29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@anavarza bakanlıktan doğrudan bir bilgiden kastınız nedir merak ettim? Bakanlık doğrudan bir bilgi verecekse o büyük ihtimalle sonuçların ta kendisi olur zaten. Bırakın insanlar bir şeyler duyduysa burada paylaşsın, adı üstünde duyum budur. Ha ben şahsen 28-31'inde açıklanacağını düşünmüyorum Eylül ortasına falan sarkar diyorum ama bir şeyler duyan insanlara tepki göstermek saçma. O zaman bu forumun amacı ne ?
-
@mezun teşekkürler paylaşım için. Ben de herkes tatilde olduğu için duyum olmadığını duydum. Benim duyumum da bu.
-
İnanacaksınız diye kafalara silah mı dayıyorlar, herkes istediğine inanmakta özgür. Cidden her gün yeni biri çıkıp açıklanacağına asla inanmayın diyor. Buralara bir trol dadanmış anlaşılan, kimsenin yakın zamanda açıklanabileceği ihtimaline itibar etmemesi için özel çaba harcıyorlar.
-
Ben sadece arkadaşımdan duyduğumu paylaştım kesin açıklanacak gibi iddiam yok kesinlikle dikkate alıp almamakta herkes özgür
-
@anavarza merak etmeyin benim de ilk mülakatim değil sürecin önemini stresini biliyorum
-
keşke ösym sınav süreçlerinde olduğu gibi önceden açık bir tarih ya da tarih aralığı verilseydi. mülakata kalan herkes için uzun ve yorucu bir süreç oldu.
-
@2pacalypse tamam bir şeyler duyan herkes paylaşsın o zaman duyumun kaynağını somut olarak açıklamadan. Böylece bir sürü tarih ortaya çıkar. Birisi tutar nasıl olsa. Siz mutlu olacaksınız, boş yere umutlanmayı seviyorsanız böyle yapalım. Tepki de göstermeyelim her duyumum şu diyene. Çünkü saçma sonuçta tepki göstermek duyum duyumdur, doğru tutarlı olmasına gerek yok. Bizi umutlandırsın yeterli.
-
@anavarza tarih duymak ve görmek istemiyorsan forumun bu kısmından çıkabilirsin dostum. Burası bunun için var.
-
@anavarza siz dikkate almayın okumayın o zaman bu kadar basit .
-
@anavarza kasım ayında açıklanacakmış mülakatlar böyle bir duyum aldım. Mesela böyle duyumlarla mutlu oluyorsanız arada paylaşalım
-
Duyumlar gerçek dışı bile olsa O tarihi beklerken vakit bir şekilde geçiyor sanki şahsen 21 i falan diye duyum olunca sanki o günmüş gibi bekleye bekleye o günü geçirdim şimdi eylül 15 diye şartladım sanki 3 hafta var gibi geliyor psikolojik olarak rahatlıyorum sanki
-
21 agustos ilk psikolojik eşikti. Bu hafta da gelmedigi takdirde zaten artik burasi daha da civiyacaktir diye dusunuyorum. Benim sahsi gorusum de eylul ortasi bu arada.
-
Ağustos bitmeden açıklansa keşke
-
@kıymalı-puding bu kadar komik olmayı nasıl başarıyorsunuz ya bravo. Gülmeyi de bize bırakın bari kendi esprinize gülmeseydiniz kendi çapınızda.
-
@yasamor Cıvıdı zatem hocam. Çoğu ciddiyetsiz şekilde prim kasmak için yazıyor buraya. Bir elin parmağını geçmez şuraya ciddi şeyler yazan insan sayısı.
-
Herkesin duyumlarını paylaşmasından hoşnutuz. Gerilen, minnoş kalbi dayanmayan sakince forumdan çıksın. Kimsenin bilgi paylaşanlara müdahele etme haddi yok.
-
@Dumspirospero +1 katılıyorum forumun amacı bilgi paylaşımında bulunmak, fikir alıp-vermek değil mi zaten? Troll veya haddi aşan şeyler olmadıkça herkes fikrini de duyumunu da paylaşır nokta
-
@RootofAllEvil ki buradaki bir çoğu üyeyi sınav sürecinin başından beri tanıyoruz. Arkadaş ilk kez buralara uğradığı için bilmiyor olabilir kim trol kim değil.
-
Umarım bu hafta gelir herkes rahatlar
-
Bu forumda bildiklerini söylemek suç olmuş geçen sene kaymakamlık mülakatlarının açıklanacağını akşam üzeri öğrendim burda haber verdim linç edilecektim nerdeyse ama açıklandı dediğim gün kimse teşekkür etmedi.