2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Buradan ön sıralara yerleşen arkadaşlara iki çift lafım var benim hakkımı kim yediyse Allahtan bulsunlar kıyamet günü elim iki yakasında olacak
-
Rabbim inşallah beni terketmemiştir. Bu kadar mutsuzluk,yenilgi,acı inşallah daha güzel bir şey içindir.. bu değersizlik hissi bir gün biter dilerim bu cihanda da yüzümüz "hakkımızla" güler.Listeye baktığımdan beri hareketsiz oturuyorum gözümden 1 damla yaş bile akamadı kalbimin yanmasından.. ne yapmak gerek daha bilmiyorum. Allah yardimcimiz olsun.
-
Zaten rotasyon vardı...
-
@extraordinary 4. Senem ve yine bir mülakattan elendim boğazım düğümlü kalbim yok gibi gözümden bir damla yaş akamadı Allah bize güç versin
-
@abcdefg teşekkür ederim.
-
@gencbiraday kardeşim on sıralarda bende mülakata girdim yedekte bile yokum nasıl bir adaletsizlik bu
-
@gencbiraday Amin. Allah bize dayanma gücü versin.
-
@extraordinary ağlamak istiyorum ama ben de ağlayamıyorum kalbimin sıkışmasından. 5.KPSS’ye gireceğim 1 ay sonra ...
-
Allah bizlere dayanma gücü versin işin kötü tarafı dersi de bırakmıştım ve bu moralle ne kadar çalışılır nasıl atlatılır ne olursa olsun elenmek insanı çok etkiliyor
-
@Hayırlısıı benim kalbim temizdir rüyalarım çıkar bu sabah gerçekten heyecanla rüyamdan uyandım en ufak bir duyumum yok olsaydı burda söylerdim çoktan susamam biliyorsunuz
-
@extraordinary Her şeye olduğu gibi Tanrı'ya olan inancını da yitirmiş bir insanım uzun yıllardır. Yine de hangi insanın hoşuna gitmez ki dertleşecek, bir şeyler dilenecek yüce bir varlığın gözetiminde olmak. Ben de o beceriksiz dua/dilek denemelerimde hep dedim ki "Ben benim için neyin iyi, neyin kötü olduğunu bilmiyorum. Sen benim iyiliğimi benden daha iyi bilirsin, nasıl biliyorsan öyle yap." Uzun yıllardır Tanrı'yla olan ilk konuşmamdı bu. Olmasa da kabuldü, başka seçenek mi var zaten? Ama benim için artık bu kadarmış diyecektim. Gözü karartmıştım. Bir şekilde bana bir açıldı, sana da sen bilmesen de senin için iyi olan kapılar açılmış bekliyordur. Nolur kendini çok üzme.
-
@alis Teşekkür ederim samimi yazın için gerçekten. Dilerim devam etme gücünü bulurum ben de içimde. Hayırlı olsun sizin de mutlu olun.
-
Kamuda çalışıp kazanan var mı ilgöçü?
-
2020'ni son felaketide bu oldu. Yine bir mülakattan elendik. Yine umutlar başka bahara kaldı. Psikolojimiz zaten kalmadı. Allah herkesin yardımcısı olsun.
-
Kimseyi araya katmadan hakkıyla kazanan tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ederim yolunuz açık olsun devletimizin en üst yerlerine gelip hizmet etmek nasip olsun inşallah
-
Hiç uzatmadan işin özünü yazıyorum. Kendi hakkınızla araya birileri girmeden oluyor arkadaşlar evet doğru duydunuz oluyor. 3 senedir bu düşüncüyle ilerledim ve oldu. Sakın ümidinizi kaybetmeyin ve kendi bileğiniz dışında bir yol aramayın ve sadece Rabbimden bekleyin.
-
Kaçıncı yedeğe sıra gelir tahmin var mı, 45 kişilik alımın yedekleri ne durumda acaba
-
@karhan allah rızası için tecrübeli,bilen biri şu soruya cevap versin yahu:)
-
Yeni alım olur mu acaba
-
@miyopkeynes hocam 700 lu sıralardaki insanlar on tarafa çıktı bu iş bizde değil referansta bitiyor