2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@redcrossbjk listede yoksak zaten gerisi hayal kırıklığı inşallah hepimiz listede oluruz
-
@kemankeşş2 ben gvs nin içeriğini merak ediyorum sadece arşiv mi acaba yoksa artı olarak soruşturma var mıydı. bide evrak isterken 45 kişilik alımda gvs formu istediler ama bunda istemediler. ne değişti acaba bu yüzden sadece arşive mı baktılar
-
@80üstamadnnmsz içimde nedense 23 temmuzda açıklanacak gibi bir his var
-
@çölkaplanı sadece arşiv olmuş olabilir anayasa mahkemesi iptal ettiği için gvs formu vermedik
-
Ramazan seçilmiş titrer hesabından yazın arkadaşlar Hayırlı olsun diye mülakat sonuçlarını da değinebilirsiiz ben yazdım cevap alamadım
-
Sevgili arkadaşlar biraz abartmıyo musunuz? max 15 gün içinde açıklanacak insanlar ucu belirsiz tarihleri sabırla bekledi, 6 ay sonra açıklanan mülakat sonuçları oldu. Genel müdür yardımcısı bayramdan önce demiş hala burda gvs niye yapılıyo nisanda bitmemişti diyenler var dün gece ataması yapılan genel müdür yardımcısına yazın diyenler filan:) maksimum 15 gün arkadaşlar az sabır
-
@onur06 kardeşim çok görme bazı arkadaşlarımızın 6. Senesi bazısının son şansı yaş haddinden dolayı kimisi hasta oldu kimisi ailesinde hasta var sabır samanla tükeniyor tabiki beklicez ama kimsenin kimseyi burada eleştirme hakkı yok bence çünkü kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz sözüm sana da değil yanlış anlama kardeşim
-
@onur06 ne yapalım Hocam sıkıntıdayızzz KPSS a nın vermiş olduğu hasarlar
-
@gencbiraday kardeşim anlıyorum da bu saydığın sebepler gvs neden hala bitmedi sorusunu sormayı mantıklı hale getirmez. Bitmemiş işte yahu ne var yani:) iki hafta içinde açıklanacak zaman su gibi akar merak etme. Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@gencbiraday anaysa mah. iptal ettyise sadece arşiv yapılmıştır ozaman yeni çıkacak kanun şuanki süreci kanunu kapsamaz tabi ama çıkacak olan kanun da sadece arşiv öngörüyor
-
@çölkaplanı evet hocam sayın Gökçe ok lafın gelişi gvs demiş olabilir arşivdir çünkü şimdi başlasa en az 3 ay sürer o
-
aynen öyle hocam ben de öyle düşünüyorum
-
Atandıktan sonra evlenme nedeniyle yer değişikliği isteme hakkı 1 yıldan sonra baslar diye birsey okudum geçmiş yazışmalarda. Bu konuyla alakalı net bilgi sahibi olan arkadaşlarım bilgilendirebilir mi acaba
-
@sbfmezun eş durumundan dolayı yer değişikliğini mi soruyosunuz hocam
-
Arkadaşlar sizce hangi iller olur azcık hayal kurayım karadeniz olur mu?
-
Arkadaşlar aranızda kazandığı halde hani şu bölge yada şu il olursa gitmem filan düşüncesinde olan var mı?
-
@maliyeci123 Her bölgeden bir kaç il olur kanısındayım..
-
Göç İdaresi, mülakat sıralarını her seferinde puan sırasına göre mi belirliyor acaba? Eğer öyleyse geçenki 45 kişilik alımda, ilk 45'ten yalnızca 7 kişi kazanabilmiş.
-
@bulbasaur sıralama az da olsa önemli galiba bilmiyorum Hocam
-
@bulbasaur ben referans önemli dediğimde pek inanmamıştınız