29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Ahmet Nohutçu Hoca da eylülün ilk haftasında açıklanacağını yazmış
-
@mezun Ahmet Nohutçu bu bilgiyi ne zaman ve nerede paylaştı acaba ben göremedim
-
Ahmet nohutcu eylül ilk haftası olarak güncellendi
-
YouTube hesabinda yorum olarak atmış ve güncellemiş Ahmet hoca. Artan duyumlar sebebiyle de artık ya 4 Eylül ya da gecikme payiyla11 Eylül'de sonuçların geleceğini düşünüyorum. Şimdiden hakkımızda hayırlısı olsun.
-
İnşallah 4ünde açıklanır da herkes ona göre yolunu belirler. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.
-
3900 adayın yerine 1400 icra müdürü adayı varken 3900 kişinin sonucunu açıklamak adaletsizlik olmaz mi
-
@twetadam ne gibi bir adaletsizlik hocam bunun adaletsizliği mi olur
-
@twetadam Hocam daha iyi aslında hakimliği kazananlar icra listesinde olmaz icraya girenlerin şansı daha da yükselir
-
@twetadam asıl adaleti yapıyorlar hâkimliği kazanan adam icra listesinden cikicak, şansınız articak
-
Önce hakimlik açıklanması icra müdürlüğü için daha etkili olur
-
Güvenlik soruşturmaları ile ilgili bilgisi olan var mı tamamlanmış mı
-
@2pacalypse tamamda hocam hâkimliği kazanan liste zaten açıklanmadan bellidir. Bu listeye bakıp icra müdürlüğünü açıklayamazlar mi
-
@twetadam liste açıklanana kadar liste belli değildir
-
Bugün etraf çok sessiz. Tüm duyumları dün tükettik galiba
-
@Dumspirospero bırak biraz da çalışsın kurul, her tarafa duyum mu verecekler
4 eylülden itibaren Cuma nöbetlerine başlayacağız artık. İlk nöbette gelir inşallah
-
@2pacalypse bu cumadan başlamayalım mı diyorsun nöbetlere
-
@Mambaa sanmam hocam bakan bu hafta şehir disindaydi takip ettiğim kadarıyla Facebook'ta. Ama nolacagi belli olmaz tabi salı günü adli yıl açılışı var belki bir supriz yaparlar
-
Arkdaslar ya icra müdürlüğünde güvenlik araştırmasında icra borcu etkiler mi
-
Birde bu sene güvenlik araştırmalarını mit yapmış diyorlar Doğru mu bizim muhtara gelen giden bisey yok önceden muhtara soruyormuş polisler
-
@clima365 ben de bunu merak ediyorum emniyete sordum hakkımda bir soruşturma evrakı gelmemiş geçen yıl gelmişti