14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@akira 2 4 eminim
-
@keynesinvarisi emin misiniz sanki ben toplamda 110 falan gibi bisey hatırlıyorum
-
Arkadaşlar 4-5 tane soru yanlış itiraz edeceğim ne diyorsunuz Türkçede örneklendirme cografyadada ulaşım.fao sorusu 1-2 olmalı
-
@Karakartal-13 fao sorusu kesin yanliş. coğrafya sorusu da öyle. diğerleri daha muğlak sorular
-
Sıralamanın nasıl yapılacağını öğrenmek için başkanlığı aradım fakat ulaşamadım. Direkt olarak sınavla ilgilenen bir numara var, ilan metninde yazıyordu. Siz de fırsat buldukça ararsanız belki öğrenebiliriz. 03125835832 numara bu
-
@beirutde itiraz edecek misin sen de
-
Fao kesin yanlış, 1948 yazıyor. Bir de örnekleme
denilen sorusuya itiraz etmeyi düşünüyorum. -
@Karakartal-13 evet
-
@beirutde kardeşim bnle iletişime geçer misin ortak sekılde ıtıraz edelım
-
Bence sorularda bir hata yok
-
@İrving-Fisher hocam nasıl yok bakanlık sitelerinde trni. üyelik tarihi 1948 yazıyor.
-
@Rögaritma fao için üyelik tarihi*
-
@İrving-Fisher nasıl yok Türkçedeki soruda anlatım bicimi demiş kardeşim tanımlama anlatım biçimi değil düşünceyi geliştirme yollarindan biridir.fao sorusu hatalı sonra coğrafyada ulaşım cevap denmis net hatalı sorudur.
-
@sbf13 Geçtiğimiz yıl sınavının forumunda yer alan bilgi bu şekilde. Mülakat listesinden saymışlar zannediyorum. Emin değilim.
-
Türkçedeki anlatım biçimi sorusuna ve coğrafyadaki nüfusun dağılımı sorusuna itiraz ettim. Daha fazla insan itiraz ederse daha iyi sonuç alınabilir.
-
@muannit edin abi yani soru yanlış 4 tane soru net tespit ettim hatalı son gece oturup soru hazırlamışlar
-
Arkadaşlar zaten her sınavda herkes soruyu yanlış yapınca direk sorunun kendisi yanlış diyor.4 tane 5 tane 10 tane kimin ne kadar doğruya ihtiyacı varsa işte. Halbuki yüzlerce insan onların aksine soruyu doğru anlamış doğru çözmüş ve doğru cevabı işaretlemiş oluyor. Burada tartışmaya taraftar toplamaya gerek yok zira ben hatalı soru olmadığını düşünüyorum . Direk itiraz edin arkadaşlar yanlış olduğunu düşündüğünüz soruya. İtiraz işlemi de çok basit zaten. Kolaylıklar diliyorum.
-
Fao dışında net hatalı bir soru yok bence de. Bitki örtüsü maki diye bir yere göç edildiğini duymadım mesela ben hiç Her şeye de itiraz edip doğru yapanların hakkına girmeyelim derim ben
-
Açıkcası volkanik tuf sorusu yanlış değil mi? Peribacaları gibi
-
@gpale Bunu detaylıca açıkladım önceki iletilerimde ve bir de görsel paylaştım bunla ilgili lütfen bakınız.