29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@sayden06 Hocam siz bakmayın onlara. Varsa eğer bir bilginiz paylaşırsanız seviniriz.
-
@sayden06 var mı duyumunuz hocam
-
Dostlar bu forumunu amacı bilgi paylaşımında bulunmak. Herkes bir yerlere ulaşıp bilgi alamıyor haliyle. Mülakatlar ile ilgili bilgisi/duyumu olan varsa paylaşsın, bizler de faydalanalım.
-
Tamamen şahsi düşüncem: Adli tatil haftaya bitiyor, eylülün ilk haftası bir haber çıkmaz, ikinci hafta durumlar netleşir, üçüncü hafta ise imzalar tamamlanıp 18 eylül gibi sonuçlar açıklanır.
-
@Berkan13 ben de 2. ya da 3.hafta bekliyorum.Her cuma duyum beklemeye gerek yok.
-
Eylül 10 gibi avukatlık ruhsatına başvurabiliyorum başvurmam yeterli mi hakimlik stajına başlayınca ruhsatım gelir mi yani
-
@hello1 bekleme
-
@hideaways11 yemin de etmeniz gerekiyor, yetişmeyebilir
-
@Dumspirospero neyse ki size sormuyorum.siz devam edin her gun:)
-
@Dumspirospero yemini hakimlik stajı yaparken edemez miyim yoksa staj bitim belgemi alıp kenara koycam bu gidişle
-
@hello1 izin verdiğin için sağol. Gelecek ikinci emre kadar beklemeyi bırakmıştık, şimdi tekrar bekleyebiliriz cuma günü açıklanmasını.
-
@hideaways11 hakimlik stajına başlarken baroyla ilişik kesmeniz gerekiyor ama bir yöntemi vardır belki. Arkadaşlar paylaşsın
-
@Dumspirospero izin verip/vermeme nereden cikti anlayamadim.komik duruyor laf deme cabasi.bilgilerim ve yakinlarimin bilgisi de bu dogrultuda.siz bekleyin ya da beklemeyin daha cok duyum cikar.iyi gunler.
-
İcra müdürlüğü ne zaman açıklanır bi tahmini olan var mı
-
Geçen gün arkdaş bu hafta yüzde 90 demişti
-
@kendinehakime, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
İcra müdürlüğü için bugün bir arkadasımdan (o da bakanlıktan bır arkadasından) pazartesı %90 denılmıs. Hakimlikte diğer hafta için olabilirmiş. Ben duydugumu paylasayım sizler de bilin istedim. Gerçekten mülakat sureci sınavı kazanmaktan yıpratıcı ve zormuş. Kendı kurumumda tayinim çıktı mülakat sonuclanmadan ilişik kesıp gıdemıyorım.. Hepimiz için hayırlısı olsın tez zamanda.
Bekliyoruz bir haber var mı yüzde 90 demiştiniz bir umutla bekliyoruz hala
-
@kendinehakime bugün pazartesi bekliyoruz var mı bi gelişme
-
@twetadam bugün zor Hocam . Sonuçlar genelde mesai saatleri içinde açıklanıyor. Mesai de bitmek üzere.
-
Alım sayıları ve son 2 senenin açıklanma tarihlerine bakıldığında en mantıklı tahmin 18 veya 25 Eylül Cuma günü. Zira bizim mülakatlarımız 29 Temmuz'da bitti. 2018 mülakatları Haziran sonu bitmiş, 16 Temmuz'da açıklanmış. 2019 mülakatları ise yine Haziran'da tamamlanmış, ama 2 Ağustos'ta açıklanmış. Bu yüzden mülakatların bitiş tarihi ile açıklanma tarihi arasındaki zaman aralığı 1,5-2 ay.
-
@anavarza geçen sene 3 bakan yardımcısının değişmesi nedeniyle mülakatların geç açıkladığını kaç kere söylememiz gerekiyor sana. Hala daha tahmin yaparken geçen seneyi ileri sürüyorsun. Amacın ne?