2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Yeni Bilgi: Bakan bey sorularımı cevaplarken yanında Vakıfbank ziraatbank Halkbank genel müdürleri gib başkanı varmış maalesef yeni öğrendim ama söylediklerinin geçerliliğini etkileyeceğini düşünüyorum
-
Yıllardır merkez göç sınavına girmek nasip olmamıştı 90 puan yeterse kısmetse bu yıl gireceğim sınava. Taşradan merkeze geçmekte sakınca görmüyorum lakin taşradan taşraya veya merkezden merkeze geçmeye çalışmak başkalarını aptal yerine koymaya benziyor. Hakla hakkaniyetle bağdaştıramıyorum.
-
@aroma İsteyen istediğine basvursun hocam aslında mesele o değil ama bizler uzun zamandır beklediğimiz icin gerginiz. Bizim sabrımız sınırdayken siz öyle yazınca daha da gerildik çünkü sizin halihazırda işiniz var ama biz hala bekliyoruz.
-
@aroma hocam ya bu forumda çok insan töhmet altında bırakıldı. 2200 ek gösterge ile 3600 ek gösterge arasında farkı bilmeyen ınsanlara çok da bir şey anlatma. Hiç açıklamaya gerek yok.
-
@maveraünnehr35 hocam keske yas olayini da sorabilseydiniz bundan sonra bakan bey yakinda nereye gidecek acaba ulasan bildirse magduriyetimizi
-
@maveraünnehr35 nasıl söylediklerinin geçerliliğini etkileyecek anlamadım
-
@urfaspor63 insanlar gergin ve tedirgin siz de neden bunu anlayamadınız onu merak ettim ama neyse
-
@aroma
Kimsenin kariyer yolunuzu tıkadığı falan yok bununla birlikte yapılan eleştiriler yersiz değil. Aynı yoldan geçmiş ve yeni sonuç almış biri olarak sıkıntılarınızı unutup ne çabuk sürece yabancilastiniz? Buralarda biraz daha empati kurarak cümlelerini seçmeli bence insanlar. -
@akncıı hocam bizde sabır kalmadı yine de k kimseye saldırmadik hem de haksız iken Yargılamak çok kolay bende su an faZlasiyla gerildim ama kirici olmamak işsizlik nedir bildiğimden cümlelerimi secip kuruyorum. Azicik insaf beklerken insafla yaklaşmak öncelikle. Dedim ya kendimi biliyorum ya gerisi önemli değil
-
@sntn35 önceki iletimde yeterince yazdim okumak isterseniz buyurun Neyse ..Issizligi bi o yaşadınız kimse de sizi anlamıyor olay bu..
-
@aroma hocam size kimse girmeyin diyemez sadece isteğimiz şu önce bi sgk başlayın çalışmaya daha sonra 1-2 sene sonra yine girersiniz ben size takılmadan daha bir alımı bitmemiş mülakatı yapılmamış göç alımına bakarım çok zor değil sonuçta sonuç açıklamak örneğini dhmi gördük şu başvuruları 20 ocakta almaya başlayıp sınavı 10 gün ileri tarihe gayet atabilirdi sonuçta mülakat bitince kaç gün sürebilir sonuç açıklamak ondan dolayı siz hakkınız olan dguya girersiniz elbette ama benim şahsi düşüncem bir yeri kazanıp 1-2 sene çalışmadıkça hiçbir sınava özellikle kpss den alanlara girmeyi düşünmüyorum
-
Arkadaşlar bence artık birbirimize yardımcı olabileceğimiz konulara gecsek fena olmaz mı?
-
@akncıı kimseyi gerdiğim yok anayasal düzlemde isteyen istediği yere başvurur. Sadece başvuran yada vurmayan vicdana ve inisiyatife göre başvuru yapar yada yapmaz. Üstelik merkezi kadro söz konusuyken evet yatay geçiş vicdani olarak doğru değil ama dikey geçişte kimseyi töhmet altında bırakma hakkımız olmamalı.
-
@aroma Eyvallah hocam herkes için hayırlısı neyse o olsun. Nasipte varsa kimse kimseye engel olamaz zaten
-
@sonunageldim sen bunu söyleyince efendimiz(s.a.v) sözü geldi aklıma
Ademoğluna 2 vadi dolu altın versen 3.vadiyi ister
-
@urfaspor63 tamam tamam ben gereken açıklamayı yaptım ama okumamışsınız galiba
-
@tozkok gib başkanını göremedim veya bilmiyordum bilseydim onunla da bizzat görüşürdüm. Şunu demek istedim benim ve bakan beyin söylediklerini bizzat gib başkanı da dinledi
-
@maveraünnehr35 bakan tamam dediyse sorun olmaz inşallah
-
@maveraünnehr35 bu olumsuz bi durum değil sanki bilemedim
-
@sonunageldim helal olsun öyle sağlam yazmışsın ki...
(@Muhalba sen de kardeş...)@silence kapitalist güdünün sınav camiasındaki versiyonu param varsa neden alamayayım...
Arkadaşın demek istediği tam anlaşılmamış PUANINIZ VAR BAŞVURUN HEPSİNE GİRİN TORPİLLERE BİLDİRİN TAMAM ANLADIK fakat gelip de burada duyar kasmayın demek istiyor. Dardayken örnek davranış sergileyip düze çıkıldığında yan çizilmesin demek istiyor.@albertcamus anlam veremediğim bir soğukkanlılık... Klasik bir örnektir ama sağlam argümandır Hitler komutanları vatansever, iyi eğitimli, en az birkaç dil bilen komutanlardır lâkin bu onları iyi insan yapmaz.
Cesur arkadaşların da demek istediği şudur sgk etkinliğine katılın guy bekleyenleeer biz gidemezsek siz yanarsınız tarzı üstü kapalı tehditlerin yanısıra etik güzellemesi yapan arkadaşların, atandıktan hemen sonra sürecin sosyolojik ve psikolojik tarafını görmezden gelip istediklerini vermemeleri...
Sana da yazayım PUANI OLAN BAŞVURSUN ANLADIK ATANAN İSTEDİĞİNE BAŞVURUR ONU DA ANLADIK AMA tabiri caizse kavgaya girerken böyle söylenmemişti.