2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sıra numarası nerede yazıyor bende göremedim ??
-
@crowdingout Ben anlıyorum ama siz anlamıyorsunuz galiba. Bakın, 82-83 puan alıp da İstanbul'da yaşamayan birinin garanti şehir diye 1. veya 2. sıraya yazması normal bir davranış değil. Adana'da, Hatay'da, Kastamonu'da yaşayan biri neden İstanbul'u ikinci sıraya yazsın? Hatay'da yaşayan, İstanbul'u sadece garanti şehir olarak gören, normal iq'ya sahip bir insanın tercihleri ortalama şu şekilde olur:
1-Hatay
2-Adana
3-Mersin
4-Osmaniye
5-İstanbulŞimdi Hatay'da yaşayan bir vatandaş İstanbul'u ikinci sıraya yazıp neden Adana-Mersin-Osmaniye üçlüsünden vazgeçsin?
-
85 ustu puani olup Bursa yazacak cok gordum belli ki yuksek kapatacak , gozum korktu
-
@rabia89 aynı şekilde benimde hocam ... tereddüde düştüm açıkçası
-
Ben ve 28 arkadaşım halay çekeceğiz. Puanına güvenen varsa halaya dahil olsun bilemiyorum artık:)
-
@yolosapiens yahu herkes anadoluda mi yasiyo ist nüfusundan haberiniz var mi:) ayrıca ist a 850 kişi alindiginda 76,13 le kapatmis o donem tek tercih vardı mecburen yazıyodu memleketini simdi 5 tercih var 80 puan alan kisiye bursa gelmezse ist gelecek 100den aşağı indir bakayım boyle ki şehirlerin kontenjani da çok az. En düşük 79 diyorum ben ist için gerisi yalan olur cunku
-
İlandaki %25 YEDEK ADAY ne anlama geliyor bilen var mi acaba. Mesela 2 yil boyunca baska ilan gelmedi diyelim. O 2 yil boyunca onemdeki kisiler baska yerlere geci yaparsa yine de kazanma sansim var mi yoksa sadece giris asamasinda mi gecerli bu yedeklik ?
-
Arkadaşlar referansta telefon numarası yeri işyeri telefon numarası mı kişinin telefon numarası mı
-
@Earth11 belki 70le belki 90 la kapatacak! hiçbir öngörü şuan sağlıklı olmadığı halde nasıl şehirler hakkında vebale giriyorsunuz anlamıyorum
(istanbul özelinde değil bu yazdıklarım, bütün iller icin yani nasıl kafanıza göre alt üst sınır taban belirleyenlere). -
@malatyalı-sis evet hocam. Mesela 20 kişi alan bi yerde asillerin yanında 5 kişi yedek kazanacak. Max 2 sene ilan gelmediği sürece bosalan kadrolara yedekler teker teker çağrılacak.
-
@sahnr kesinlikle hocam. Herkes gönlünden gecemi yazsin. 78 il nedir tarihte boyle bi alim oldu mu yorum yapiyor insanlar herkes memleketini yazacak 5 tercih var kimse korkmasin yazacagi yerden
-
@scofieldmustafa anladim teşekkürler
-
@yolosapiens Bırakta o puanı almıs olan adam istediği yeri yazıp, Sıralamasını da istediği gibi yapsın.
-
@sahnr simdi benim 79 demem mi dokundu size 79 değil hadi 78 olsun demek istedigim öyle 76,13 leri falan gormez.ÇÜNKÜ önceki sistemde ornegin ilk tercihi bursa ve puanı 80 ve bursa 81 le kapattı adamcagiz elendi ve oyundan çıktı yani. ȘİMDİ oyundan cikmiyo devam hodri meydan ist a 78 il olabilir ama bu illere 50-60 kişi alim yapilmiyoki.EK OLARAK 250 kişi aliniyo ist a önceki tercihleri incelerseniz bazen 5 kisinin bile sehre fazla alınması o şehrin düşük kapatmasına neden olmus. 2017 deki 850 kişilik alim nerde şimdiki 250 kişilik alim ne
-
Arkadaşlar başvuru esnasında eğitim bilgilerine üniversite adı ve fakülte kısmı var bölüm kaydedecek yer yoktu yazmak gerekir mi
-
Sürecin başından beri gördüğüm kadarı ile İstanbul büyük oranda 90 alan adayında tercih listesinde olacak 70 alan adayında. Lakin İstanbul'un kaçta kapatacağı konusunda net bir fikir vermez bu durum. Eski sistemde bile hesaplarin çokça şaşdığı bir tercih sürecinde şimdiki sistemde şu puanla kapatır eder demek rasyonel bir beklenti olmaz. Artık bir noktadan sonra herkes nasibini yaşar diyip çokta hesaba kitaba takılmamak lazım.
-
Arkadaşlar sınav başvurusunu gönderdikten sonra geriye dönüp değişiklik yapabiliyor muyuz ?
-
@grwvh geri al butonu var hocam ordangeri aliyorsunuz hic basvurulmamiş sayiliyor
-
iller tam olarak ne zmn belli olcak arkdslar
-
@rabia89, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@grwvh geri al butonu var hocam ordangeri aliyorsunuz hic basvurulmamiş sayiliyor
Sınav portalinda kullanim klavuzu başlığında başvurunuzu tamamlayıp gönder butonuna bastıktan sonra başvuru formunun üzerinde değişiklik yapamazsınız yazıyor. Eminmisiniz gönderimden sonra değişiklik yapılabilineceğinden.