı?
-
@yaslıkurt hocam el yazisi ile gelir idaresi baskanligi sinav hizmetleri mudurlugune hitaben kisaca durumunuzu belirtin.Ankara disinda iseniz ptt dan aps ile gonderin .Bu cuma ellerinde olmasi gerekiyor .
-
@bykeynes pardon yanlış yere yazmışım..
-
Sistemi mahvettiler söz verildiği gibi 2019 martta alim olsaydi ve 2020 yıllarında da bir alım olsaydi sistem ağir aksak da olsa ilerlemeye devam edicekti.Şimdi tamamen kilitlendi kaldi. Diyorum ki tepkilerden sonra bir ilan daha verseler 2021 leride dahil ederler ekstradan 35 bin aday. Yine 90 95 leri görür.Mahvettiler kilitlediler sistemi hadi düzeltin bakalım nasıl düzeltecekseniz.
-
@sokrates12 kurum içi iptal edilirse düzelir biraz.Duy ve guy içerden alım iptal olursa mecburen kpss öncesi alım olur.Her şey dava sonucuna bakar.
-
@zenginmemur ihtiyaç olduğu çok açık... Kurum içi iptal olursa kpss öncesi de sonrası da alım olur buna engel hiç bir şey olmaz..benim tek merak ettiğim sürecin nasıl hızlı ilerleyeceği.. mülakat tarihlerini ne zamana koyacakları .. ama hepsinden önce şu kurum içini iptal ettirmek..