14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
arkadaşlar merhaba benim de 77-79 doğrum var. beklediğimden kötü geldi. ingilizceden dikkatsizlik yapmışım. hukuk branşım. ilk 200 mü yoksa ilk 600 mü baz alınacak keşke öğrenebilsek ilan metni pek açık değil bu konuda. 15 güne açıklanır sanırım
-
@mrdgn işte mesele ilk 600 e mi yoksa ilk 200 e mi girmek. onu netleştiremedim şahsen
-
Hocam pek 72 lere gelmez gibi duruyor
-
@ankara0648 80 de olmaz herhalde. olur mu ki
-
veronikavanilis 77
delikupeli 77
keynesinvarisi 77
siyasetbilimci 75
mrdgn 75
janpi 75
sbf13 75
fuat1907 75
ankara0648 72
requ1em 70
littlefinger 67
Rögaritma 67
talozak 66 -
arkadaşlar hangi sorulara itiraz edeceksiniz karar verdiniz mi
-
@littlefinger bir sürü soru hatalı ya net sekilde
-
@veronikavanilis 80 olmaz olur mu hiç. Rahat olur bence
-
@Rögaritma abartma ya kardeşim
-
@Karakartal-13 80 puana gelmez mi diyorsunuz
-
@Rögaritma katılım sayısını biliyor muyuz acaba ? kaç iibfli girdi falan. Bunları da biliyorsak daha sağlıklı tahminler yapabiliriz. Şu aşamada ben 70 le kapatsa da 80 le kapatsa da şaşırmam.
-
@Rögaritma Ne yaptın be kardeşim:) 80 üstü bir arkadaş yazdı nasıl yaptın bu istatistiği merak ettim doğrusu:)
-
@mrdgn katılım sayısını bilemiyoruz ancak bu forumda puanlar her sinavda genel ortalamanın üzerinde oluyor. Su an 80 doğru yaptim diyen yok burda. Ayrica ingilizce olan bir sinavdi bu 80 fazla bana göre. o yüzden 80 rahat gelir diye düşünüyorum
-
@Rögaritma siz 80 e gelir deyince ben 80 le kapatır şeklinde anladım pardon. Bence de 80 doğru yapan mutlaka kazanmıştır. Ben hatta 73-74 bile yetebilir diye ümit ediyorum.
-
Arkadaşlar obezite paragraf sorusunda "en çok tercih edilen yöntem hangisidir" diyor. Paragrafta da en çok tercih edilen yöntemlerden biri obezite cerrahisi... vs gibi bir bilgi var. Yani tek bir yöntem yok. Tekil bir cevap veya bir kesinlik yok. Bu soruya da itiraz etmeyi düşünüyorum. Dikkat edeniniz oldu mu?
-
@fuat1907 ne istatistiği, 80 doğrusu olan ikinci sinava kalır diyorum. ne diyim 85 90 mi diyim
-
@mrdgn umarim hocam, barajda kapansa keske
-
@Rögaritma Yanlış anlaşılma oldu ortalama 80'lere gelir dedin gibi anlaşıldı. Çünkü daha önce 80 üstü yazan arkadaş veya arkadaşlar olmuştu.
-
@fuat1907 hocam size katılıyorum en çok tercih edilen yöntem nedir ile en çok tercih edilen yöntemlerden biri demek anlam olarak farklı.
-
Inşallah ışsiz ihtiyacı olan arkadaşlarımız kazanır. İsi olupta girenlere nasip olmasin .Keyfiyetlik olmamalı insanların bu kadar ac gozlulugu beni şaşırtıyor.