2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@crowdingout hocam başvuracak olsam söylerim yalan konuşmamı gerektirecek bir durum yok. Uzatmayalım:)
-
An itibariyle 14264 cok mükerrer var bence ben bile dune kadar hic gönder buttonuna basmadım mukerrer yapmayayım diye ama dunden bu zamana kadar 15 defa tercihimi değiştirmişimdir sanırım.
-
arkadaşlar sınav merkezlerinin çoğaltılması adına hep birlikte topluca başvursak çok iyi olacak hepimiz cimere yazmalıyız. Murat güzelli hoca ile bu konuda görüştüm ve gib i aramamızın etkili olabileceğini tamamen kurumun inisiyatifinde olduğunu söyledi
-
@aytenka bencede bende bunu düşünüyorum. Herkes Ankara'ya yakın değil ki. Uçakla git gel kalacak yer bul hemde bu kadar virüs artmisken gözüm korkuyor açıkçası
-
@maltus95 çankırıyı yazanlar hayli fazla 2 tanıdığım da 83 ve 86 yla yazmışlardı ama gelir gibi
-
Başvuru sayısı kaç şuan ?
-
@gencbiraday yazan arkadaşlar ilk sıraya mı Çankırı yazdı?
-
87,5 PUANLA şuan hala halkbankı bekliyorum. umarım açıklanır
-
@rmznsymn hocam takdir ediyorum sizi şu zamana kadar beklemeniz bile sizin erdeminizi gösterir
-
@rmznsymn hassasiyetiniz cok guzel gercekten hocam halkbank açıklamaz sistemde sorun olmadan yapın basvurunuzu olmadi geri alirsiniz
-
-
@mervenil bende ilk siraya yazdım çankırıyı 81.7, 2 kisi de bana yazdigini bildirdi mesajdan ama sıralarını bilmiyorum. Onların puanı da 81 ve 83tü. Ankara civarı herşeye gebe olacak gibi
-
Gözetmenlik için yazı gelmiş dguy da çalışan bi arkadaşıma koronadan dolayı ileri bi tarihe ertelenir mi diye korkuyordum ama sanırım kesin olacak 🤲
-
@lafz anladım hocam ankaradan bi kaçınma hali sonu hayrolsunBu durum bizi etkilemez inş
-
İstanbul üzerinden oyun oynanıyor su an düşer diye herkes istanbul yazdı dışarda duyduğum boyle.burda yok düşük kapatır 5 tercihten dolayı zirt virt.herkesin bir tercihi istanbul nasıl düşük kapatacak kardeşim. dun o kadar spekülasyon yapılmış ki istanbul üzerinden büyük ihtimalle başvurunun 14 bine çıkması bu yuzden.görücez bakalim
-
P48 GUY kitabını kullanan var mı acil bişey sormam lazım
-
@Earth11 diye diye sonunda İstanbul’u 85 le kapattırcaksınız
-
@Earth11 Halkbankası sonucu açıklanana kadar foruma girmeyecektim fakat kuşlar senin yine manipülasyon yaptığını söyledi. Dayanamadım girdim.
Bu etiketlediğim arkadaş eski mesajlarında İstanbul 79'dan aşağı düşmez, benim zaten İstanbul için puanım garanti diyen fakat 76 puan alan biri. Açık açık algı çalışması yapıyor. İnanmayın.
-
@Earth11 yine mi hortladın
-
dostlar il tercihleri konusunda pel yorum yapmadım yapmayı da düşünmüyorum ancak şunu söylemek istedim.
istanbul hakkında çok fazla konuşuluyor. çok farklı görüşler var. arkadaşlar istanbul nüfusu 15 milyona yakın bir şehir. burada 40-50 kişi yorumda bulunuyor. 50/15m = ????? istanbula şu an sonradan gitmek zor evet. ancak orada yıllardır yaşayan ailesi sevdikleri düzeni olan binlerce insan var. bu insanların çoğu burada takılmıyor bile. emin olun şu sıkıntılı günlerde il düzen değiştirmek istemeyip yaşadığı istanbulu yazacak çok insan var. genel yönelişin sadece bu forumda yazılanlarla paralel olduğunu düşünenler çok yanılabilir. tercihlerinde istanbulu garanti görenler şaşırabilir dostlar.
o yüzden forumdaki yorumlardan bağımsız olarak lütfen kendi yaşamak istediğiniz yerleri ve puanınızı mantıklı şekilde değerlendirerek 5 il sıralayın. sonra foruma da yazanlara da sövmeyin