29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
önce tanımadığınız birine sen değil siz diye hitap etmeyi öğrenin ondan sonra cevabını veririm bunun. edepsizliğin lüzumu yok. ayar verir gibi yazmaya da hiç gerek yok.
-
Geçen seneyle kıyaslanmamalı bence de çünkü geçen sene tamamen anormal ilerledi süreç.kazanalarda başlamak için çok bekledi
-
@azur Hocam akademide de yığılma söz konusu. Pandemi dolayısıyla eğitimler bir süre ertelendi. Adalet akademisinin de sonuçta bir kontenjanı var eğitim vermesi için. Hem yurtlar için, hem de derslikler için. O yüzden erken açıklanmasını gerektirecek bir durum da yok. Bana sataşanların geçmiş iletilerine bakıyorum "duyumum ağustos, ağustos duyumları boş değil demek ki" gibi ifadeler. Sonuç olarak yeni bakan yardımcıları atanmasa da, bu sene de olağanüstü süreç olarak pandemi var. Ezcümle bunu da göz önüne almak gerekir.
-
@anavarza duyum işi tamamen tahmin.insanların duyum aldığı kişiler de aslında tahminlerini iletiyorlar.en net açıklanacağı gün bayağı çalkalanır ortam. Akademi dolu ama bir plan var.en son alınan stajyerler uzaktan eğitimle devam ettiler ki akademi stajı ufak bi parçası stajın. ilk olarak akademiden başlamak gibi bi durum da yok.adli tatilin etkileyeceği bi süreçte yok ortada bakanlık tatile girmiyor sonuçta .normal seyrinde devam ederse bu ay sonu ya da ay başında açıklanması gerekir
-
Bisey sormak istiyorum sizde önce hâkimlik mı açıklanır icra mi
-
@anavarza Siz şeklinde hitap edeyim o zaman. Öncelikle az sayıda iletiniz var ve iletileriniz tarih duyumu paylaşanların somut temele dayanmadan olduğu yönünde. Her seferinde geçen seneyi öne sürüp Eylül sonu açıklanır bence diyorsunuz. Geçen seneki olağanüstü durumu daha önce de ben ve başka arkadaşlar ifade etmişken geçen sene örneğinden yola çıkarak tarih hesaplamak nasıl bir somut temele dayanıyor açıklar mısınız? 14.dönem idari yargının son dönem eğitimleri bu ayın 31inde başlıyor. Ki söyleminizin aksine stajın akademiden başlaması gibi bir zorunluluk yok.Akademinin dolu boş olması bir şeyi değiştirmez. Adli tatilin de keza arkadaşın dediği gibi bir etkisi olamaz. Covid etkiler diyorsunuz. Mülakatlar bir şekilde gerçekleştirildi artık liste ve imzaya kalan bir iş var covid nasıl etkiler süreci söyler misiniz? Bakanlık ilgili birimleri gayet de çalışmalarına devam ediyor. Covid nedeniyle bir aksama yok. Covid etkilerse yeni yapılacak alımın tarihini etkileyebilir. Son olarak da Ağustos sonu duyumunu bizzat öğrenip paylaştım. Ayrıca net tarihin henüz belli olmayacağını da belirtmiştim keşke bütüncül okusaydınız yazdıklarımı. Başkalarının duyumuna laf ederken önce kendi ifadelerinizi somut nedenlere dayandırın.
-
@Mambaa inatla insanları kendi soyut tahminlerine inandırmaya çalışan birileri var. Bırak yani kim neye inanırsa inansın, gelip gidip aynı şeyi yazmaya ne gerek var değil mi?
-
Sonuçlarla akademi yoğunlu arasında bağlantı olduğunu düşünmüyorum zira açıklar ama göreve başlatmazlar. Geçen sene sanıyorum ki ağustosta açıklanıp ekimde başladılar veya eylül sonu
-
Memurlar forumda 4 eylülde açıklanacak yazmışlar.
-
@elitnur ekimde başlamışlar hocam
-
hali hazırda mülakat sonucu bekleyip kasım sınavına hazırlanan çelik iradeli arkadaşlar var mı ?
-
@anavarza akademi konusunda sıkıntı olmaz. geç veya erken. asıl yoğunluk yaratan adli grubu zaten onlarda da normalde mezun grubu ikiye bölüp alıyorlardı 4-5 böler 24 aylık sürece yine yayar.
-
@kıymalı-puding, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Memurlar forumda 4 eylülde açıklanacak yazmışlar.
Olayların gelişimine baktığımızda mantıklı bir tarih.. Hayırlısı olsun hepimiz için.
-
@Zarahustra beni net tarih vermesi işkillendirdi. Bakan imza attiktan sonra aciklanacagi gun veya oncesinde bilgi sizmasi mumkun oluyo ve insanlar ogrenebiliyo bu tamam. Ama verdigi tarihe tam 10 gun var bu demek ki surecte hala bitmemis seyler var. Eger bittiyse niye 10 gun bekletiliyor. Yani gercekten o tarihte aciklanirsa helal olsun istihrabati saglammis der gecerim ama bu sebeplerden su an cekimser davranmak daha mantikli
-
@yasamor geçen yıl net tarih verip tutturmuş.
-
@Zarahustra aciklandigi gun mu tutturmus yoksa yine bu seferki gibi 10 gun onceden mi. Aciklanacagi gun zaten bi suru o tarihi gosteren insan duyum paylasmisti onda bi olay yok. Olay 10 gun onceden net tarih verebilmek. Eger onu yaptiysa yuzde 90 bu sene verdigi tarih de dogru olacak demektir
-
bir başkası bir gün önceden söylemiş, bu kişi de onu açıklanacağı gün teyit etmiş. 11-12 yıllık üyeliği var, net bilgi alarak konuşuyor belli ki
-
Benim ikinci mülakatım ama günler geçmiyor inşallah bir an önce açıklanır böyle olunca kpss ye de tam odaklanamıyoruz
-
Tarihler çoğaldı. Umarım bu ay sonu veya eylülün ilk haftası açıklanır ve herkes önüne bakmaya devam eder.
-
4 Eylülü bekleyelim