2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@izzo "Hocamlarım" kalıbını kullanan bir kişi 22. yedek olabiliyor işte. Allah'ım kafayı yiyeceğim!
-
@churcill bu konuyu gündeme olabildiğince çok getirmeliyiz bence
-
Yazık gerçekten verilen onca emeğe. umarım hakeden insanlar kazanmıştır diyeceğim ama... kaç defa daha başlanabilir.
-
Koskaca 6 yıl, göz yaşlarım, ağlamalarım.. Hamd olsun. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kaybeden dostlarım sabredin, sonunda Allah emeklerin karşılığı veriyor
-
@eomer O zaman neden siz kpssye girdiniz kurum sınavlarına giriyorsunuz?
-
Benim sınav sıralamam 300 lerdeydi mülakatım iyi geçmişti belki bir yedeklik falan olur diye umutluydum. O da olmadı. İlk sıralardan giripte kazanamayan arkadaşlara çok üzüldüm. Allah sabır versin hepimize
-
@babameraba 22. Yedek hocam
-
@Zzeynep olur bırakma sakın
-
İl göç birincisi kurum sınavından 84 almış. Kıstas ne peki. Meraktan yazıyorum
-
Eğer yazılı sınav bir kıstas olsaydı sözlü mülakat yapmazlardi.bizler bizi birbirimize düşüren mülakat sistemiyle ugrasacagimiza birbirimize zehir zemberek beddualar eder suçu birbirimizde bulmaya devam edersek bu devran böyle gider.kazananlara hayırlı olsun kazanamayanlara inşallah tez zamanda hayırlı kapılar açılsin
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Ben kazanamadım. Hayırlısı
-
Benim olmadı, çok üzüldüm.Yedeklerde bile yokum.
-
@yolosapiens özelde iş bulamadık bir umut giriyoruz KPSS'ye. Buradaki çoğu kişi bu durumda.Kimse keyfinden girmiyor anlayacağın.
-
Buraya çok ağır şeyler yazardım ama illaki gören bilen utanan olacak adım gibi eminim. Ettiğinizi bulun.
-
Yazıli sinavı 1 ve 2.ci olarak kazanan arkadaslar sozlu sinavi gecmis mi genel tahamül olmustu galiba bu
-
Benim de olmadı maalesef çok üzgünüm ne desem boş . Yedeklerdeyim ama imkansız gelmesi . 26 yaşında olup kendi paranı kazanamamak, tek yaptığın şeyin masa başına oturup sonu belli olmayan bir şey için ders çalışmak olması çok acı verici . Ve şimdi ağlayarak masa başına oturup ders çalışmak her şeyden daha zor . Hakkıyla girenlerin yolu açık olsun.
-
@Aslankayserili ama 4.senem bitti
-
2018'de ilk kez girdim KPSS'ye. İl Göç mülakatına girdim elendim. Beni o kadar etkilemişti ki ilk sınavımda pes etmiştim bile. Allah biliyor ya hiç mücadeleci bir yapım yok, yaşam enerjim yok. Yapı meselesi tabi. Yarın kıyamet kopacak deseler, 'neden bugün kopmuyor' derim.
2019'da KPSS sınavına bile girmedim. Param yoktu zaten. Belki bulunurdu ama inancım yoktu işte. Anladınız siz.
2018 puanıyla 2020 alımına başvurdum. 86 yaptım kurum sınavında. Sonra mülakat. Ve oldu işte. Oldu valla. Olmayacağına o kadar inanmıştım ki, torpillilerden sıra gelmeyeceğine... Ama oldu.
Kazanamayan arkadaşlar için yazıyorum buradaki bu gönderimi de. Hak yemeye tenezzül etmeden, vicdanınız rahat, alnınız ak denemeye devam edin. Olacak. Deneyin. Pes etmeyin.
Olacak.
-
@alis tebrik ederim hocam. Demmek ki neymiş hersey referans değilmiş.
-
@Aslankayserili, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
İl göç birincisi kurum sınavından 84 almış. Kıstas ne peki. Meraktan yazıyorum
Ben de onu soruyorum ama kazananlar buhar olmuş. Bu arkadaş 500 üncü mülakat sırasından kazananlar asil 1. Sıraya torpille geldiyse o torpilciyi bulup yurtdışı türkler ve akraba toplulukları Başkanı yapmak lazım. İnanılmaz bir eş dost akraba sever biriymiş. çok afilli bir torpilciymiş demektir.