14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
delikupeli 77
keynesinvarisi 77
siyasetbilimci 75
mrdgn 75
sbf13 75
fuat1907 75
ankara0648 72
requ1em 70
littlefinger 67
Rögaritma 67
talozak 66 -
Benim de 75 gibi duruyor.
-
@siyaset-bilimci cevap a şıkkı.çünkü amaç sonuç neden, sonuç değil.
-
@Rögaritma ulaşım neden değil sonuçtur. İkisi farklı o yüzden
-
Bende 60kusurlerde kaldim
-
@delikupeli kardesjm bu yanlış soru ya
-
@lysisminos hocam soru muallak. rize'de dağ başına ulaşım olmadığı için yerleşim olmaz ya da hakkari ama muhtemel soruyu hazırlayan beşeri faktörü doğal faktorden daha az önemsiz gördüğü için soruya ulasım dedi. soruya itiraz edicem ama ne kadar kabul olur bılemem
-
küp sorusunda 4 ve 7 de doğru değil mi arkadaşlar?
-
Arkadaşlar önemli bir sorum var. İibfliler ile iletişimciler beraber mi sıralanacaklar ? Yani acaba biz iibfliler ilk 200 e mi ilk 600 e mi girmeliyiz ? Net bilen varsa cevaplarsa çok makbule geçer.
-
sorular yayınladndı mı arkadaşlar?
-
@asimetri aynen öyle hocam biraz ingilizce yapan herkes geçer bu sınavı.
-
İngilizce kısmını kurtarsak da genel kültür yani alan kısmı bizi yakmış Şimdiden sınavı geçen arkadaşlara başarılar dilerim.
-
@mrdgn ilanın alan sınavı ile ilgili kısmında açık olarak belirtilmemiş ama mantıken her bölüme ayrılmış kadro sayısının 20 katının alınması gerekir gibime geliyor.
-
@razdvatri Sanki bi arkadaş geçen sene 600 kişiyi topluca sıraladılar gibi bir şey demişti önceki sayfalarda ama emin olamadım.
-
@mrdgn öyle de olabilir tabii, bekleyip göreceğiz.
-
@razdvatri Aynen öyle.2 hafta içinde açıklarlar zaten.
-
delikupeli 77
keynesinvarisi 77
siyasetbilimci 75
mrdgn 75
janpi 75
sbf13 75
fuat1907 75
ankara0648 72
requ1em 70
littlefinger 67
Rögaritma 67
talozak 66 -
@sefa-turkdonmez sizin bahsettiğiniz Rize nin dağlık olmasından dolayı ulaşımın zor olması yeryüzü şekilleriyle alakalı. Yoksa insanlar bu yerin sırf ulasimi iyi diye oraya göç etmezler. Nüfus bir yerde toplanır veya toplanmaz ondan sonra ulaşım gelişir veya gelişmez. Benim görüşüm. (Kesinlikle kişisel değil, fikir tartisiyoruz)
-
Arkadaşlar geçtiğimiz yıl ön eleme sınavını
İİBF mezunu 108 kişi
Hukuk Fakültesi mezunu 15 kişi
İletişim Fakültesi mezunu 15 kişi
kazanmış. Bu nedenle bilemiyoruz ilk 200 mü ilk 600 mü olacak zira geçen yıl ön eleme sınavını toplamda 138 kişi kazanmış. -
@keynesinvarisi Ooo gerçekten çok azmış. Bu sınav daha kolay dedi herkes o zaman bu kez 200 kişi mutlaka dolacaktır,belki 600 ü bile zorlar gibi.