29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@kilici peki themis in paylaştığı bu bilgi için link veya yazının resmini atabilir misin bakmak için
-
Arkadaşlar personel Genel Müdürlüğü arayan bilgi almaya çalışan oldu mu hiç
-
@birsorumolacaktı siz neden arayıp sormuyorsunuz da pgmyi arayan var mı diye soruyorsunuz?
-
@birsorumolacaktı şimdi görüştüm. Şu anlık bir bilgileri olmadığını herhangi bir tarihin belirlenmediğini söylediler.
-
bu hafta da gelmedi. Umarım themisin paylaşımı fake değildir. Haftaya da gelmezse haziran ayı değil o zaman düşünülen tarihler
-
@birsorumolacaktı o paylaşımdaki bir maddenin doğruluğu çıktı. 23. Dönem adli yargı adayları bu Çarşamba kura çekiyor. O belgede de aynı tarih vererek kura töreninin online yapılacağından falan bahsedilmiş. Yani belge sahte değil ama taslak halinde olduğu için tarihlerde oynamalar olabilir. Normalleşme planı bayramdan sonra uygulamaya konacak dendi bakan salı günü. Normalleşme planında bizim mülakatlar da vardır kesin. Artık güncel gelişmelere göre bayramdan sonra duyuru yapılır diyorum ben.
-
Arkadaşlar sizce haziranda olma ihtimali var mı haziranın başlarında, yani duyuru en az kaç gün önceden yayınlanır sizce? Bugün yayınlanıp 10gun sonra derler mi mesela .
-
@elitnur bence haZiran zor. Adli tatil sonrasına bile kalırsa şaşırmam. Şahsi görüşüm duyum değil
-
@elitnur hemen on gün sonra olmasa bile haziran ayı içinde başlayacağını tahmin ediyorum ben. Zaten salgın tedbirlerinden dolayı mülakat sürecinin tamamlanması yaklaşık üç ayı bulur, belki daha da fazla. Bu yüzden daha fazla geciktirmezler diye düşünüyorum.
-
ben açıkçası bu hafta tarihler ilan edilir düşüncesinde idim fakat olmadı. Haziran 8'inde başlaması artık çok zor. Belki haziran sonları olabilir diye düşünüyorum
-
@hebenneka, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@elitnur bence haZiran zor. Adli tatil sonrasına bile kalırsa şaşırmam. Şahsi görüşüm duyum değil
Adli tatil sonrasına neden kalsın? Adli tatille mülakatlar arasında bir bağıntı yok sonuçta.
-
@kilici benim de kafamı karıştıran o. Şimdi 8 Haziran'da basliyoruz dense bile ve günde 100 kişi alsalar 3900 kişiden 39 iş günü yapar yani yaklasik 8 hafta sürer ve bu da mülakatlar 8 ağustosta biter demektir. 100 kişi ciddi ciddi büyük bir sayı bunu yarıya dusurseler sosyal mesafe falan diyip mülakat süreci 4 aya uzuyor.
Ciddi ciddi yeni yılı bulacak bu sürecin komple bitmesi. Baya baya sanssiziz bu sene.
-
@mosca adli tatille bağı şu, mülakat ekibi hakim kökenli bürokratlar, ve hakimler genelde yıllık izinlerini adli tatilde yaparlar. Oradan bir bağlantı kurmuş olabilir.
-
Yeni bir duyum yok mu arkadaslar? 8 haziran biraz zora girdi 15 haziranada raziyiz
-
@zubizubi 8 haziran neden zora girdi hocam?
-
@Pinky duyurusunu yapmak için geciktiler diye düşündü galiba ben de öyle düşünüyorum
-
Herkesin bayramını kutluyorum inşallah sonraki bayramlar hastalığın kol gezmediği sevdiklerimizle bir arada olduğumuz şekilde geçer. Dün 2017 aralık adli yargı sınavına giren arkadaşımla konuştum onun mülakatı 3 ağustosta yapılmış. Adli tatil mülakat yapılmasını etkilemiyor anlayacağınız. Ama bu yıl Allah korusun salgında 2. dalga gelirse güz dönemine sarkar bizim mülakatlar.
-
Bu hafta bir duyuru gelebilir belki
-
46:40'dan itibaren izleyince dershane hocamiz ilanın temmuzda mulakatlarin Eylül'de sonuçların Aralık sınavından 10-15 gün öncesinde olduğunu söylüyor.
Inanasim gelmiyor ama çok net konusuyor. İnşallah doğru değildir yoksa 5-6 ay bu sürece devam
-
@2pacalypse ben bunun böyle olacağını düşünmüyorum çünkü 2.dalgayı sonbahar ve kışın bekliyorlar 2.dalgaya kalmadan mülakatlar tamamlanır