2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@karhan 5 dk'lık mülakatta; neyi, ne kadar doğru yapmış olabilirler? Torpil, torpil, torpil. 2018 puanıyla son mülakatıma girdim. Benim için devlet işi bitmiştir artık.
-
Ilk 200 icindeyim asil listeyi de gectim yedekte bile yokum neyi yanlis yaptim anlamadim mulakatta iyi gecmisti oysaki neyse biz kaybeden arkadaslar onlar bizi tasra uzmani bile yapmadilar insallah bizler daha yuksek makamlari kazaniriz iyi aksamlar.
-
@yolosapiens bunların hepsi hikaye bigün mülakata girip hakkın yendiğinde anlayacaksın maalesef.
-
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@yolosapiens, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@karhan Kazanan arkadaşım 500 küsürüncü sırada idi. Sordum nasıl oldu diye. Verdiği cevap:
1-İyi üniversite.
2-Diksiyon, hitabet dersleri.
3-Mülakata çok sıkı çalışma.İnşallah o kadrolara arkadaşım gibi hakkı olan insanlar girmiştir.
Hayırlı olsun, başarılar. Bunlara dikkat ediliyorsa çok iyi ama İstanbul valisi adana türkçesiyle konuşuyor Ankara valisi de sesi içine kaçmış gibi konuşuyor 2 numaralı cevaptan emin olamadım -
@bulbasaur Haklısınız Allah yolunuzu açık etsin.
-
@Marsiyal Ben arkadaşımın dediğini aktardım.
-
Öğretmenlikteki mulakat düzenine gecilmedikce malesef daha çok insan mağdur edilecek kpss puanının 1 puan bile fazlası verilemiyor artık hitabet kendini ifade etme şık olma iyi üniversitesi vs bunlar boş muhabbet komisyonlardakiler adayların doğru düzgün yüzüne bile bakmıyor il göçe hiç girmedim ama daha önce çok mülakattan elendim malesef mulakat için iyi bir referansiniz yoksa zar atmaktan farksız
-
@yolosapiens hikaye anlatmış.Bunlarin hiç bir önemi yok herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor.
-
KAzandım allah a şükür
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@karhan, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Arkadaşlar yazılı sınavda 600lerde 700lerde olup da asil kazanan çok kişi var. Ben o sırada mülakata girsem baştan kaybettim diye bakarım. Bu arkadaşlar biz emekdarlara işin sırrını söylemeyecekler mi nasıl oluyor bu iş nasıl başardılar
Şu prototipte bir üyemiz yok mu neden yazmıyor kazanan arkadaşlar
-
@şehzade45 asıl senin olmadı ki ortalığa saldırıyorsun dur olduysa da artık duyum aldığın kişiler işini halletmiştir hahaha biz mi saldırdık sen ve senin 06tc din mi kitap mı inanmak mı zorundayım onun duyumuna sen bir dön bir arkana bak kim saldırmış saldırmak kelimesini ne anlamda söylediyse o anlamda söylüyorum
-
Yedek 14 gelir mi
-
yedekler kaça kadar gelir sizce arkadaşlar? 45 kişilik ilanda kaçıncı yedek çağırıldı?
-
Yine ilk sıralarda olan insanları elemişler. Mülakatı kıl payı kaçırmıştık. İptal edilen mantıksız sorular, Aybü denen kurumun laçkalığı, fotoğrafsız sınav kağıtları... Acaba 85 ile kapatan bir il göç sınavı tarihte var mı? Sınav şaibelerle dolu bir sınavdı dediğimde bazı arkadaşlar tepki gösteriyordu. Sırf 800 kişilik listeye kaldı diye objektif eleştirilere kulağını kapatan, gözünü yuman arkadaşlar ( tabi ki herkesi kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın) bir kez daha çarpık Ortadoğu düzeni ile yüzleşti. Ne zaman ki haksızlıklara hep birlikte tepki koyacağız o zaman yükselteceğiz. İyi akşamlar.
-
Bu mülakat belası her kurumda aynı mı yahu. Referansım yok boşuna mı hazırlanıyorum bu sınavlara şu anda birisi yol göstersin bana lütfen.
-
Yıllardır mülakat kovalıyorum. Ne liyakat var ne bilgi. Kazananlara laf etsem vebali var kimin nasıl girdiğini bilmiyoruz. Bilgiye kalırsak kimse 5 dk da bilgi demesin kesinlikle. Allah yardımcımız olsun.
-
@karhan ist siyasal mezunuyum ilk 15te mualakata kaldim. Mulakatim iyi gecti. Mulakata son 15 kisiden kac kisi girmis bakin. 2 sene önce guy mulakatinda kekeledim diyen bir ablamiza torpil var mi dedim var dedi ilk 200 de kazandi hikaye anlatmayin
-
SOn 1ayda KPSS hallonur mu sizce arkadaşlar .off çıldıracam