2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Tüm.arkadaslara selam olsun herkese saygım.sonsuz fakat kendini bilmeyip YouTube den küfürler yağdıran saygı değer arkadaşa sesleniyorum benimkine bir duyumdu ve bunu belirttim herkeste gördü o saygısız ve erdemsiz arkadaşa sesleniyorum sadece herkesin canı sıkkın benimde olmadı kazananlara hayırlı olsun ama umarım kendini bilmez insanlara nasip olmamıştır...buraya 3. Yazdım dahada yazmam adalet ne adaletmis gördük çatır çatır referanslilar girdi haydi sağlıcakla ...
-
Yedek 6dayim. Güya 8.girmistim mülakata
-
@Elnogate gelir diye düşünüyorum hocam sana
-
Kazananlar adalet yerini buldu yazıyor ne acı
-
Yedek 83 sıra gelme ihtimali var mıdır arkadaşlar? herkese geçmiş olsun bu arada
-
@newplanet aynı durumdayız
-
@şehzade45 senin TC06 da bayramdan önce deyip sonra ortalardan kaybolup İnternete giremiyorum gibi bir sözün arkasına sığınmasaydı kıvranan zırto da sensin
-
Bir önceki alımda en son kaçıncı yedek alınmıştı ve bu listede feragat edenler var mı
-
Olmadı elendim çok üzgünüm
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Kazanamayan arkadaşlar ise inşallah daha iyi kurumları kazanırlar.
-
kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. asil listedeyim, başka bir kurumu kazandığım için il göç'ten feragat edeceğim.
-
Hocamlarim 22. Yedeğe gelme şansı nedir?
-
- Kez mulakattan elendim. Sinavda 13. Oldum bir soru daha bilsem ilk ucte idim. Emegi gecen tüm torpilci arkadaslara hakkim haram olsun
-
5 aylık hamileyim bebeğimin hakkını yiyenlere haram zıkkım olsun
-
@reagan 4. Kez
-
@ahmetozcelik35 hicam teşekkürlr yedek olarak sizin gibiler çoğalır inşllah
-
@izzo kaçıncı yedek
-
Her gün onlarca insan yazar duyum kovalardı. Sonuç paylaşmaktan neden imtina ederler?
-
Arkadaşlar yazılı sınavda 600lerde 700lerde olup da asil kazanan çok kişi var. Ben o sırada mülakata girsem baştan kaybettim diye bakarım. Bu arkadaşlar biz emekdarlara işin sırrını söylemeyecekler mi nasıl oluyor bu iş nasıl başardılar
-
@karhan Kazanan arkadaşım 500 küsürüncü sırada idi. Sordum nasıl oldu diye. Verdiği cevap:
1-İyi üniversite.
2-Diksiyon, hitabet dersleri.
3-Mülakata çok sıkı çalışma.İnşallah o kadrolara arkadaşım gibi hakkı olan insanlar girmiştir.