24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
-
@hayırlısı035 öyle demeyin hocam 2020 lileri üzmeyelim şaka bir yana tabi suç onların da değil onların tek suçu buraya gelip milleti kışkırtmak ama gerçekten bunun vebalini ödeyemez bunu yapan. Bu insanların hayatından çalmak ama ben kabullendim çünkü gerçekten bakanın umrunda değiliz. Etkinlik yapılıyor ya sayı yükselsin diye siz paylaşınca diyorum şimdi tutup 1000 e indirmesin sayıyı size 2000 de fazla diye
-
@hayırlısı035 hocam en gec aralık diyor hadi inşallah
-
@jamiryoo hocam başkan en geç aralıkta yapacagiz dedi
-
@rabia89 hayırlı değil.mesela ben herhalde o zaman askere gitmek zorundayım çünkü haziran başında tescilim bitiyor.
-
@akncıı hocam bana diyorsan kişkirtma falan diye şunu açiklayayim; 2020 de sinava girecek arkadaşlarima kabahat bulmuyorum bu olayda. Sonucta takvimi sinavi belirleyen onlar değiller. Ben 2020'de sinava girseydim. Ben de bu sekilde sinavin olmasini isterdim. Ama 2018'de sinava giren biri olarak ben de hakkimi savunmak zorundayim. 2.5 yildir bu işin her türlü zorluğuna katlandim ve bir sonuç beklerken takvim sürekli öteleniyor. Insanlarin biraz empati yapmasi lazim bizimle. Yoksa bizim amacimiz 2018 2020 kavgasi cikarmak değil. Herkesin senesinde sinava girmesi ve atanmasidir.
-
@rabia89 hocam aralıkta guy mu kpss sonrası yüksek kapatır artı yapıldı diyelim mülakat vs yaz a anca işe başlarlar
-
@muallakta_kalan hatlar karıştı galiba ben 2020 li değilim hocam ben kimseyi suclamiyorum ne öğretmeni ne 2020 liyi. İnsan gibi verilir 3000-5000 kadro herkese yeter. Benim asıl sinir olduğum yüzümüze bakıp hahahhaa yapılanma var ama çalışmalar devam ediyor denildikten sonra gele gele 2000 gelmesi kurumicinin araya girmesi. Bu iş öyle twitterda bizim ekonomimiz çok parlak demekle olmuyor 1000 lira dağıtınca da olmuyor. Benim en sevmediğim bakan şahsen. Muhalif olmadığım halde beni muhalif yapacak o kadar nefret ediyorum
-
@rabia89 ekim de demişlerdi
-
bekir bayrakdar soyle diyor ekim sonu kasim basi en kotu aralik yani bu demekki sinav 2021de akan zaman geri gelmiyor cok heycanlilarmis yeni alim icin vay be helal be
-
Keşke Maliye Bakanına da soruları gülçin üstün can soru sorsaydı.Bizden biri.Arkadaşlar iibf'li ilgili soru sorduğu için twitterda @gustuncan etikeleyerek teşekkür edelim.
-
Arkadaşlar bu konuya lütfen
https://forum.tercihiniyap.net/topic/6173/2020-gelir-uzman-yardımcılığı-sınav-i̇lanı/
başlığında devam edin.
İyi forumlar dilerim -
@rabia89 tamam da hocam aralik ta olsa bile şubat martta mülakat 6 7 ay güvenlik soruşturması en az eylul
-
@adanali01 aynen ilk defa kpss ye girenler bile saç baş yolacaklar 2018 'lilerin Allah yardımıcısı olsun.Sayıya bakın nerdeyse 3 yılın sonunda verilen sayı 1000 alenen bizle alay ediyorlar bu sayıyı vereceklerine hiç vermeselerdi bu kadar ağrıma gitmezdi.
-
2020 kasım sınav
2021 mart mülakat
2021 eylül işbaşı
sisteme bak.geçtiğimiz yıl fiilen biten a grubu bugünkü alımlarla resmen bitmiiştir.
kaymakam olmak guy olmaktan çok çok daha kolay -
@merasim34 hocam sorun şu kimse hala tınlamıyor bisey yapmıyoruz bir sağlığa mülakat getircez dediler sağlıkçılar neler yaptılar engellediler bizim ibbflilerin bazilari twitterdan twit atmaya korkuyor yani keşke hakeden kazansa uğraşan kazansa o kadar yılımiz gitti
-
@merasim34 hocam işte sorunumuz tam olarak bu.Aday mülakatı hiç düşünmüyor bile.Mülakatta olumsuz olursa tam bir psikolojik çöküş.1000 kişilik ihtiyaç var ise neden bu sınav ekime kalsın ki?2019 kpss sonrası eylülde bu sınav yapılsaydı ne olurdu?Bitti hocam artık.Malesef bizdede cesaret yoktu başka alanlara kayamadık belki korktuk ama cok rahat bir hukuk fakültesi bitirirdik.Hazinede yds ile gelirse tam bir yıkım olacak.
-
@merasim34 doğru mu
-
@botan01 hocam sanki kendileri aynı fakülteyi bitirmediler. son 3 yılda iibf'ye kadro veren kurumların hepsinin mantığı şu: "alın işte bu kadroyu, bunu verdiğimize şükredin. lütfedip size kadro veriyoruz, hala konuşuyorsunuz." insanlar bu kadar emek versin, gelip dalga geçer gibi 5-10 kadro açarlar. neredeyse 2 yıldır alım yapmazlar, 1000 kadro verirler, size yeter işte bununla idare edin mantığıyla. öğretmene gelince 40.000-50.000 senelik kadrolar havada uçar, onlara her zaman ödenek bulunur; iibf'ye geldiği zaman sizin için para yok. emeğimize, gençliğimize yazık.
-
2020 kpss açıklandıktan hemen sonra ilan gelecek büyük ihtimal. ÖSYM 40 gün yas tutar gibi 40 günde açıklamazda Max 15 günde sonuçları Eylül sonu ilan ederse. Sınav ilanı ekimin ilk ya da ikinci haftası gelir. Kasım ortası sınav yapılır. Gib eski sistemde ki gibi sonuçları hemen açıklar ise Ocak başı mülakatlar Nisan ortasi ise işe başlama olabilir.
-
O kadar boşverdim ki. Denizde akıntıya kendimi bırakmış gibiyim. Bazen dalga vuruyor kendimi toplamaya çalışıyorum, sonra yine sersemlik sonra yine boşvermişlik.