29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@mezun geçen sene ilk girişiniz miydi hocam?
-
Dostlar, farklı forumlarda gördüm benim de aklıma takıldı. Yazılının sonuçları açıklandıktan sonra e-devlet üzerinden yaptığımız mülakat başvurusu dışında herhangi bir evrak-belge vs gönderimi yoktu diye hatırlıyorum, doğru mu hatırlıyorum acaba? Sanki önceki senelerde evrak yollama ya da verme tarzında bir şeylerden bahsediliyordu
-
@hukuk075 e devletten gönderdiğimiz form harici fiziki ortamda bir şey teslimi olmadı
-
@hukuk075 evet ilk girişimdi
-
@elitnur Teşekkür ederim cevabınız için
-
Yeni duyum var mi arkadaslar eylulun ilk haftasindan once veya sonra olma ihtimalleri var mi
-
@necipuysalll hocam sen futbolcu değil misin hakimliğe mi merak saldın şimdi :))
-
@necipuysalll haftaya duyumlar daha da artar
-
@hukuk075 ekmek parası hocam
-
@birsorumolacaktı insallah net duyumlar olur gercekten beklemekten artik cok yoruldum
-
@birsorumolacaktı kral ya işte öngörü dediğin budur
-
@Hayaller71 eyvallah
-
Duyumlar önümüzdeki haftayı gösteriyor yarın için umudumuzu keselim mi o zaman
-
@Hayaller71 hocam birbirimizi kırmayalım mulakata kalan 210 iibf li desek her 10 kisiden 9 u elenecek yine biz bize kalacagiz
-
@necipuysalll amacım kimseyi kırmak değil hocam ama dediklerinde haklısın
-
Ahmet Nohutçu pandemi sonrası mülakat tarihlerinin ne zaman açıklanacağı ile ilgili doğru bilgi vermişti. Nohutçu, sonuçların açıklanması hususunda Eylül'ün ilk haftasını işaret ettiği için herkes oraya odaklanmış durumda haklı olarak. Başka kaynakların duyumları çok da önemsenmez bu saatten sonra. 4 Eylül Cuma günü öngörülen tarih durumunda.
-
@Hayaller71 eyvallah hocam
-
Me murlar nette listelerin bugün bakana sunulduğu ve toplantının yapıldığı yazılmış 4 Eylülden önce açıklanması bekleniyormus yarın açıklanabilir mi bu durumda çok mu erken olur
-
@mezun hocam baktimda baya bulamadim haberin linkini atabilir misiniz
-
@mezun eli kulağında en azından